Sta ti mislis ko bi mogao stajati iza toga? koji igrac? mora biti neki kolovodja?Rade Paprica 9 je napisao/la:Pa neznam kako bih nazvao manjak želje ili voljni momenat, nego bojkot. Možda nije bojkot Kostića, ali jeste pameti i inteligencije navijača. Bojkot traje odavno, prvi put poslije generalne probe se moglo čuti od nekih iskusnih igrača, da Kostić neće dočekati 6 kolo. Neki dan od jednog našeg dijeteta čujem isto. Helem, kad tako igrači pričaju i razmišljaju naravno da imamo problem. Odovića su isto igrači otjerali, pa i Mulalića, poznato je da je zadnjih mjesec dana potpuno izgubio komunikaciju sa svlačonicom. Eh sad nemože biti da 4 trenera nevaljaju a igrači su ok. Ja se slažem Kostić, pravi gluposti, ali bez kontinuiteta nemožeš napredovati. Znači tjeranje Kostića nije rješenje, jer da se ne lažemo, jučer je neki kombinovani tim predvođen Haretom, u formaciji 2-4-4 morao pokazati više želje. Ja sam ubjeđen da igračima treba dati do znanja da su odgovorni za ono što pokazuju. Ovo isto se može dogoditi i svakom ozbiljnijem treneru. Možemo reći da plaćamo danak tjeranju Odovića.
Uprava fula u sportskom dijelu, to stoji, ali ipak mnoge stvari u sferi svog posla, su itekako unaprijedili. Ovo sad što nam se događa jeste veliki ispit, i dobro je da se ništa nije uradilo vruće glave.
Ono što je sasvim sigurno je da proceduru za dovođenje igrača, podhitno moramo nabit nogom iz redovne prakse, jer nevalja. Vidjeti pod Husić. Frajer ide iz glupost u glupost, a doveli ga ima 4. mjeseca.
Ja sumnjam na jednog, ne samo ja nego vecina raje Manijaka sa kojima sam u kontaktu, ne moze jedan igrac preziviti dvije uprave, smjene trenera, tjeranje igraca i opet taj je tu ...