FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dan te yebo, ovog Husica 

sta je sa Radinovicem? u tuzli i veceras presjedio na klupi?!
Joj sta smo mi nadovodili, pa nama Janez trener
Agonija sarajevskih klubova...nezna se ko je gori.
Pod hitno 2 do 3 kvalitetna pojacanja dok nije kasno. Izubiti protiv viteza kuci mozes se odmah halaliti sa titulom
Pod hitno 2 do 3 kvalitetna pojacanja dok nije kasno. Izubiti protiv viteza kuci mozes se odmah halaliti sa titulom
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Hrasno1921
- Kontakt:
neka uprave i janeza ovo je rezultat svega sto prije bude raspad sistema to cemo se prije vratiti
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
- Kontakt:
Misimovicu nije ti ovo Megamix da se igras kako ti se digne, fuj nakamarali ste sav moguci sljam iz regiona
- ScoutInternational
- Kontakt:
Ja iskreno imam utisak da sa ovim igracima mi ne mozemo igrati ovakvu takticku postavku, jer se mnogi ne uklapaju i samim tim ne mogu pruziti svoj maksimum. Nama je prijeko potrebna klasicna No.10, ala "Zajko Zeba". Jednostavno sam misljenja da je i Kostic precijenio pojedine igrace koju su mu vjerovatno nametnuti, a ujedno je debelo precijenio i ovu nasu ligu.
Ali ovo je problem koji mi vucemo vec godina, tj nemamo rijesenja za bunker igru, i sada placemo ceh toga. Realno gledajuci, bilo koja malo kvalitetnija ekipa, koja je dosta uzeti nesto sa Grbavice, sa jakom bunker igrom i disciplinom su uspjeli postici svoj cilj. Vise me brine sto svi konstatno pokusavaju sa ovakvom igrom nesto napravili, ali jedini je Amar imao tu konkretnog uspjeha.
Mnogi podcjenjuju Vitez, jer gledaju i zakljucuju po imenu, ali tko god bolje prati, zna da je ovakav isti Vitez izgubio u Tuzli cisto zbog promasenih "zicera", posebno onog Kokota. Sada se to vratilo. Igraju vrlo disciplinovan nogomet, sa velikim prefiksom na odbranu, a gore cekaju svoju priliku. Mene vise brine sto smo mi u proteklih 180 min uputili svega 2 ozbiljna udarca u okvir gola, sto samo po sebi govori, da nam je sredina odsjecena, i igraci koji igraju taj segment, ne mogu napraviti visak, ujedno prevagu, sto ih mnogo ne razliku od drugih igraca, a trebalo bi, jer igraju u Zelji.
Ali ovo je problem koji mi vucemo vec godina, tj nemamo rijesenja za bunker igru, i sada placemo ceh toga. Realno gledajuci, bilo koja malo kvalitetnija ekipa, koja je dosta uzeti nesto sa Grbavice, sa jakom bunker igrom i disciplinom su uspjeli postici svoj cilj. Vise me brine sto svi konstatno pokusavaju sa ovakvom igrom nesto napravili, ali jedini je Amar imao tu konkretnog uspjeha.
Mnogi podcjenjuju Vitez, jer gledaju i zakljucuju po imenu, ali tko god bolje prati, zna da je ovakav isti Vitez izgubio u Tuzli cisto zbog promasenih "zicera", posebno onog Kokota. Sada se to vratilo. Igraju vrlo disciplinovan nogomet, sa velikim prefiksom na odbranu, a gore cekaju svoju priliku. Mene vise brine sto smo mi u proteklih 180 min uputili svega 2 ozbiljna udarca u okvir gola, sto samo po sebi govori, da nam je sredina odsjecena, i igraci koji igraju taj segment, ne mogu napraviti visak, ujedno prevagu, sto ih mnogo ne razliku od drugih igraca, a trebalo bi, jer igraju u Zelji.
