NK Zvijezda Gradačac

necko_gradacac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la necko_gradacac » 04 jul 2010, 09:29

drH je napisao/la:Pozdrav svima iz Mostara.

Jedno pitanje u Velez je stigao rezervni golman Zvijezde Senedin Oštraković. Pa ako iko moze da napise o kakvom je igracu rijec.

Unaprijed hvala!!!
slab ... nemam ni jedne skoro rijeci hvale za njega .... branio je u 2-3 utakmice ... a kad neko sutne prema njemu ja sav pretrnem ;)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 04 jul 2010, 09:32

Jel Tosunovic TU ili NIJE ??? i hoceli Matijas Pejic potpisati ????
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 04 jul 2010, 09:42

Evo sad u 10.00 sati utakmica na Banji Ilidži između straih igrača i ovih novo pristiglih. Eto vam šanse da vidite ko je došao, ko je potpisao i ko bi mogao zadovoljiti a ko otpasti.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 04 jul 2010, 11:33

moze li mi neko napisati izvjestaj sa utakmice posto nisam bio u mogucnosti da dodem.......kakva su pojacanja ali i nasi stari igraci ???
Nk Zvijezda

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 jul 2010, 12:23

necko_gradacac je napisao/la:
drH je napisao/la:Pozdrav svima iz Mostara.

Jedno pitanje u Velez je stigao rezervni golman Zvijezde Senedin Oštraković. Pa ako iko moze da napise o kakvom je igracu rijec.

Unaprijed hvala!!!
slab ... nemam ni jedne skoro rijeci hvale za njega .... branio je u 2-3 utakmice ... a kad neko sutne prema njemu ja sav pretrnem ;)
Hvala velika!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 jul 2010, 14:42

ado_94 je napisao/la:moze li mi neko napisati izvjestaj sa utakmice posto nisam bio u mogucnosti da dodem.......kakva su pojacanja ali i nasi stari igraci ???
Koliko dolazim do informacija, loše se pokazao Mersed Bedak koji je došao iz x. njemačke lige. Na kraju su jedni pobijedili rezultatom 3:1 :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 04 jul 2010, 15:20

Danas su igrali "zeleni" protiv "crvenih" i ovi prvi su pobijedili sa 3:1.Za zelene su igrali Hadzidjulbic,Knezevic,Jusic,
Moranjkic,Pejic,Halilovic,Masic,Tosunovic,Bedak i 2-3 igraca koja su na probi dok su za crvene igrali Smajic,Nezic,Kadic iz Bosne(M),Mujo,Hamza,Doro,Vedo,Djoric,Husic i jos par juniora.U drugom poluvremenu za zelene je branio Huskic a za crvene Prljaca koji je odbranio 2-3 zicera iako je primio dva gola.Golove za zelene su dali Masic,Tosunovic iz penala i jos neki izgleda junior a za crvene Husic.Uglavnom ovi "novi"(zeleni) potpomognuti sa Moranjkicem i Jusicem pobijedili su ove igrace Zvijeze iz prosle sezone sto bi moglo znaciti da ce biti nesto od njih u ovoj sezoni.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 04 jul 2010, 15:45

Bosanski zmaj je napisao/la:Danas su igrali "zeleni" protiv "crvenih" i ovi prvi su pobijedili sa 3:1.Za zelene su igrali Hadzidjulbic,Knezevic,Jusic,
Moranjkic,Pejic,Halilovic,Masic,Tosunovic,Bedak i 2-3 igraca koja su na probi dok su za crvene igrali Smajic,Nezic,Kadic iz Bosne(M),Mujo,Hamza,Doro,Vedo,Djoric,Husic i jos par juniora.U drugom poluvremenu za zelene je branio Huskic a za crvene Prljaca koji je odbranio 2-3 zicera iako je primio dva gola.Golove za zelene su dali Masic,Tosunovic iz penala i jos neki izgleda junior a za crvene Husic.Uglavnom ovi "novi"(zeleni) potpomognuti sa Moranjkicem i Jusicem pobijedili su ove igrace Zvijeze iz prosle sezone sto bi moglo znaciti da ce biti nesto od njih u ovoj sezoni.
hvala na informaciji...a sta je s onim iz gane kazu da nisu prosli...da su napustili grad a sinoc setaju????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 04 jul 2010, 16:18

