RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Evo iz pouzdanih izvora sam saznao da je novi trener Veleza,Mitrovic (Neznam mu ime),pa ako neko zna,jos bolje,covjek koji duze vrijeme trenira i radi u Turskoj,doci ce samo na pola godine,a uz njega ce biti Aca i Dzafic,a kazu da ce biti i dobrih pojacanja.
AMADUDI je napisao/la:Evo iz pouzdanih izvora sam saznao da je novi trener Veleza,Mitrovic (Neznam mu ime),pa ako neko zna,jos bolje,covjek koji duze vrijeme trenira i radi u Turskoj,doci ce samo na pola godine,a uz njega ce biti Aca i Dzafic,a kazu da ce biti i dobrih pojacanja.

Nemogu ja vise ovo izdrzati!!!
Ako je ovo tacno mogu reci imamo skaute , veze i vezice ...ne bi ovo ni obavjestajne sluzbe pronasle kako ih vadim iz naftalina.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
To je ta fora, niko nece doci ako ne potpise na dvije godine, drama. Mrš vise.AMADUDI je napisao/la:Evo iz pouzdanih izvora sam saznao da je novi trener Veleza,Mitrovic (Neznam mu ime),pa ako neko zna,jos bolje,covjek koji duze vrijeme trenira i radi u Turskoj,doci ce samo na pola godine,a uz njega ce biti Aca i Dzafic,a kazu da ce biti i dobrih pojacanja.
Support Velez, It's logical! ★
Cuj samo na pola godine.Pa zar nije stav kluba da se treneru da ugovor na najmanje 2 godine?
I ja sam cuo da bi trebalo biti pojacanja i nacuo sam da ce se mnogi prevarit kad je Velez ove godine u pitanju ali cemo sacekat pa vidit kako ce sve izgledat
I ja sam cuo da bi trebalo biti pojacanja i nacuo sam da ce se mnogi prevarit kad je Velez ove godine u pitanju ali cemo sacekat pa vidit kako ce sve izgledat
-
- Kontakt:
Ja koliko sam shvatio, ovaj čovjek bi trebao biti neka vrsta mentora za Džafu i Acu.Oni će nastaviti da vode klub poslije sami i lično mislim da to nije nimalo loše.cunami je napisao/la:Cuj samo na pola godine.Pa zar nije stav kluba da se treneru da ugovor na najmanje 2 godine?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ovo kao opciju prihvatammujoisuljo je napisao/la:Ja koliko sam shvatio, ovaj čovjek bi trebao biti neka vrsta mentora za Džafu i Acu.Oni će nastaviti da vode klub poslije sami i lično mislim da to nije nimalo loše.cunami je napisao/la:Cuj samo na pola godine.Pa zar nije stav kluba da se treneru da ugovor na najmanje 2 godine?

Pa sigurno je da ce iz njega naucit mnogo jer vidi se iz sportske biografije da je covijek velika licnost ali licno bi volio kad bi ostao makar godinu ali vidit cemo sta ce se desit.
Ne bi volio kad bi covijek otisao na zimu i kad treba da se izabere Djafa ili neko drugi da ti isti kazu necu ili nisam spreman.Ali ostaje da se vidi ko ce i kako biti trener i koliko vremenski ali je sigurno da nam treba nekoliko pojacanja i uz ovo sto imamo mislim da se moze Velez nosit sa svima ali...
Ne bi volio kad bi covijek otisao na zimu i kad treba da se izabere Djafa ili neko drugi da ti isti kazu necu ili nisam spreman.Ali ostaje da se vidi ko ce i kako biti trener i koliko vremenski ali je sigurno da nam treba nekoliko pojacanja i uz ovo sto imamo mislim da se moze Velez nosit sa svima ali...
-
- Kontakt:
Jel sigurno za ovog Mitrovica,jer u zadnjih petnaestak dana bilo je imena... 

RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Znate sta , od svih ovih alternativa ako se obistini i najlosija ja presretan
.
Ovo mentorstvo sto netko spominje,a mislim da se daje i vremena Aci da dobije tu licencu, bi bila super stvar !!!!!!!!!!
Svaka alternativa gdje bi Acin lik bio umijesan mi se svidja !

Ovo mentorstvo sto netko spominje,a mislim da se daje i vremena Aci da dobije tu licencu, bi bila super stvar !!!!!!!!!!
Svaka alternativa gdje bi Acin lik bio umijesan mi se svidja !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Upravu ste,on ce samo biti mentor Aci i Dzafi,da bi oni mogli poslje da nastave trenerski posao,sto i nije mnogo lose,ja licno mislim da ovo nije losa opcija.
Evo Zaim na fejsbuku pise da ce ici na derbi prvo kolo, ali kao navijac
Znaci, Kadra kapiten ove godine 

- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
Mitrovic dolazi u ponedeljak 100%.
Bit ce mentor Dzafi i Aci, lik je trenerska legenda u Turskoj, takodjer Tanin veliki prijatelj.
Danas bi se na treningu trebalo pojaviti novih 6-7 igraca(proba).
Bit ce mentor Dzafi i Aci, lik je trenerska legenda u Turskoj, takodjer Tanin veliki prijatelj.
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pretpostavljao sam da je dobar sa Tanom, inače nevjerujem da mi imamo pare da ga platimo koliko vrijedi.U svakom slučaju dobar potez.Da hoće Zaim odigrati još jednu godinu dok se ovi mladi malo ne adaptiraju.BRIGATA_ROSSA je napisao/la:Mitrovic dolazi u ponedeljak 100%.

