FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 01 mar 2009, 17:08

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 mar 2009, 17:53

rz88 fakat seres sa Schweiniem, solidan je danas. Gori je Hamit kome je od 12 pokusaja mijenjanja strane, prosla lopta jednom il dvaput. Solidna igra, samo gol fali. Borowski mnogo nervozan, a Kemal Ahmetovic mi ide toliko na ku*ac da ja to vama ne mogu opisat. :twisted: Debil ne zna ni osnovne stvari, lupa ko maksim po diviziji. Kreten, mogao je na internet otic pola sata prije utakmice pa makar se malo pripremit.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 mar 2009, 18:00

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 mar 2009, 18:52

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 mar 2009, 18:53

Vjerovali ili ne, protivnicki golman opet dobio supermoci :mrgreen: Ja stvarno ne znam sta se vise desava. 5 utakmica bez pobjede. Nije da se pravdam, ali je sudija srao maksimalno,(i jednima i drugima) sve zivo je svirao, valjda nije cuo za pustanje prednosti, ili malo grublju igru. Sad smo 5. ;)

Edit: @rz88, ma nije Klinsman kriv, barem ne za ovu utakmicu. Pa **** zivot, nije on kriv sto Klose 2 puta izadje sam na golmana i ne dadne gol :x Takticki je dobro odigrano, ali realizacija je danas bila presmijesna :twisted:

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 01 mar 2009, 18:59

A nema nista kume pozitivno u ovoj utakmici ,da su primili go sa igracem vise onda bi bilo jadno vise .Klinsman od pocetka nije donio nista dobro ,pate se u vecini utakmica ,primaju cijelu sezonu golove ,ne znam vise sta reci .Imali su finih sansi ,nisu iskoristili ,ali sve u svemu lose su odigrali utakmicu pogotovo nakon iskljucenja ,bolji su bili oni prvih 15 minuta dok je Naldo igrao.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 mar 2009, 19:12

realizacija :roll: :roll: :roll:
bez toni-a djelujemo bezopasno,oddo danas veoma dobra,svajni i hamit ocajni,bilal nista posebno,klose traljav,poldi i amerikanac nikakvi mrs iz bayerna,lucio najbolji uvijek na oprezu,demichelis standardno los,ze na beku se bezveze trosio,bommel neprimjetan,razultat zalostan kada se uzme u obzir crveni nalda...
ostali smo u utrci za prvaka vise sretno nego spretno al et... :?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 mar 2009, 19:18

bistrikboy je napisao/la: ostali smo u utrci za prvaka vise sretno nego spretno al et... :?
Upravo tako. Da HSV nije izgubio protiv KSC-a koji se bori za opstanak i danas od Wolfsburga bilo bi 9 poena razlike izmedju njih i Bayerna. :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 mar 2009, 19:35

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 mar 2009, 19:53

Idemo dalje, ovo postaje sve interesantnije :shock: kad mislis da ce HSV pobjeci, oni kiksaju protiv Wolfova koji su usput prije tri dana razocarali u uefa kupu, "kaka" Hertha nastavlja po svom stilu ( vise sretno nego spretno )...Leverkusen poceo razvaljivati, usput sam mislio da im je ovaj domaci "stadion" ( Dusseldorf ) uklet, medjutim oni poceli gubiti i na gostovanju :!: :o Hoppenheim ;) tu i tamo ( neda se )...

Gledajte veceras na DSF, negdje oko 23...analizu kola, veoma interesantno, domacin Helmer...cesti gosti Strunz i Bobic, moze se cuti finih stvari...

Idemo dalje...
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 mar 2009, 19:54

Slijedece kolo, Bayern-Hannover. Hocemo li izboriti remi? :mrgreen: Ako slijedece kolo ne upisemo tri boda, do kraja sezone necu gledat nijednu Bayernovu (bundesligasku) utakmicu! Nadam se da ce Klinsman ovo procitati i ozbiljno shvatiti moju prijetnju :!: :mrgreen:
I Herta i HSV imaju prelagane utakmice iduce kolo, tako da ako Bayern ne pobjedi, mozemo sanjat o tituli.
FC Bayern - Hannover 96
VfL Bochum - FC Bayern
FC Bayern - Karlsruher SC
VfL Wolfsburg - FC Bayern
FC Bayern - Eintracht Frankfurt
Arminia Bielefeld - FC Bayern

16 bodova iz slijedecih 6 utakmica koje su sve relativno lahke osim one protiv Wolfsburga.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 mar 2009, 19:59

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2009, 20:01

ribery je napisao/la:Slijedece kolo, Bayern-Hannover. Hocemo li izboriti remi? :mrgreen: Ako slijedece kolo ne upisemo tri boda, do kraja sezone necu gledat nijednu Bayernovu (bundesligasku) utakmicu! Nadam se da ce Klinsman ovo procitati i ozbiljno shvatiti moju prijetnju :!: :mrgreen:
I Herta i HSV imaju prelagane utakmice iduce kolo, tako da ako Bayern ne pobjedi, mozemo sanjat o tituli.
FC Bayern - Hannover 96
VfL Bochum - FC Bayern

16 bodova iz slijedecih 6 utakmica koje su sve relativno lahke osim one protiv Wolfsburga.
Bolje biti bilo da gledas na Wolfsburga kome je ove sezone raspored totalno lagan.
Ali ruku na srce u BL nema lahke zar vam to Keln nije dokazao :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 mar 2009, 20:05

harishp je napisao/la:
ribery je napisao/la:Slijedece kolo, Bayern-Hannover. Hocemo li izboriti remi? :mrgreen: Ako slijedece kolo ne upisemo tri boda, do kraja sezone necu gledat nijednu Bayernovu (bundesligasku) utakmicu! Nadam se da ce Klinsman ovo procitati i ozbiljno shvatiti moju prijetnju :!: :mrgreen:
FC Bayern - Hannover 96
VfL Bochum - FC Bayern