Ganci nisu ni bili na današnjoj utakmici a najvjerovatnije u zvijezdi neće ni ostati, valjda nisu zadovoljili. Što se tiče utakmice, bila je dobra i za ekipu u zelenim markerima može se reći da bi od nje nešto moglo i biti. Samo bi joj u odbranu umjesto Moranjkića ili Jusića pridodao Vasiljevića a u vezu umjesto Bedaka, ubiciti Hamzića i naći mjesto za Delića. Po meni dobro je odigrao Knežević, Mašić i neki momak u bijelim kopačkama došao iz Austrije a igra na poziciji desnog krila. Tkođer dobri bili i Tosunović, Halilović i Pejić. Sve u svemu Zvijezda će imati dobru ekipu. Ako bar ništa od visokog plasmana, bar se sa ovom ekipom nećemo boriti za opstanak, a uvjeren sam da se dovedu još jedno dva napadača, po mogućnosti Mujić iz Slobode, zvijezda bi lako mogla i do treće ili četvrte pozicije na tabeli.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 04 jul 2010, 16:25

[quote="husein veličanstveni"]Ganci nisu ni bili na današnjoj utakmici a najvjerovatnije u zvijezdi neće ni ostati, valjda nisu zadovoljili. Što se tiče utakmice, bila je dobra i za ekipu u zelenim markerima može se reći da bi od nje nešto moglo i biti. Samo bi joj u odbranu umjesto Moranjkića ili Jusića pridodao Vasiljevića a u vezu umjesto Bedaka, ubiciti Hamzića i naći mjesto za Delića. Po meni dobro je odigrao Knežević, Mašić i neki momak u bijelim kopačkama došao iz Austrije a igra na poziciji desnog krila. Tkođer dobri bili i Tosunović, Halilović i Pejić. Sve u svemu Zvijezda će imati dobru ekipu. Ako bar ništa od visokog plasmana, bar se sa ovom ekipom nećemo boriti za opstanak, a uvjeren sam da se dovedu još jedno dva napadača, po mogućnosti Mujić iz Slobode, zvijezda bi lako mogla i do treće ili četvrte pozicije na tabeli.[/qhehe bas sam se pitao ko je taj momak u bijelim kopackama..gledao sam ga na treningu i stvarno je extra igrac,borben

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 04 jul 2010, 16:37

spalevic trazio 60000 KM da mu odmah isplate da odigra jednu sezonu...

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 jul 2010, 16:44

bondich je napisao/la:spalevic trazio 60000 KM da mu odmah isplate da odigra jednu sezonu...
5000 mjesečno :o
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 04 jul 2010, 16:57

Frutek je napisao/la:
bondich je napisao/la:spalevic trazio 60000 KM da mu odmah isplate da odigra jednu sezonu...
5000 mjesečno :o
huuhuh malo posve :D :D :D

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 04 jul 2010, 16:59

Da li neko zna kako se zove ovaj Mašić.Da li je upitanju Adnan ili Eldin.Oba su igrali za Zepce.Adnan je zadnju sezonu igrao u Lovcenu dok je Eldin bio clan Istre.Danas je jako dobro odigrao i postigao prvi pogodak.Ako se radi o Eldinu on je bio mladi reprezenativac BiH rodjen je 2.1.1987. i do sada je igrao za Zepce(2005-06),Sarajeco(2006-07),Zepce(2007-09) i Istru(2009-10).Licno se nadam da je Eldin u pitnju jer je bolji a i mladji igrac od Adnana.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 04 jul 2010, 17:06

Bosanski zmaj je napisao/la:Da li neko zna kako se zove ovaj Mašić.Da li je upitanju Adnan ili Eldin.Oba su igrali za Zepce.Adnan je zadnju sezonu igrao u Lovcenu dok je Eldin bio clan Istre.Danas je jako dobro odigrao i postigao prvi pogodak.Ako se radi o Eldinu on je bio mladi reprezenativac BiH rodjen je 2.1.1987. i do sada je igrao za Zepce(2005-06),Sarajeco(2006-07),Zepce(2007-09) i Istru(2009-10).Licno se nadam da je Eldin u pitnju jer je bolji a i mladji igrac od Adnana.
neznam nista za tog igraca a mislim da bi za zvijezdu mogao potpisat i senad mujic mislim spic slobode...tako se nesto prica...

