Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Escobar
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Escobar » 14 avg 2016, 18:57

LIJEVI BEK POD MORANJE. OVO JE BILO KALEMLJENJE U NAPADU. COUTINHO FIRMINO MANE PERVERZIJA !
5 times champions of Europe. #YNWA

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 14 avg 2016, 18:58

DO kad će mi Liverpul skraćivate godine života haha ovo je bila drama nad dramama, Mane i Cou magijaaaa ! Srediti odbranu pod hitno malo tj beka i idemo dalje !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 avg 2016, 19:00

Gdje je sad onaj koji kaze da ne bi imao nista protiv da svaku pobjedjujemo 3:2, 4:3. Ne bi boxing day doceko :lol: Steta za jeftino primljena dva gola, pokvari nekako ukupan dojam ali sve u svemu pobjeda je tu i to je najvaznije. Mane :tokralju:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 14 avg 2016, 19:02

Nek smo primili ova dva da se zna da nam je odbrana losa i da se tu mora nesto uradit. Kako li je Klavan podnijeo ovo buduci da je navijac Arsenala.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 14 avg 2016, 19:18

Važna tri boda odmah na otvaranju sezone na nama uvijek teškom i nezgodnom gostovanju bez obzira na oslabljeni Arsenal. Otvaranje užasno, protok lopte spor i trom, premalo igrača se otvaralo u tranziciji a u obrani ogromni problemi zbog znamo već koga. Klopp me silno razočarao što nije još uvijek rješio tu poziciju, spominjao se taj Chilwell cijelo ljeto a nije doveden. Stvarno je pod hitno potrebno naći novog lijevog beka jer je jako neozbiljno ući u sezonu u kojoj pretendiraš na top 4 sa ovakvim neozbiljnim igračem. Drugo poluvrijeme veliki zaokret u samom pristupu što je samim time rezultiralo puno bržom i konkretnijom igrom u zadnjoj trećini. Naravno, utakmica se trebala rješiti i zatvoriti poslije Maneovog gola no Klopp i tim još to nisu u stanju to napraviti i to je jedan ogroman problem koji će nas opet koštati ove sezone. Imam još dosta sumnji oko ove ekipe, prvenstveno obrane i igre veznog reda protiv ekipa koje će igrati zatvorenije te koje će nam prepustiti posjed.

I da, prava je šteta što Klavan nema bolje fizikalije tj. malo više brzine, vjerujem da bi ostvario puno bolju karijeru.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 14 avg 2016, 19:27

Volim vas braćo.
Samo mirno, pustiti da se prse ovi sa kokošijim prsima, a mi ćemo lagano po Klopovom načinu.
Nemojte se zalijetati sa komentarima na drugim temama, nismo mi favorit ni za šta, niti nekog provocirati.
Strpljen spašen. :-D
Kocka je bačena

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 14 avg 2016, 19:32

Igru briši bodove piši. Nadam se da Cou ne izbiva dugo sa terena, momak je jedini igrač koji iz ničega može stvoriti šansu i zabiti gol. I samo da se Klopp opameti i kupi tog prokletog lijevog beka, jer je teško izboriti nešto kad igraš 10 vs 11 cijelo prvenstvo.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 14 avg 2016, 19:36

Nece ovaj Moreno nigdje kako ga Klopp izgrli kao sina :facepalm:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 14 avg 2016, 19:41

donCorleone1892 je napisao/la:Nece ovaj Moreno nigdje kako ga Klopp izgrli kao sina :facepalm:
Malo ga dize psihicki al realno za pocetak da sam ja Klopp rekao bih mu da skine onu smijesnu frizuru s glave jer je predmet sprdnje a onda da nauci sta je lijevi bek a sta je lijevo krilo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 avg 2016, 19:42

James Pearce ‏@JamesPearceEcho 2m2 minutes ago
Just spoke to Coutinho in mixed zone: 'I'm fine. It was just cramp. Nothing more."
Hvala Allahu Gospodaru svijetova :bow:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 14 avg 2016, 19:43

