Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soccerfan » 12 avg 2016, 05:02

Samo naprijed babukaa!!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 12 avg 2016, 15:05

Rokoko87 je napisao/la:Očekujem jednu pjesmicu od @Alipasina za sjajan učinak na pripremnim utakmicama.:bih:
Nema ga vec dugo, mozda mislio da se neces vratiti :D

Bravo Dzeko samo rokaj golove pa makar I malim timovima.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 avg 2016, 17:48

Pogba je napisao/la:Pisao sam na temi Serie A, samo fokus na fudbal i ove sezone ide u vrh liste strijelaca.
Ako si dopusti jos jednu sezonu kao prethodnu neka kupi kartu za Kinu ili USA.
Prosla sezona po meni nije bila losa kao sto su to mediji napumpali i udubili vama u glave. Doveden je za najmanje moguce para, a kao da su ga platili 94 miliona kao Higuaina, sta su oni ocekivali da su doveli Dzeku ili Lewandowskog, Aguera, SUareza? Bila su velika ocekivanja jer je bio najvece pojacanje tog ljeta.
Nova liga, novi tim, novi protivnici, novi stil igre da ne nabrajam sve i svasta sto je uticalo. Razocarenje sa reprezentacijom, trudna zena potom i bebica, pritisak navijaca i sve sto ga je pratilo.
39 utakmica, 10 golova, 6 asistencija. Fin ucinak koji je mogao biti bolji da su se ziceri rjesavali. ALi desava se i to, sad se moze pricat sta bi bilo kad bi bilo. Ucestvovao u 16 golova sto nije malo. Bilo je tu i promjene trenera, drugacije zamisli, zrtva te neke laznog napadaca, ko god je pratio zna sta pricam, ja sam gledao svaku utakmicu protekle sezone i mislim da sam iznio to na jedan objektivan nacin, sad hocel se neko sloziti ili nece..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 12 avg 2016, 18:05

Sto su se neki natovarili Dzeki, da je uzivo slomili bi mu kicmu :D

De bolan ljudi, ohanite malo. Covjek je dokazao davno sta moze i koliko moze, i ako se njemu igra igrace. Bez obzira sta vi pricali i pisali, on ostaje, bar do sada, najbolje sto smo imali. Nadam se da ce ga s tog mjesta uskoro srusiti neko mladji, npr.Bajic ili Hodzic, ali dok se to ne desi, JEDAN JE BABO!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 avg 2016, 18:36

JavierBosnia je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Pisao sam na temi Serie A, samo fokus na fudbal i ove sezone ide u vrh liste strijelaca.
Prosla sezona po meni nije bila losa kao sto su to mediji napumpali i udubili vama u glave. Doveden je za najmanje moguce para, a kao da su ga platili 94 miliona kao Higuaina, sta su oni ocekivali da su doveli Dzeku ili Lewandowskog, Aguera, SUareza? Bila su velika ocekivanja jer je bio najvece pojacanje tog ljeta.
Nova liga, novi tim, novi protivnici, novi stil igre da ne nabrajam sve i svasta sto je uticalo. Razocarenje sa reprezentacijom, trudna zena potom i bebica, pritisak navijaca i sve sto ga je pratilo.
39 utakmica, 10 golova, 6 asistencija. Fin ucinak koji je mogao biti bolji da su se ziceri rjesavali. ALi desava se i to, sad se moze pricat sta bi bilo kad bi bilo. Ucestvovao u 16 golova sto nije malo. Bilo je tu i promjene trenera, drugacije zamisli, zrtva te neke laznog napadaca, ko god je pratio zna sta pricam, ja sam gledao svaku utakmicu protekle sezone i mislim da sam iznio to na jedan objektivan nacin, sad hocel se neko sloziti ili nece..
Ne izmisljaj, nema to veze s fulanjem zicera. Da je pogadjao ono sto se i na terminu mora pogoditi imao bi 10 golova vise.
Nad tobom sunce najljepše sja

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 avg 2016, 22:50

pinoglavi je napisao/la:
Ne izmisljaj, nema to veze s fulanjem zicera. Da je pogadjao ono sto se i na terminu mora pogoditi imao bi 10 golova vise.
A sta je to Toressu znalo biti nego psihicki slom? Psiha je kljuc, ko god je igrao koliko toliko profi fudbal zna to.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 avg 2016, 23:30

