BiH na Olimpijskim igrama - a.k.a "važno je učestvovati"

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Saurman
Kontakt:

Re: BiH na Olimpijskim igrama - Rio de Janeiro 2016.

Post Postao/la Saurman » 14 avg 2016, 13:11

Kobe Bryant je napisao/la:
messilla je napisao/la::rol: :rol: :urnebes:
Mi i Albanci :bow:

Nisam nešto posebno razočaran, jer sam nešto slično i očekivao, ali ovi što brane onu bruku od sinoć samo su još bolje pokazali u kakvom smo kurcu. :tokralju:
a što bruka od sinoć ? , šta je država uradila za Amela ???
Šta država treba uraditi, unajmiti rikšu da ga nosaju po stazi i da ga na cilju čekaju 2 rasne brazilke koje će mu pružiti olakšanje nakon mukotrpnog dana.

Patike u ruku i marš na stazu, kad budeš pišao krv i znoj doće i rezultati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 avg 2016, 13:16

Bobadilla je napisao/la: @pinoglavi ma znas da nasi mogu dat sve, podrsku, ljubav, al pare ne trazi, ne daj boze da ko dobije stipendiju il da se kome finansira oprema zantrening i ta sranja. I tih malo.para sto ima u fudbalu nam je, a znas kako prolazimo sa divovima sa Malte,Cipra i sta znam kakvih jos velesila.
A ta sto trci maraton uspjeh je ako je ne ubiju "cipile" jer je to ipak svjetska smotra, ne moze ae u svemu trcat. :urnebes:
A jbg surova istina, ne mozes ocekivati kod nas neku gimnasticarku kad treba vec u tinejdzerskim godinama da se za medalje bori. Nekim slucajem da ne uspije u karijeri, onda nit ima skole a to sto je bila talenat u gimnastici moze na kafi drugaricama pricati dok se zali kako nema posla i para i tu ti lezi bar 70% naseg sportskog problema.
Prosle godine za Slobodu igrao momak sto medicinu studira, eto i Tuka na masinstvu, nije to sto oni obozavaju obrazovanje nego zele osigurati egistenciju...
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 14 avg 2016, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 avg 2016, 13:16

Kad skontaš, šta je toliko teško u streljašštvu, uzmu pušku i pucaj. Ali, treba kupit pušku, nju i možeš nekako i kupit, koliko god da košta, skupljaš i kupiš je. Pa onda treba municija (ili kako se to već zove), to stalno moraš kupovat, sumnjam da je baš to toliko jeftino a i da jest treba zaista velika količina tog.

A i imamo problem, postvljamo male ciljeve. Nešto malo, mizerno i večini slučajeva jednu stepenicu niže završišp od zacrtanog cilja ali pošto mi uvijek zacrtamo prolazak u 2. krug, mi uvijek zapnemo u 1. Treba postavit veći cilj ma koliko bio nerealan ali tako veće šanse imaš da ostvariš realni cilj.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 avg 2016, 13:22

Kbk sta ti smatras sportom, medjunarodni olimpijski komitet je priznao streljastvo kao sport na olimpijskim igrama i jedan je od najstarijih, mislim da je otkako je olimpijskih igara samo na dvije nije bio.
Taj sport je priznat i od Svaba i od Amerikanaca i od Italijana i od Kineza, ali evo Bosnje ga ismijavaju, nije ni cudo.

Kada je Nedzad Fazlija u pitanju, cinjenice su: da mu nijedan sportista koji se ikad bavio sportom u ovoj zemlji ne moze osporiti uspjeh jer nikad niko ni u jednom sportu nije ponovio.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 avg 2016, 13:24

Unofficialpage je napisao/la:Kad skontaš, šta je toliko teško u streljašštvu, uzmu pušku i pucaj. Ali, treba kupit pušku, nju i možeš nekako i kupit, koliko god da košta, skupljaš i kupiš je. Pa onda treba municija (ili kako se to već zove), to stalno moraš kupovat, sumnjam da je baš to toliko jeftino a i da jest treba zaista velika količina tog.