E i da sto se tice Morena, kad bek krene naprijed dobar zadnji vezni se vrati i popuni tu prazninu a kod nas svi vezni ofanzivni do bola.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 avg 2016, 19:44

StevieG8 je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:Nece ovaj Moreno nigdje kako ga Klopp izgrli kao sina :facepalm:
Malo ga dize psihicki al realno za pocetak da sam ja Klopp rekao bih mu da skine onu smijesnu frizuru s glave jer je predmet sprdnje a onda da nauci sta je lijevi bek a sta je lijevo krilo.
Vratiti ga skroz u pionire da nauči osnove fudbala, pa onda polako kategorija po kategorija. Možda za par godina i bude solidan bek, za klupe.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 avg 2016, 19:54

Za morena vec 2 godine trubim da je najveca rupa, valjda to i Klopp ugleda, jer je i pored uzasno glupog penala 3 puta ostavljau pistu za arsenalove igrace
Lijevi bej ili gomez da se vrati i jedan dobar centralni odbrambeni i titula je nasa.. Napad nam je suppper i Mane je zivotinja, svaka cast za taj transfer... :opaopa: YNWA
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

maraBL
Kontakt:

Post Postao/la maraBL » 14 avg 2016, 20:25

moze neko postaviti snimak utakmice ? hvala YNWA
& & ?
FC LIVERPOOL

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 14 avg 2016, 20:30

Nisam nesto odusevljen danasnjom predstavom Redsa. Osim onog bljeska u 2. poluvremenu sve ostalo je za sto brzi zaborav. Odbrana tanka, srednji red ne ulijeva povjerenje, previse puta so olako gubili loptu i to na nasoj polovini. Imamo igrace za borbu za pozicije 5 do 10 i nista vise. Vrijeme ce pokazati...

Inace se u ovom Premiershipu previse prica o managerima i njihovim carobnim mocima iako se ne kraju manje vise sve svodi na novac koji si mogu priustiti potrositi na pojacanja. Licno ne ocekujem nista spektakularno od Kloppa. Mozda kao dobar motivator izvuce maksimum iz ovog rostera sto je realno plasman na vec pomenute pozicije.
YNWA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 avg 2016, 20:51

Ocekivao sam nesto laksu pobjedu al dobro jemi ovo za pocetak. Treba skupit pare da platimo nekom da kidnapuje morena :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 avg 2016, 20:54

fera je napisao/la:Ocekivao sam nesto laksu pobjedu al dobro jemi ovo za pocetak. Treba skupit pare da platimo nekom da kidnapuje morena :mrgreen:
Popravit će ga Klopp kako sezona bude išla naprijed, a i Milner će se oporaviti uskoro, samo lagano :) Sljedeća utakmica je must-win, što jes, jes :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 14 avg 2016, 21:10

Imal neko highlights da postavi.

Dobra partija tek je pocetak sezone jos ce to Klopp uigrat svidja mi se prvenstveno sto nema neke sebicnosti + usadio je njemacki mentalitet sa puno trke.Treba ici po Rodrigueza iz Wolfsburga bez obzira na cijenu svi protivnici ce forsirat lijevu stranu ako ostanemo samo na Morenu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 14 avg 2016, 21:20

Gledam sada zadnje utakmice Liverpula:
Huddersfild - pobjeda
Čelzi - poraz
Milan - pobjeda
Roma - poraz
Barselona - pobjeda
Mainc - poraz
Arsenal - pobjeda
Burnley - :rol:

Ovo je karika koja nam je nedostajala sve ove godine: zajedništvo.
slika
Kocka je bačena

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 14 avg 2016, 21:21

LiverpoolREDS je napisao/la:Imal neko highlights da postavi.
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... match-2/2/

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fuerza i 0 gostiju.