HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Eagles
Moderator
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Eagles » 27 feb 2009, 11:13

Jucer slusam na radiu da ce Ciro zvat Romea Mitrovica u reprezentaciju,zna li neko ista o tome :?:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 27 feb 2009, 13:25

Protiv Borca bez Vukovića

Plemići ce u Banja Luci biti oslabljeni za Vukovića koji je na jučerašnjem treningu zadobio lakšu ozljedu. Kako sada stvari stoje povreda nije ozbiljnije prirode i Vuković će biti spreman za utakmicu protiv Sarajeva u sedamnaestom kolu Premier lige sljedeći tjedan.

"Malo sam razočaran što neću moći pomoći suigračima u Banjaluci i osjećam da sam u toj utakmici mogao puno dati. Nadam se povratku u momčad već protiv Sarajeva, jer srećom povreda nije toliko teška", izjavio je za naš portal Vuković.

Koliko će Plemići biti hendikepirani u Banjaluci pokazuje primjer da je u pripremnom periodu Vuković bio prvi strijelac jesenskog prvaka.

Zrinjski.info

Ja mislim i da se nije ozlijedio nebi igrao jer bi prednost dobio Krešo,ma kako god bez Šunjića,Serdarušića i Vokovića idemo ne izgubiti.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 27 feb 2009, 13:44

Šteta velika!!! Bio je jedan od najboljih na pripremama,a u napadu smo možda i najtanji iako to ne djeluje tko kad se pogleda statistika. Nadam se da će biti spreman za Sarajevo.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 27 feb 2009, 16:56

Izvjestaj sa tiskovne konferencije uoci puta u BL- http://www.zrinjski.info/news/tiskovna- ... ki/3227/2/

slika
Treba bit oprezen,znamo kako nas je Borac namucio u 1. kolu,a sto se tice utakmice u BL neka pobijedi bolji, to jest mi! :mrgreen:

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 27 feb 2009, 17:34

Eagles je napisao/la:
brato je napisao/la:u banjaluku po sve tri bobe :D
Ma dobar i bod brate,gostovanje je gostovanje!
Dragan Jovic govori da je cilj ne izgubiti tu utakmicu,ali mi ne znamo igrat na nerijesen rezultat,nama odgovara igra na gol vise.Imamo kvalitetu i mozemo dobiti Borca,trenutno smo bolji od njih (i od svih ostalih :mrgreen: ) ali ko zna kakvo ce sudjenje bit.
Uostalom u ovom kolu ce bit iznenadjenja jer su klubovi jos nespremni!
e o ovome ti i ja govorim :D :D :D ili ćemo dobiti ili zijaniti...nadam se ovo prvo :D
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 27 feb 2009, 22:25

Lamine Diarra novi clan Udruge prijatelja športske obitelji Zrinjski!

HŠK Zrinjski Mostar

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 28 feb 2009, 20:47

Prvaci????Stvarno su jaki evo gledao sam i isjecak iz Banja Luke nije ni Ultrasa malo bilo...svaka cast-najbolji polako al sigurno prerastamo u velik klub. :D
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 28 feb 2009, 21:22

Svaka cast Zrinjskom i pobjedi u gostima, pokazali su snagu i da se moze napraviti mnogo toga i napredovati. @antipolitika sta treba da znaci ovo u potpisu, neka provokacija ili sta...ti brini za svoj klub a drugi neka brinu za svoje...
Rođeni brato

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 01 mar 2009, 10:59

Slavlje u BL:

Zrinjski potvrdio zasto je prvi,nakon ove utakmice i ovo malo raje sto je sumnjalo u naslov vise ne sumnja.

Sada treba kvalitetno odradit utakmice protiv Sarajeva i Sirokog.
Protiv Sarajeva ocekujemo pobijedu,a protiv Sirokog mi moglo bit rekordan broj ultrasa na nekom gostovanju.

slika

situacija
Kontakt:

Post Postao/la situacija » 01 mar 2009, 11:41

EAGLES imas PM ...

