Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

po meni igrac utakmice
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Definitivno, momak me odusevio.Policeman je napisao/la:
po meni igrac utakmice
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Loše je ovo bilo danas, oba gola na individualni kvalitet, ajde malo bolje, malkice, u drugom pol, Rashford je trebao ranije ući definitivno. Martial se nije vidio, njegova najlošija tekma odavno, Rooney isto tako, jedino što nas je on navikao na ovakve tekme od ranije. Iako zvuči čudno, danas odbrana daleko bolji dio tima, Baily se već nameće kao prvi izbor, definitivno igrač tekme danas, bez obzira na onu grešku na početku kad ga je Vardy prošao, sve ostalo odlično. Malo trebaju poraditi na branjenju prekida, ali i to bi trebalo biti bolje kako odmiče sezona i uigravaju se, te povratkom Smalla naravno. Shaw počinje dobijati na samopouzdanju, ali morat će u napadu malo aktivnije. Vezni red vapi za igračem Pogbinog tipa, koji može odraditi i naprijed i nazad kvalitetno.
Sve u svemu, rezultat je ipak danas bio najbitniji, trofej će značiti dosta za moral ekipe, a Pogbin dolazak možda i još više.
Sve u svemu, rezultat je ipak danas bio najbitniji, trofej će značiti dosta za moral ekipe, a Pogbin dolazak možda i još više.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nekako gledajuci ove pripremne, cini mi se da nakon dugo vremena imamo na klupi igrace koji mogu promjeniti tok utakmice. Prosle sezone smo u dosta utakmica imsli situacije gdje nismo imali koga ubacit u igru.
Zanimljiv detalj na kraju, cini mi se da je Rojo odbio podic trofej
Zanimljiv detalj na kraju, cini mi se da je Rojo odbio podic trofej

Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Yebo mater blentavu.
Opet Felaini, opet Mata na krilu.

Postava je malo vise ofanzivna. Fella i Ander ce morati dosta trcati i djelovati nesto kao box to box veznjaci. Ocekujem izdasan work rate i od Mate, kao i kreiranje prilika. Molim se da Rooney bolje odradi nego prosle nedjelje.
Volio bih da Mikija danas vidimo malo vise. Memphis ce uci ako bude povoljan rezultat. Ne vjerujem da ce dobiti priliku ako se bude rezultat lomio u drugom poluvremenu.
Sretan rodjendan Anderu. Na isti dan smo rodjeni pa bi i njemu i meni pobjeda danas bila najsladji poklon garant
.
Volio bih da Mikija danas vidimo malo vise. Memphis ce uci ako bude povoljan rezultat. Ne vjerujem da ce dobiti priliku ako se bude rezultat lomio u drugom poluvremenu.
Sretan rodjendan Anderu. Na isti dan smo rodjeni pa bi i njemu i meni pobjeda danas bila najsladji poklon garant

Fellaini je tu po mom misljenju jos tekmu ili dvije dok se ne vrati Smalling, vodeci se logikom fali u ekipi malo cvrstoce i visine, a poznato je da manje ekipe u engleskoj igraju vise fizicki, na misice, skokove i ubacivanje i da je to razlog pojavljivanja cupavog u prvih 11, dok je Mata poprilicno iznenadjenje ocekivao sam Mikija tu al opet i njemu je sve ovo nepoznanica, potrebno je prilagodjavanje a i nije bas ni preporucljivo odmah u ekipu stavljati vise novih igraca, osim onih koji bas moraju igrati poput Baillya u odbrani.
Zadnja izmjena: collector, dana/u 14 avg 2016, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja sam mislio da je kod njega malo lakše predvidjet prvih 11. Čudi me da je Mata ispred Mikija. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
Samo da vise Blind prestane igrati stopera kuknjava
Ander Herrera u sastavu
Ander Herrera u sastavu

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ma to ce da se iskristalizira povratkom Smalla te laganim prikljucivanjem Pogbe i Mikija.
Lingard povrijedjen, a msm da je u uzim kombinacijama za prvih 11.
Lingard povrijedjen, a msm da je u uzim kombinacijama za prvih 11.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Koji sky sports prenosi?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mou opasno grijesi sa Rooneyem. Ali ga I razumijem, svi bi mi voljeli da se on vrati na staro.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
ima link neki za sport klub?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ne kontam ovo sa Mikijem nikako,toliko placen zakovan na klupu
zakovan na klupu cak dvije utakmicetajger je napisao/la:ne kontam ovo sa Mikijem nikako,toliko placen zakovan na klupu

Haj ti ne seri majke ti,pametolog teski,pa ne vidim razlog da covjek i proslu tekmu a i sad ne pocne,jedino da nije fizicki spreman sto opet ne mogu da vjerujemBelmin6 je napisao/la:zakovan na klupu cak dvije utakmicetajger je napisao/la:ne kontam ovo sa Mikijem nikako,toliko placen zakovan na klupu![]()
Sretan rođendan i od meneSepterra je napisao/la: Sretan rodjendan Anderu. Na isti dan smo rodjeni pa bi i njemu i meni pobjeda danas bila najsladji poklon garant.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Braco moja neka nam je sretan pocetak sezone,i da nekako utrpamo bar go ovim papcima tvrdim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.