Bolje biti bilo da gledas na Wolfsburga kome je ove sezone raspored totalno lagan.
U BL nema lahke zar vam to Keln nije dokazao :roll:
Zato sam i rekao relativno lahke. Za Vukove se ja ne sekiram, pasce oni sami od sebe.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 mar 2009, 20:05

FC Bayern - Hannover 96
VfL Bochum - FC Bayern

Hahaha cuj prijetnje :D , evo i ja mu pretim da mora potopiti Leverkusen u srijedu, inace...cu poceti se udvarati onoj njegovoj lijepoj Amerikanki ;) , neki dan smo dzogirali zajedno, treba u punoj snazi... :? :lol:

No sikiriki, odsad slijede samo pobjede ( bar u prvenstvu ) ova u kupu protiv apotekara bi isto mogla biti drama...
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2009, 20:15

ribery je napisao/la:
harishp je napisao/la:
FC Bayern - Hannover 96
VfL Bochum - FC Bayern

U BL nema lahke zar vam to Keln nije dokazao :roll:
Zato sam i rekao relativno lahke. Za Vukove se ja ne sekiram, pasce oni sami od sebe.
Kao sto vi sad non stop se saplicete i upadate :lol: ko pjani :mrgreen:
P.S Jest pali su i proslu sezonu-samo ove Luka Toni,makaroni,feferoni nije u formioni ;)
I imate Van bomela,Van baytena,Van dame i ostali sa borilackim vijestinama :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 mar 2009, 20:24

@ RZ 88

Mozes ti pricati sta god hoces protiv HSV-a ali imaj na umu da najmanje bodova u jednoj LP sezoni je osvojio Bayern. Ja kako znam 3 su boda vise nego 2 boda. Necu s tobom ulaziti u dalju raspravu samo cu ti reci da u posljednih 5 godina najvise bodova za njemacki nogomet je skupio HSV koji je osvojio 26 bodova.

Bundesliga je ove sezone nepredvidljiva HSV dobije Leverkusen (koji po meni igra najljepsi nogomet u BL) a izgubi 3-2 od Karlsruhea nakon sto su vodili 2-0. Zato me ne bih cudilo da sljedece sedmice i HSV, Wolfsburg i Bayern kiksaju.

Sada da se vartim na Bayern

Mislim da su danas odigrali kukavicki kao sto je rekao Franz Beckenbauer. Po mom misljenju su odmah trebali promjeniti sistem kad je Naldo dobijio crveni kraton. Imam osjecaja da je Klismann u sebi mislio bolje je bod nego nista i igrao prvo poluvrijeme u istom sisitemu. Vidi se na kojoj poziciji Bayernu skripi. To su za mene golman, desni bek, jedan defenzivni vezni i jedan mald napadac koji ce vrsiti pritisak na Tonija i Klosea. Sto se tice golmana tu bio dobro rijesenje bilo Adler ili Neuer. Adler ima u ugovoru klauzulu gdje moze promjeniti sredinu za 20 miliona eura, bilo bi dobro kad bi Bayern poslao Rensinga u Bayer i jos 15 miliona eura. Sto se tice desnog beka tu se po raznim forumima spominju razna imena za mene je tu najbolje rijesenje jedan igrac koji ima jos prostora za napredak. Mislim da bi najbolje na toj poziciji bio Emanuel Eboue koji je na ljeto slobodan igrac i mislim da nema nista protiv promjene sredine. Zadnji vezni treba Bayernu pod hitno jer treba imati na umu godine Ze-a i van Bommela. Mislim da bi mogli za jedno 15 miliona eura dovesti Toulalana iz Lyona. Sto se tice napadaca Bayern mora znati da Olic nekad fuli nemoguce i ja mislim da on nikad nece moci ugroziti Tonija i Klosea. Tu treba dovesti jednog mladog napadaca koji ima prostora za napredak i radi BL i radi LP sljedece godine. Tu je meni odlicno rijesenje Marcus Berg iz Groningena koji ima zastrasujucu statistiku od 15 golova u 14 utakmica i jos na to 9 asistencija. Njega Bayern moze dovesti za jedno 8-10 miliona eura. Svaka cast Bayernu na pobjedi u Sportingu ali malo jaca ekipa bi Bayernu ondje dala 2 ili 3 gola. Tu se moram sloziti sa RZ 88 koji kaze da su golovi vise padali iz gresaka Sportinga nego sto je Bayern to zasluzio igorm.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 mar 2009, 20:31

@harishp
Ma nek si se ti nama vratio sampione, bilo je gluho bez tebe :( ;) ovaj humor je neprevazidjen na ovoj stranici... :lol: :lol: :lol: :roll:
Nesto mi Salihovic mjerka na Bayern ( kao da mu je to omiljeni klub, kamo srece da ga angazuju ) i garantujem da ces ti opet "preci" na Bayern, kao u ono vrijeme kada je Bracika igrao tamo. 8-) :D
Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 01 mar 2009, 20:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 mar 2009, 20:32

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 mar 2009, 20:37

@ RZ 88

Kada je Dietmar Beirsdorfer preuzeo HSV bio je u velikim dugovima i ztao se je odlucio na ovaj korak da prodaje najbolje igrace sa zaradom dok se klub ne stabilizuje.
Sto se tice Klinsmann danas je Franz rekao da se moze vidjeti koje i 2006 vodio glavnu rijec u njemackoj repki. Po njemu Klinsmann je samo dobar motivator a za taktiku i ostalo mu je potreban Loew koji i dalje vazi za idejnog tvorca one igre njemacke.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.