Pa jeste psiha kljuc ali to nema veze s novom ligom, novim timom, novim protivnicima, novim stilom igre, a i nema veze razocaranje s reprezentacijom. Dzeki prosle godine nije bio fudbal u fokusu i to je glavni razlog slabjih partija i nemojte ga ''prati'' sa nekim drugim izgovorima.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 avg 2016, 23:49

pinoglavi je napisao/la:Pa jeste psiha kljuc ali to nema veze s novom ligom, novim timom, novim protivnicima, novim stilom igre, a i nema veze razocaranje s reprezentacijom. Dzeki prosle godine nije bio fudbal u fokusu i to je glavni razlog slabjih partija i nemojte ga ''prati'' sa nekim drugim izgovorima.
Ti si bolestan sefe haha covjek koji vise vremena provodi trenirajuci nego sa porodicom koju je tek osnovao ma daj, i on je covjek nisu masine ni roboti, eto na njih ne utice promjena svega toga. Odes na odmor 7 dana vratis se kuci drugacije ti jbt, a ne sve to sto se njemu desilo

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 avg 2016, 23:51

pinoglavi je napisao/la:Pa jeste psiha kljuc ali to nema veze s novom ligom, novim timom, novim protivnicima, novim stilom igre, a i nema veze razocaranje s reprezentacijom. Dzeki prosle godine nije bio fudbal u fokusu i to je glavni razlog slabjih partija i nemojte ga ''prati'' sa nekim drugim izgovorima.
Ti si bolestan sefe haha covjek koji vise vremena provodi trenirajuci nego sa porodicom koju je tek osnovao ma daj, i on je covjek nisu masine ni roboti, eto na njih ne utice promjena svega toga. Odes na odmor 7 dana vratis se kuci drugacije ti jbt, a ne sve to sto se njemu desilo
Ne znam ni da li si procitao post ''sefe bolesni'', to i mislim da je razlog losije sezone a ne promjena lige, stila igre i sta jos sve nisi napisao. To nema apsolutno nikakve veze s tim da on zbog privatnih stvari nije bio 100% fokusiran na fudbal i nema potrebe pored toga navoditi jos sto i jednu stvar kako bi izgledalo kao vise razloga.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 avg 2016, 23:52

Znači ova sezona će biti vrlo dobra i onda očekujem jedan skupocjeni transfer.:kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 avg 2016, 23:56

Rokoko87 je napisao/la:Znači ova sezona će biti vrlo dobra i onda očekujem jedan skupocjeni transfer.:kafa:
To se u fudbalu ne garantuje. Njegovi transferi sto su rasli rasli su, moze ostat u Romi ili eventualno neki backup u engleskoj da bude jednu sezonu, a onda ce sigurno u MLS jer mislim da i zbog Amre zeli zivjeti tamo

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 avg 2016, 23:58

Rokoko87 je napisao/la:Znači ova sezona će biti vrlo dobra i onda očekujem jedan skupocjeni transfer.:kafa:
To se u fudbalu ne garantuje. Njegovi transferi sto su rasli rasli su, moze ostat u Romi ili eventualno neki backup u engleskoj da bude jednu sezonu, a onda ce sigurno u MLS jer mislim da i zbog Amre zeli zivjeti tamo
Ni Kina nije loša solucija. :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 avg 2016, 23:59

Rokoko87 je napisao/la:
Ni Kina nije loša solucija. :kafa:
Ma nece u kinu, cak je i amerika upitna, voli on svoje sarajevo realno, odmara ljeti u dubrovniku sve ta neka relacija, putuje i u njemacku cesto.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 avg 2016, 21:56

Dzeko nije Talijan Dzeko nije Svabo Dzeko je Babo,rekli smo spravom Dzeko CE dati 10 golova SA glavom,pijem pivu iz krigle Dzeko CE bit prvi strjelac Italijanske lige,puko mi u basti strik uvali Dzeko het trik.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2016, 21:59

Alipasino je napisao/la:Dzeko nije Talijan Dzeko nije Svabo Dzeko je Babo,rekli smo spravom Dzeko CE dati 10 golova SA glavom,pijem pivu iz krigle Dzeko CE bit prvi strjelac Italijanske lige,puko mi u basti strik uvali Dzeko het trik.
:rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

High

Post Postao/la High » 15 avg 2016, 21:59

Evo Elmara. :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 15 avg 2016, 22:00

Alipasino je napisao/la:Dzeko nije Talijan Dzeko nije Svabo Dzeko je Babo,rekli smo spravom Dzeko CE dati 10 golova SA glavom,pijem pivu iz krigle Dzeko CE bit prvi strjelac Italijanske lige,puko mi u basti strik uvali Dzeko het trik.
Glavom, ne sa glavom. Pjesnik, pazi malo i na padeze. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 15 avg 2016, 22:26

Gefufna je napisao/la:
Glavom, ne sa glavom. Pjesnik, pazi malo i na padeze. :mrgreen:
Vidis da je SA napisao velikim slovima, znaci Sarajevo. Umjetnicki SA glavom, znaci sarajevskom glavom.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 15 avg 2016, 23:04

CE je umjetnicki za? :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 15 avg 2016, 23:55

Gefufna je napisao/la:CE je umjetnicki za? :mrgreen:
E jesi provokator :rol: :rol:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], macahz i 29 gostiju.