Zna li iko šta je sa Asimom?On može maltene sam odbranu nositi.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
I ja se slazem da bi Zaim mogao odigrat jos jednu sezonu i pomogao ovoj ekipi da se adaptira na ovaj jad od nase lige i svojim iskustvom pomogao u teskim trenucima.
Nadam se da ce novi trener biti pravo pojacanje za Velez i da ce se Velez malo podignt kao klub a svaki dan slusam da ce biti bolje pa ostaje da se vidi...
Nadam se da ce novi trener biti pravo pojacanje za Velez i da ce se Velez malo podignt kao klub a svaki dan slusam da ce biti bolje pa ostaje da se vidi...
Evo i novi igraci stizu :
Fudbaleri Veleža nastavili su ciklus priprema za predstojeću sezonu. Izuzetno sparno i vruće vrijeme, koje posljednja dva – tri dana vlada Mostarom i okolicom jedan je od najtežih protivnika igračima koji uprkos tome vrijedno treniraju. Roster ekipe za novu sezonu jači je za jedno ime. Riječ je o golmanu Senedinu Oštrakoviću (23), koji je proteklih pola sezone bio član Zvijezde iz Gradačca. Ugovor sa Oštrakovićem biće potpisan u ponedeljak. Na ovaj način, uz Sanela Borića, Velež je dobio dva mlada i podjednako kvalitetna golmana, koji će uz nešto mlađeg Armana Šutu predstavljati golmanski segment „Rođenih“.
Osim Oštrakovića, trenutno se na probi nalazi nekoliko mladih fudbalera, a da li će i postati članovi Veleža posljednji sud o tome reći će struka „Rođenih“ u narednih nekoliko dana.
Fudbaleri Veleža nastavili su ciklus priprema za predstojeću sezonu. Izuzetno sparno i vruće vrijeme, koje posljednja dva – tri dana vlada Mostarom i okolicom jedan je od najtežih protivnika igračima koji uprkos tome vrijedno treniraju. Roster ekipe za novu sezonu jači je za jedno ime. Riječ je o golmanu Senedinu Oštrakoviću (23), koji je proteklih pola sezone bio član Zvijezde iz Gradačca. Ugovor sa Oštrakovićem biće potpisan u ponedeljak. Na ovaj način, uz Sanela Borića, Velež je dobio dva mlada i podjednako kvalitetna golmana, koji će uz nešto mlađeg Armana Šutu predstavljati golmanski segment „Rođenih“.
Osim Oštrakovića, trenutno se na probi nalazi nekoliko mladih fudbalera, a da li će i postati članovi Veleža posljednji sud o tome reći će struka „Rođenih“ u narednih nekoliko dana.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Bio jucer na treningu, osjeca se malo zivosti ako nista
Bilo je sest novih igraca koliko sam zapazio, svi na nekom probnom radu, po meni nije bilo materijala za Veleza medju njima, ali posto smo u nezavidnom polozaju, eto taj golman ce izgleda ostati (imao je par dobrih odbrana jucer, ali ima tu prostora za napredovanje
), i bio je jedan momak sa zavijenom nogom, on bi mozda mogao da ostane, po meni naravno, ali ga je taj zavoj pravo sputavao, ko zna kakva je ozlijeda iza njega.
Sto se tice rada na treningu, prezadovoljan sam vidjenim jucer, disciplina na velikom nivou, zezancija u granicama dozvoljenog, svako prekoracenje granice, slijedi "nagrada"
Aca je nekoliko puta spremao ove mladje po nagrade, bas sam se nasmijao kad sam vidio.
Zlaja i Kajta trce intenzivno, Mrkva i Kadra sjedili na tribini i zajebavali ostale
Tipicno. Mujo Kodro ce biti nas glavni igrac naredne sezone, od njega se i na treningu najvise ocekuje. Nisam vidio ni Armela Skaljica da je trenirao, niti Alicica, nadam se da ce Alicic ostati u Velezu, pravo perspektivan mladi igrac.
Jucer sam cuo Acu kako spominje neku utakmicu danas, pitao sam neke igrace, ali mi nisu nista znali potvrditi, pa ako neko moze da ispita, da li se igra danas ista, bio bih zahvalan.
Evo i par slicica amaterskog kvaliteta, samo da osjetite malo stadion, igrace, i to
http://www.dodaj.rs/f/3J/9E/4aM8253b/slika278.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3Q/w/3lAdmKQi/slika279.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1W/TZ/3BvFBZUq/slika280.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3J/DF/1WPzOPbU/1/slika282.jpg

Sto se tice rada na treningu, prezadovoljan sam vidjenim jucer, disciplina na velikom nivou, zezancija u granicama dozvoljenog, svako prekoracenje granice, slijedi "nagrada"

Zlaja i Kajta trce intenzivno, Mrkva i Kadra sjedili na tribini i zajebavali ostale

Jucer sam cuo Acu kako spominje neku utakmicu danas, pitao sam neke igrace, ali mi nisu nista znali potvrditi, pa ako neko moze da ispita, da li se igra danas ista, bio bih zahvalan.
Evo i par slicica amaterskog kvaliteta, samo da osjetite malo stadion, igrace, i to

http://www.dodaj.rs/f/3J/9E/4aM8253b/slika278.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3Q/w/3lAdmKQi/slika279.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1W/TZ/3BvFBZUq/slika280.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3J/DF/1WPzOPbU/1/slika282.jpg
Zadnja izmjena: Mont0, dana/u 04 jul 2010, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
necko_gradacac je napisao/la:slab ... nemam ni jedne skoro rijeci hvale za njega .... branio je u 2-3 utakmice ... a kad neko sutne prema njemu ja sav pretrnemdrH je napisao/la:Pozdrav svima iz Mostara.
Jedno pitanje u Velez je stigao rezervni golman Zvijezde Senedin Oštraković. Pa ako iko moze da napise o kakvom je igracu rijec.
Unaprijed hvala!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.