Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Jasta je sve u par deka nijedan nema sta trazit ovdje.
Zivoota mi kad odsvira penal rekao sam sad ce ova kokoska uzet da suta i promasiti
Zivoota mi kad odsvira penal rekao sam sad ce ova kokoska uzet da suta i promasiti

Mrs
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Kokosko majstoreVGS je napisao/la:Jasta je sve u par deka nijedan nema sta trazit ovdje.

I mene svi gledaju u kuci ja velim Kokos fula penal!! KokoooossssVGS je napisao/la:Jasta je sve u par deka nijedan nema sta trazit ovdje.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-Pu yebem ti mater
-TOOOOOOOOOO MAJSTORE

-TOOOOOOOOOO MAJSTORE

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da je igrac kakko valja, sad bi bilo 2-0AA23 je napisao/la:Joel je bolji igrač od njih dvojice
Bravo kokoško...eto kakav kloc igra, ode čista gol šansa
Kakav **** braćo mila sad je dao jel, bjezi tamo

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Najbolji igrac lige, Theo Theo Theo
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Znas ono kad vako Giroud isto uradi, u inat hejterima, ccc papani jedni
Ajvobi igra odlicno.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Znao sam Allaha mi..
Trpaj voajerovu prciju 

Cechu samo opali iz daljine.
U glavi mi koliko je coutinho los i da necemo primit gol na samom kraju i karna ofc
U glavi mi koliko je coutinho los i da necemo primit gol na samom kraju i karna ofc
Još samo da im Moreno da gol za pobjedu i bio bi tipični Arsenalov dan
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jeste primjetili da samo mi citavu proslu sezonu evo i sad ne možemo da održimo vodstvo tokom prvog poluvremena i da to poluvrijeme privedemo fino, vec primamo gol u sudijskoj nadoknadi, nikad se ništa nece promijeniti ovdje, sve stare greške, po hiljaditi put pred kraj prvog poluvremena primamo gol, idi u pm
Ne mogu da sacuvaju vodstvo protiv Liverpoola po ko zna koji put, muka mi nabrajati mečeve u kojima Liverpool gubi i onda zabije gol u sudijskoj nadoknadi
Ne mogu da sacuvaju vodstvo protiv Liverpoola po ko zna koji put, muka mi nabrajati mečeve u kojima Liverpool gubi i onda zabije gol u sudijskoj nadoknadi
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 14 avg 2016, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Što je najgore bilo je ovo rutinsko poluvrijeme, i ako već ne syebemo mi, moramo primit eurogol u pm
.

E moj Cechu pa stani na sredinu gola i čekaj šut nije s 18 nego 30 metara,.
ovo je mogao odbraniti ?Rosicky je napisao/la:Cechu samo opali iz daljine.
Cech doso da nas unisti..amatersko postavljanje cuvanje svojeg kuta kod suta sa 30m..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.