i kod mene isto, ni jedan SK ne radi kako trebaMaestro21 je napisao/la:Opet se stoki iz Telemacha nayebem familije. Digitalna šema sva poyebana, SK u HD-u nema signala, na analognoj slika užas i trza, i sad ja njima trebam dati prokletih 18 km jer ne mogu gledati utakmicu radi koje i plaćam usranu pretplatu.
Sport i TV
Re: Sport i TV
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bht konacno cini dobru stvar
Na bht1 tenis, na hd kosarka
Da, bas hocu to da pohvalim, ovo im je drugi put, prvi put su ovo koristili tokom EP u nogometu. Sad sam se bas prepao zbog crvenog tepiha, ali sto se tice toga sve pohvale. Inace, korisnici Moje Tv moraju placati uslugu HD, dok je na telemachu besplatna !Bassha je napisao/la:Bht konacno cini dobru stvar
Max Allegri
**** im matere u **** i BHRTu i BHTu nemam HD kanal na Mojoj TV
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Re: RE: Re: Sport i TV
To jos samo cigani iz Telecoma naplacuju i zakljucavaju, koliko ja znam BHT HD kanal daje besplatno i ne trazi naknadu, na Telemachu je otkljucanHeller je napisao/la:**** im matere u **** i BHRTu i BHTu nemam HD kanal na Mojoj TV
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: RE: Re: Sport i TV
Platio bi da sam znao, matere im se najebemmiki_92 je napisao/la:To jos samo cigani iz Telecoma naplacuju i zakljucavaju, koliko ja znam BHT HD kanal daje besplatno i ne trazi naknadu, na Telemachu je otkljucanHeller je napisao/la:**** im matere u **** i BHRTu i BHTu nemam HD kanal na Mojoj TV
Nullius in verba
Mislim da je HD kanal bio besplatan samo prvih nekoliko mjeseci (otvorili ga pred SP, a bio besplatan do septembra), a onda su tražili pola marke za isti. No svejedno, s obzirom na saradnju BHT1 i Telecoma bez ikakvih problema bi mogli da ga puste besplatno za sve korisnike.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
BHT HD nema na totalu. i ne ne smiju ovo da rade danas ništa bht 1 nije prenosio. ovo je skandal.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa imas PTPC.DANTES je napisao/la:BHT HD nema na totalu. i ne ne smiju ovo da rade danas ništa bht 1 nije prenosio. ovo je skandal.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
BHT se uključio na minutu i ćao, a onda pola sata reklama dok se nisu uključili u neku emisiju o SFF koju niko živ nije gledo.
RTRS naravno piči Dnevnik, slučajno da penzioneri ne ostanu uskraćeni za najnovija zbivanja, a onda puštaju snimak dok se igrači zagrijavaju i tako jedno 20 minuta. Na poluvremenu umjesto da odmah nastave snimak, glume kao da ide uživo sa 15 minuta reklama.
Mene je sramota gdje živim.
pa i oni snimke samo puštaju. a imaju 2 kanalamessilla je napisao/la:Pa imas PTPC.DANTES je napisao/la:BHT HD nema na totalu. i ne ne smiju ovo da rade danas ništa bht 1 nije prenosio. ovo je skandal.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja dobro si, dva kanala i na jednom ništa. Ne može ni to svak.
Sramotno ispratiše OI, al najvažnije je u dnevniku ispirati mozak ljudima. Ne bi me čudilo da za par godina bude 24h vijesti i na PTPCu i na BHTu i na FTVu.
Još ovi s PTPCa prenose vaterpolo pored teniskog finala, a i ovi s BHTa se uključe.
Još ovi s PTPCa prenose vaterpolo pored teniskog finala, a i ovi s BHTa se uključe.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako nema onog summarya koji je tradicionalan na Olimpijadi.... Ili ima a ja nisam upratio 
evo danas bht pušta snimke nekih fudbalskih utakmica bh lige... tačno nam treba uzeti prava prenosa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Prijedlog za neki dobar IPTV ili jos bolje ako neko ima neku besplatnu listu 
Nisam ni ja. Ako ga i puste, puste ga garant u nekom lijevom terminu.SlevinKelevra je napisao/la:Meni samo nije jasno kako nema onog summarya koji je tradicionalan na Olimpijadi.... Ili ima a ja nisam upratio
SlevinKelevra je napisao/la:Meni samo nije jasno kako nema onog summarya koji je tradicionalan na Olimpijadi.... Ili ima a ja nisam upratio
nema
Jes glupo ovo na RTRSu u ppo utakmice umjesto da se uključe oni snimak puste.
Nullius in verba
miki_92 je napisao/la:i kod mene isto, ni jedan SK ne radi kako trebaMaestro21 je napisao/la:Opet se stoki iz Telemacha nayebem familije. Digitalna šema sva poyebana, SK u HD-u nema signala, na analognoj slika užas i trza, i sad ja njima trebam dati prokletih 18 km jer ne mogu gledati utakmicu radi koje i plaćam usranu pretplatu.
jarane i meni je prekidalo dok nisam 5 puta nazvao u centralu i obavjestio ih sad radi bez problema sve i hd kanali super samo im moras dosadjivat, nazalost tako kod nas sve funkcionise
joj hamo vidi mu glave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.