Zadnja izmjena: ScoutInternational, dana/u 14 avg 2016, 21:57, ukupno mijenjano 5 puta.
Ovaj trener Viteza je u Čeliku pokazao da zna posao
kakva prevara je ovaj kostic. doduse dalo mu se vremena nije dokazao da je trener za Zelju i to bi trebalo biti to sto se njega tice. cuj 2 0 gubiti od viteza hej
Šta bi Blagojevicu?? Nije se sa loptom sastavio pa jos crveni... nek se svi gone u tri lijepe materine..
Jer si JEDAN JEDINI...........
Kostića za Hurtića mijenjamo!!!
**** ti tugu i državu i fudbal.
Izvinite na upadu.
**** ti tugu i državu i fudbal.
Izvinite na upadu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Izasao ranije nakon osam godina. Imao sam strpljenja, ali vise ne moze pod kozu. Ostavke zaduzenih za transfer politiku su jedino moralno sto se moze uraditi. Hvala za sve dobro uradjeno, odgovornost za lose.
Sto njega nisu pokusali dovesti? A ne ovog naseg sto suplju baca sa prezentacijama i nekim glupostima. Moze kad se Riba pita za sportski segment ublehas pravi.terra je napisao/la:Ovaj trener Viteza je u Čeliku pokazao da zna posao
- manijakKladusa
- Kontakt:
odavno losiju partiju nisam vidio, do promjena mora doci, vezni red kao da ne postoji. tugaa!!
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
- ScoutInternational
- Kontakt:
Upravo si, vrlo je vjerovatno da igraci smjenjuju Kostica, a ovakav scenario je bio pred smjenu Odovica.aleksandar_veliki je napisao/la:Neki dan smo ovdje malo diskutovali. Rekao sam da sam u Tuzli uocio da atmosfera u ekipi nije dobra, vidjelo se to i jos kada mi je par igraca potvrdilo znao sam da nisam u krivu. Kad bez emocija gledas utakmicu lako je uociti. Veceras se to potvrdilo. Zeljo los, uzasan, bez glave i repa.
Da iskreno ne znam koliko si los, ne mozes ti kao Zeljo imati svega 2 udarca u okvir gola u proteklih 180 min. a ides na titulu prvaka drzave. Dakle, nesto ne stima. Onako gledajuci po igri, sredina odsjecena, mada ima tu definitivno nesto vise.
Da mozda ne znas, kakvo je stanje sa platama?
Zadnja izmjena: ScoutInternational, dana/u 14 avg 2016, 22:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Od mogucih 15 bodova osvojili smo 7,sa 4 odigrane utakmice u Sarajevu! Ovo vodi samo u jednom smjeru - otkaz Kosticu.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne zelim ni da razmisljam o nekom bojkotu, ali kako drugacije protumaciti ovu pratiju i ponasanje Blagojevica. Bukvalno je izgledalo kao da namjerno njima dodaje, a crveni je za no comment. 

-
- Kontakt:
Pola plate su primili...ScoutInternational je napisao/la:Upravo si, vrlo je vjerovatno da igraci smjenjuju Kostica, a ovakav scenario je bio pred smjenu Odovica.aleksandar_veliki je napisao/la:Neki dan smo ovdje malo diskutovali. Rekao sam da sam u Tuzli uocio da atmosfera u ekipi nije dobra, vidjelo se to i jos kada mi je par igraca potvrdilo znao sam da nisam u krivu. Kad bez emocija gledas utakmicu lako je uociti. Veceras se to potvrdilo. Zeljo los, uzasan, bez glave i repa.
Da iskreno ne znam koliko si los, ne mozes ti kao Zeljo imati svega 2 udarca u okvir gola u proteklih 180 min. a ides na titulu prvaka drzave. Dakle, nesto ne stima. Onako gledajuci po igri, sredina odsjecena, mada ima tu definitivno nesto vise.
Da mozda ne znas, kakvo je stanje sa platama?
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, Lekqqq1921 i 32 gosta.