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 04 jul 2010, 17:27

Bosanski zmaj je napisao/la:Da li neko zna kako se zove ovaj Mašić.Da li je upitanju Adnan ili Eldin.Oba su igrali za Zepce.Adnan je zadnju sezonu igrao u Lovcenu dok je Eldin bio clan Istre.Danas je jako dobro odigrao i postigao prvi pogodak.Ako se radi o Eldinu on je bio mladi reprezenativac BiH rodjen je 2.1.1987. i do sada je igrao za Zepce(2005-06),Sarajeco(2006-07),Zepce(2007-09) i Istru(2009-10).Licno se nadam da je Eldin u pitnju jer je bolji a i mladji igrac od Adnana.
Adnan Mašić nikada nije nastupao za Žepče. S tobom se nebih složio u konstataciji da je Eldin bolji od Adnana jer sam ih obojicu imao priliku gledati i ovaj stariji je puno bolji igrač. Inače Adnan Mašić je rođen 12.12.1981.g.

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 04 jul 2010, 18:49

Evo pročitah gore napisane postove, pa se pitam da li smo gledali istu utakmicu. Moje viđenje je sasvim drugačije.
Što se tiče starih igrača Đorić je i danas pokazao da ga je bolje nemati u ekipi nego imati. Knežević je pokazao da se radi o provjerenom igraču, mada su mu Vedo i Husić zadavali mnogo problema. Husić je dobar i vjerovatno sa njim treba imati strpljenja. Što se tiče Tosunovića, ima viška kilograma, imao je tri-četiri zicera jedan na jedan i nije realizovao, da bi junior Suljić jedno izašao sam i realizovao, ali on je iz Gradačca, a Tosunović ima ime, menadžera i vjerovatno tal sa Cvitkušićem. Bedak bijedan i nije ništa pokazao, Mašić solidan, a onaj "slovenac" se nadriblao Robija u prvom poluvremenu, dok u drugom ga nije nigdje bilo.
Na kraju da zaključim, nema ko dati gola, i nismo se pojačali u odnosu na prošlu sezonu nego smo slabiji, ali tu je direktor Cvitkušić i ja se nadam da će on te probleme oko realizacije riješiti.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 04 jul 2010, 19:22

zmaj od b. je napisao/la:Evo pročitah gore napisane postove, pa se pitam da li smo gledali istu utakmicu. Moje viđenje je sasvim drugačije.
Što se tiče starih igrača Đorić je i danas pokazao da ga je bolje nemati u ekipi nego imati. Knežević je pokazao da se radi o provjerenom igraču, mada su mu Vedo i Husić zadavali mnogo problema. Husić je dobar i vjerovatno sa njim treba imati strpljenja. Što se tiče Tosunovića, ima viška kilograma, imao je tri-četiri zicera jedan na jedan i nije realizovao, da bi junior Suljić jedno izašao sam i realizovao, ali on je iz Gradačca, a Tosunović ima ime, menadžera i vjerovatno tal sa Cvitkušićem. Bedak bijedan i nije ništa pokazao, Mašić solidan, a onaj "slovenac" se nadriblao Robija u prvom poluvremenu, dok u drugom ga nije nigdje bilo.
Na kraju da zaključim, nema ko dati gola, i nismo se pojačali u odnosu na prošlu sezonu nego smo slabiji, ali tu je direktor Cvitkušić i ja se nadam da će on te probleme oko realizacije riješiti.
kome vjerovat juedni kazu da ce ekipa bit dobra jedni obrnuto...mada par puta sam bio na treningu ima neki igraca koji mogu dobit prolaznu ocijenu a ostalo lose posve lose...nasi ljudi iz kluba ili neznaju,nece ili nemaju novac za provjerene i kvalitetne igrace...ovako samo se dzaba patimo...