Jučer fantastična atmosfera, čitav dan od polaska u rano jutro pa do kasnih večernjih sati ... pobjeda, pa fantastično navijanje, ma sve sve ... KO' NIJE ULTRAS - JEZIVO ...
Kreso dao 2 gola, evo sad je prvi strijelac tima, nisam gledao utakmnicu, nisam ni mogao, navijanje je bilo odlično ... ali koliko sam čuo od nasih simpatizera koji su bili na drugim tribinama u BL ... kazu da je momčad dobro odigrala i da je Dame kriv za gol ... ali da su inače svi dobro odigrali, pogotovo Giga sto me veseli ... Ziza je kazu isto bio pravi, Djuric standardno odličan te kazu dobra igra i Selimovica i Zurzinova ... Maka kapetanski ... Melher odličan ... Stana standardan ...

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 01 mar 2009, 11:45

The_Target je napisao/la:Svaka cast Zrinjskom i pobjedi u gostima, pokazali su snagu i da se moze napraviti mnogo toga i napredovati. @antipolitika sta treba da znaci ovo u potpisu, neka provokacija ili sta...ti brini za svoj klub a drugi neka brinu za svoje...

Rivalitet nista drugo :D
Dobro mi napomenu moram ga promjenuti dodat jos mostarskim klubovima po tri boda :lol:
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 01 mar 2009, 15:24

antipolitika je napisao/la:
The_Target je napisao/la:Svaka cast Zrinjskom i pobjedi u gostima, pokazali su snagu i da se moze napraviti mnogo toga i napredovati. @antipolitika sta treba da znaci ovo u potpisu, neka provokacija ili sta...ti brini za svoj klub a drugi neka brinu za svoje...

Rivalitet nista drugo :D
Dobro mi napomenu moram ga promjenuti dodat jos mostarskim klubovima po tri boda :lol:
al pozicije ostaju iste ;)
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 01 mar 2009, 15:55

Bez obzira na poziciju kluba na tabeli, privrzenost klubu ostaje ... zasto da ne i rivalitet kao sto antipolitika kaze, al' bi pomalo apsurdno bi bilo prestati navijati za lokalni klub samo zato sto je na dnu tabele, u prvoj, drugoj, desetoj ligi. Hajd' ti jednog navijaca Millwalla nagovori da navija za Manchester United ili Chelsea...
Rođeni brato

situacija
Kontakt:

Post Postao/la situacija » 01 mar 2009, 16:13

Nemate sta gledat druge, kanite se toga, nemate razloga uopce da gledate druge pa ni njih . Samo Zrinjski !

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 01 mar 2009, 16:16

Zelio bih cestitati Zrinjskom na dobroj igri i buducem naslovu prvaka!
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 01 mar 2009, 16:32

Cestitke Zrinjskom na zasluzenoj pobjedi al da se ne zavaravate da je to bila neka briljantna igra kolio je Borac bio katastrofalan,tako reci pobjedili su sami sebe.Zrinjski je iz tri napada postigao dva gola.Nakon odlaska Vranjesa ,a Kolarov nije odradio pripreme crno nam se pise,moram da pohvalim Ultras na brojnosti i fer navijanju.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 01 mar 2009, 17:35

Morao bi istaknuti da nam vlada dobra atmosfera u i oko kluba.Trenutno se radi na renoviranju prostorija,teretana,prostorija za preskonferencije...Uprava nam i nije toliko losa ali mogu i moraju bolje,marketing nam mora biti bolji i fan-shop nam treba PODHITNO!!! jer se euforija koja vlada u gradu jednostavno mora iskoristiti!
Osnovana je udruga koja bi trebala poraditi na ovim problemima,vec su uvedena javljanja na radiu HB,u planu je i emisija po uzoru na "Bili kutak".
Navijaci-nema nas puno,ali ovo sto nas ima radi dosta kvalitetno.Navijanje svih 90 min je standard,nema utakmice da nas nema,kuci ne izgledamo tako dobro prvenstveno zbog ruzne tribine i uvijek izgleda da nas ima upola manje nego sto je to ustvari,kojeografije je nemoguce napravit.

