I sta, ima pravo da bojkotuje i da ne igra zato sto mu je drug dobio otkaz?? To kao da meni drug na poslu dobije otkaz i ja sad kazem sefu necu da radim!?aleksandar_veliki je napisao/la:Nisu samo nezadovoljni Kosticem nego u cjelini. Realno neki od njih su drugovi sa Bogijem i Stanom i pored toga sto su profesionalci cisto sumnjam da im nije krivo sta se desilo s njihovim drugovima. Mozda ce se i meni to desiti, pomisli svaki covjek. Fudbal je cudna biljka, nije samo teren, a ni samo van terena.ScoutInternational je napisao/la:Upravo si, vrlo je vjerovatno da igraci smjenjuju Kostica, a ovakav scenario je bio pred smjenu Odovica.aleksandar_veliki je napisao/la:Neki dan smo ovdje malo diskutovali. Rekao sam da sam u Tuzli uocio da atmosfera u ekipi nije dobra, vidjelo se to i jos kada mi je par igraca potvrdilo znao sam da nisam u krivu. Kad bez emocija gledas utakmicu lako je uociti. Veceras se to potvrdilo. Zeljo los, uzasan, bez glave i repa.
Da iskreno ne znam koliko si los, ne mozes ti kao Zeljo imati svega 2 udarca u okvir gola u proteklih 180 min. a ides na titulu prvaka drzave. Dakle, nesto ne stima. Onako gledajuci po igri, sredina odsjecena, mada ima tu definitivno nesto vise.
Da mozda ne znas, kakvo je stanje sa platama?
Jesi profesionalac ili ne, zaradi platu brate...
Ne zelim da vjerujem da me bojkot, ali ako jeste onda dati otkaz svim igracima koji stoje iza toga, pa makar sa juniorima igrali...