FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Pa dobro, vas klub ne zeli pristati na reciprocitet jer je mogucnost zarade od gostujucih navijaca vece nego beneficije da nekoliko vas dobije besplatan ulaz na stadion za gostovanje. Za mene je 10 KM za gostujuci sektor sasvim OK cijena. Uredu, nisu to neki uslovi no ako domaci navijaci placaju tu istu cijenu za tribinu slicnih uslova mogu onda i gostujuci navijaci 

Samo vam je preskupa karta ko da dolazimo na anfield majkemi moje 

04.10.2009 !!
Bila je skupa i prošle godine (7, 00 KM). Tribina jeste nova, ali nije natkrivena, niti ima ijedan WC. Da je 5, 00 KM, bilo bi taman.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa ja 5km bi bilo taman isto kao u zenicu kada smo isli , ali hajde sada je gotovo dolazimo mi opet ima da je napunimo abd . 

04.10.2009 !!
Ma necemo je bas napuniti ko prosle sezone, losija je atmosfera oko kluba. A i u gradu sada gori za vrijeme SFF.
Ali bit ce nas 4-5 stoja, sigurno.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Karte su 7 KM a najavljeno je oko 1.000 navijaca Sarajeva.AdiFKS je napisao/la:Ma necemo je bas napuniti ko prosle sezone, losija je atmosfera oko kluba. A i u gradu sada gori za vrijeme SFF.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma samo dodjite, prosle godine je atmosfera bila predobra a nadam se da ce i ove a ne bi nista protiv imao da se i rezultat ponovi 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kakva su vasa ocekivanja pred ovu tekmu, ima li suspendovanih igraca?
ZZ
- TobeYarabi
- Kontakt:
poslije utamice, svi u kvartziher je napisao/la:Ma samo dodjite, prosle godine je atmosfera bila predobra a nadam se da ce i ove a ne bi nista protiv imao da se i rezultat ponovi

pa mnoge od nas uopste ne bi cudilo da se ponovi rezultat od prosle godine al eto nadamo se da ipak neceziher je napisao/la:Ma samo dodjite, prosle godine je atmosfera bila predobra a nadam se da ce i ove a ne bi nista protiv imao da se i rezultat ponovi

Pyro is not a crime !
Mi smo kompletni, nemamo suspendovanih, povrijedjenih a atmosfera u ekipi je odlicna. A sto se tice ocekivanja, iskreno ocekujem dobru tekmu i prizelkujem nasu pobjedu iako ni nerijeseno ne bi bilo neprihvatljivomoj uzor-S.G je napisao/la:Kakva su vasa ocekivanja pred ovu tekmu, ima li suspendovanih igraca?
Nemate ni promil šanse protiv Hurte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Nemate ni promil šanse protiv Hurte.

Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Dobar HurtaVirtu4l je napisao/la:Nemate ni promil šanse protiv Hurte.
Cuj dobar. Spektakularan.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Igrali ste čvrsto u duelima i bili dobri u polju. Problem vašeg tima je stvaranje šansi i napad. Fali vam Duljević i Benko, i to je rezultiralo bezidejnošću u završnici.AdiFKS je napisao/la:Cuj dobar. Spektakularan.
Treba vam još vremena, još koja utakmica da se posložite, al nesumnjam da ćete doći na svoje.
Mislim da smo vas trebali uzeti, imali smo zrelije šanse ali ni mi nismo imali sreće u završnici. Bilo kako bilo, kvalitet igrača timova PL je tu negdje u pet deka. Možda negdje pojedinca za nijansu možemo istaći, ali gro igrača je bare bare. Ovdje je samo stvar želje za pobjedom, trkom, strpljivošću i ako neide, zadovolji se i bodom. Bitno je ne gubiti utakmice.
Što se navijača tiče, mislim da pravite grešku. Ono bacanje držaća zastava na sopstvene igrače, psovanje i prijetnje, će rezultirati, da će momci sljedeću utakmicu igrati u strahu i grču. Kontra efekat 100%. Ipak su to mladi momci, neznam samo kako je vođa navijača dozvolio onakvo traumiranje, ponižavanje i blačenje svojih igrača, svog kluba. Nije klub ime na papiru i nekakvi uredi, klub su najviše upravo oni igrači na terenu. Iskazivanje ljubavi prema klubu na onakav način je štetno, ispada kao da oni nebi voljeli da su nas pobijedili. Znam ja da su vaša očekivanja velika, možda su i opravdana, ali nekad se mora i izgubiti, lopta je okrugla. Iskreno, ni mi nismo zadovoljni bodom, ali uvijek trebamo i moramo svoj tim podržati, zbog sljedeće utakmice. Možda nas već iduću obraduju.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Boga mi svaka cast, sest kola bez poraza 

Dobro je bilo idemo dalje, sad nam dolazi Siroki gdje treba pokazati zube 

-
- Kontakt:
Gledao sam utakmicu preko interneta na bih tv I mogu reci da Mladost igra bez profesionalizma I od gotovog prave veresiju .Vode 2 razlike I umjesto da rutinski privode utakmicu kraju za cetiri minuta primaju dva gola .Velika greska Hadjica jer nije reagovao kako bi trbao golman njegovog renomea onda penal pa ganjanje da se popravi sto se moze popravit .Srecom pobjeda ali ne toliko slatka kakva bi trebala da bude .Proti Methalegea slicna situacija .To treba da se popravlja jer to nije ispravno pored toliko hvaljene odbrane primate takve golove I to mnogo golova je neprihvatljivo .Puno srece I dobrih rezultata ,samo se nadam da ce strucni stab da popravi odnos prema igri I glavnom cilju u narednim kolima.Ovo je samo moje vidjenje ,ali mozda se mnogi nece sloziti s tim.ziher je napisao/la:Dobro je bilo idemo dalje, sad nam dolazi Siroki gdje treba pokazati zube
Tacno je da smo dozvolili da primimo dva brza gola ali isto tako treba uzeti u obzir da smo se vratili nakon izjednacenja sto nije mala stvar. To je veliko na psiholoskom planu jer smo imali sigurno vodstvo od 2:0 pa primamo brza dva gola i opet se izdizemo iznad svega napadamo i postizemo treci go. Druga stvar je da smo mi neporazeni u 6 kola a od toga imali 4 tekme na strani. Ne kazem da je sve bajno ali sigurno ova ekipa moze igrati jos bolje jos kvalitetnije sto ce sigurno i biti. Samo treba nastaviti skupljati bodove i ici prema tom sestom mjestu koje nas ostavlja u ligi za prvaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.