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 04 jul 2010, 20:16

Tosunovic je stigao tek jucer u Gradacac i vidi se na njemu da ima visak kilograma i kada prodje pripreme bice pravi.Pogotovo ako uspiju dovesti Mujica to ce biti prava stvar.Uz njih dvojicu trebali bi angazovati jos jednog iskusnijeg napadaca.Kada se pogleda bolje situacija u ostalim klubovima mogu slobodno reci da smo trenutno uz Borac doveli najveci broj afirmisanih igraca.Jer ipak su Hadzidjulbic,Knezevic,Tosunovic,Vasiljevic,Pejic (koji je igrao za U-21reprezentaciju cak je odigrao i jednu utakmicu za A reprezentaciju protiv Slovenije) igraci koji imaju neki rejting u nasoj ligi.Isto tako Vidovic koji je bio U-19 kapiten ali ima problema sa povredom.Ima jos 25 dana do pocetka prvenstva i sigurno ce doci jos par kvalitetnih igraca.Evo pogledajte samo koliko se hvale iz Sarajeva da su doveli neke igrace a potpisujem da su svi odreda slabiji od ovih nabrojanih igraca koje je Zvijezda dovela.Koga je to dovela Sloboda???ili Celik izuzev Stajica.Pogledajte gdje je Velez u kakvim su problemima Slavija,Leotar igra samo sa domacim igracima.Koga je doveo Travnik???Zrinjski je sigurno slabiji nego prosle sezone.Cak je i Olimpik odustao od dovodjenja skupih igraca i dovode samo mlade igrace.Trebamo biti realni iako i ja mislim da Zvijezda kako stoji sa finansijama u odnosu na druge klubove trebala dovoditi bolje igrace.Mislim da neznaju bas najbolje pregovarati sa igracima i da je tu problem.Kada se sve sabere mi smo uz Borac u ovom trenutku doveli najbolje igrace.

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 05 jul 2010, 00:15

Bosanski zmaj je napisao/la:Tosunovic je stigao tek jucer u Gradacac i vidi se na njemu da ima visak kilograma i kada prodje pripreme bice pravi.Pogotovo ako uspiju dovesti Mujica to ce biti prava stvar.Uz njih dvojicu trebali bi angazovati jos jednog iskusnijeg napadaca.Kada se pogleda bolje situacija u ostalim klubovima mogu slobodno reci da smo trenutno uz Borac doveli najveci broj afirmisanih igraca.Jer ipak su Hadzidjulbic,Knezevic,Tosunovic,Vasiljevic,Pejic (koji je igrao za U-21reprezentaciju cak je odigrao i jednu utakmicu za A reprezentaciju protiv Slovenije) igraci koji imaju neki rejting u nasoj ligi.Isto tako Vidovic koji je bio U-19 kapiten ali ima problema sa povredom.Ima jos 25 dana do pocetka prvenstva i sigurno ce doci jos par kvalitetnih igraca.Evo pogledajte samo koliko se hvale iz Sarajeva da su doveli neke igrace a potpisujem da su svi odreda slabiji od ovih nabrojanih igraca koje je Zvijezda dovela.Koga je to dovela Sloboda???ili Celik izuzev Stajica.Pogledajte gdje je Velez u kakvim su problemima Slavija,Leotar igra samo sa domacim igracima.Koga je doveo Travnik???Zrinjski je sigurno slabiji nego prosle sezone.Cak je i Olimpik odustao od dovodjenja skupih igraca i dovode samo mlade igrace.Trebamo biti realni iako i ja mislim da Zvijezda kako stoji sa finansijama u odnosu na druge klubove trebala dovoditi bolje igrace.Mislim da neznaju bas najbolje pregovarati sa igracima i da je tu problem.Kada se sve sabere mi smo uz Borac u ovom trenutku doveli najbolje igrace.
e ovakav treba biti optimist ;) cestitam
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.