Imamo dosta dobru momcad a pogotovo omladince kao sto su Sarac,Tole,Pehar,Vlaho,Zlatic i s njima nema zime, i dogodine cemo se sigurno boriti za vrh.Treneri su nam najbolji u drzavi,pogotovo Jović koji je po meni jedina zamjena za Ciru trenutno.

Daj Boze da potraje!

situacija
Kontakt:

Post Postao/la situacija » 01 mar 2009, 17:47

Ja sam uvjeren mogu reci siguran da ce ovo potrajati i ne samo to, siguran sam da cemo jos biti bolji i jači u svakom mogucem pogledu i da ovo sto sad raste iz mjeseca u mjesec ce rasti iz godine u godinu u to sam siugran jer vec se ovo vec nekoliko godina dogadja.
ZRINJSKI MOSTAR - PONOS HERCEGOVINE

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 01 mar 2009, 17:52

kako misliš fan shop..pa imamo ga na starom igralištu u sklopu Zeusa...jes da nije 100%-ni fan shop samo zrinjskog ali imaš uzet sve što ti je potrebo:šal,duks,dres,trenirku,privjesak,jastuk,sat..
a sto se tiče ultrasa sad je stigla nova kolekcija dukseva,jest da su svi istog dana raspordani ali stižu novi..pa se snađi :D
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 02 mar 2009, 00:55

Dragan Jović: Daleko smo još od kraja

U najavi proljetnog dijela prvenstva napisali smo da je pitanje prvaka možda već riješeno, a nakon prvog proljetnog kola čini se da ćemo ove sezone definitivno biti lišeni uzbudljive borbe za naslov prvaka. Zrinjski je trijumfom u Banjoj Luci pobjegao Slaviji na devet bodova, što je prednost koju nije imao nijedan klub nakon prvog kola u nastavku sezone. Ipak, trener Mostaraca Dragan Jović još uvijek ne želi reći da je prvenstvo riješeno.

- Daleko smo još od kraja, ali sigurno da smo na dobrom putu, izjavio je Jović koji je po povratku iz Banje Luke ostao u Travniku budući da su igrači jučer dobili zasluženi dan odmora.
Stekao se dojam da je Zrinjski protiv Borca igrao točno onoliko koliko je bilo potrebno za pobjedu. Mostarci nisu igrali pretjerano lijepo, ali su za razliku od domaćina bili puno konkretniji.
- Uoči utakmice od igrača sam tražio da nam je najvažniji rezultat, odnosno da ne umiru u ljepoti igre. Od njih sam zahtijevao čvrstinu u igri, borbenost, koncentraciju i to je presudilo, naravno uz činjenicu da smo, za razliku od Borca, svoje prilike pretvorili u pogotke. Moram naglasiti i to da smo u Banjoj Luci imali sve uvjete za igru. Sve je bilo korektno, kako na terenu, tako i na tribinama, dodao je Jović.
Mostarci su na banjalučkom Gradskom stadionu imali veliku podršku s tribina. Oko 250 Ultrasa popunilo je montažnu tribinu iza gola koji od 19. minute, kada su u pratnji policije ušli na stadion, nisu prestajali davati podršku igračima.
- Svaka čast navijačima. Prate nas na svakom gostovanju i uz njihovu podršku nam je puno lakše igrati. Nije nikakva demagogija kada kažem da Ultrasima pripadaju velike zasluge što tabela ima ovakav izgled, kazao je Jović i na kraju dodao da će utakmica u Banjoj Luci tema razgovora biti još danas, a da se onda svi okreću sljedećoj utakmici i gostovanju Sarajeva Pod Bijelim brijegom.
- Imamo devet bodova prednosti, tako da nas u klubovima koji su iza nas više ne spominju. Sada je sve na nama i ne smijemo dozvoliti da neplaniranim kiksevima konkurente vratimo u borbu za naslov prvaka, završio je trener Zrinjskog.

Piše: Mario Pandža

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.