A i imamo problem, postvljamo male ciljeve. Nešto malo, mizerno i večini slučajeva jednu stepenicu niže završišp od zacrtanog cilja ali pošto mi uvijek zacrtamo prolazak u 2. krug, mi uvijek zapnemo u 1. Treba postavit veći cilj ma koliko bio nerealan ali tako veće šanse imaš da ostvariš realni cilj.
Sumnjam da je onim Hrvatima sto osvajaju medalje drzava kupila pusku ili municiju.
Sport je preskup i sto dolazis iz siromasnije drzave sve ti je teze izdvojiti za to ali ljudi uz puno odricanja uspjese.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 14 avg 2016, 13:52

ASD je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Kad skontaš, šta je toliko teško u streljašštvu, uzmu pušku i pucaj. Ali, treba kupit pušku, nju i možeš nekako i kupit, koliko god da košta, skupljaš i kupiš je. Pa onda treba municija (ili kako se to već zove), to stalno moraš kupovat, sumnjam da je baš to toliko jeftino a i da jest treba zaista velika količina tog.

Sumnjam da je onim Hrvatima sto osvajaju medalje drzava kupila pusku ili municiju.
Sport je preskup i sto dolazis iz siromasnije drzave sve ti je teze izdvojiti za to ali ljudi uz puno odricanja uspjese.
A to u hrvatskoj i srbiji toliko bolji standard zivota nego u BiH ili u onim bijednim africkim zemljama. Nego nama.da je sve preko noci i to nas i ****. Ko sto neko rece valja pisat krv da bi nesto napravio
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 avg 2016, 14:07

Rokoko87 je napisao/la:Šta je sa bacačima kugle?
Alic rezultat karijere, video prilog prvi post na str.4 na ovoj temi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 14 avg 2016, 14:12

Puma je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Šta je sa bacačima kugle?
Alic rezultat karijere, video prilog prvi post na str.4 na ovoj temi.
Pa ni ovdje nije konkurent. :rol: :rol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 14 avg 2016, 14:18

Ne mogu shvatiti kako to da se mi uvijek zadovoljimo porazom. Nevezano samo za slučaj Tuke sada, nego uopšte. On ispadne u polufinalu a bio je konkurent za medalju i mi presretni. Nećemo ni osvojiti medalju dok se bude ovako razmišljalo.
Ubjedljivo smo najveća rupa u Europi.
Kosovo - 1 medalja nakon 2 dana
BiH - 0 medalja nakon 24 godine :|
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 14 avg 2016, 15:00

BoixosNois1899 je napisao/la:Ne mogu shvatiti kako to da se mi uvijek zadovoljimo porazom. Nevezano samo za slučaj Tuke sada, nego uopšte. On ispadne u polufinalu a bio je konkurent za medalju i mi presretni. Nećemo ni osvojiti medalju dok se bude ovako razmišljalo.
Nemoj tako, ima nas Neđad 6. mjesto u gadjanju golubova, vidis koliko ga ASD brani pomislicu da je Fazlija licno iza nicka skriven. Ima jedno 6. I 30 zadnjih mjesta.
Al i to je uspjeh, bitno da je on nas najbolji sportista. Idol nacije, krava obicna. :D
Jel nam nestala "maratonka" ?
El Fenomeno <3

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 14 avg 2016, 15:04

:salut: :salut:

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 avg 2016, 15:06

Bobadilla je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Ne mogu shvatiti kako to da se mi uvijek zadovoljimo porazom. Nevezano samo za slučaj Tuke sada, nego uopšte. On ispadne u polufinalu a bio je konkurent za medalju i mi presretni. Nećemo ni osvojiti medalju dok se bude ovako razmišljalo.
Nemoj tako, ima nas Neđad 6. mjesto u gadjanju golubova, vidis koliko ga ASD brani pomislicu da je Fazlija licno iza nicka skriven. Ima jedno 6. I 30 zadnjih mjesta.
Al i to je uspjeh, bitno da je on nas najbolji sportista. Idol nacije, krava obicna. :D
Zar stvarno mislis da je 6.mesto na olimpijadi lako uzeti?

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 14 avg 2016, 15:09

BiH na Olimpijskim igrama - Rio de Janeiro 2016.

**** smo bili i ostali :problem: :cry: :roll: ,nemamo mi tog mentaliteta nimkvaliteta za nesto vise.Samo se pobjednici pamte i medalje .Ostalo je suvisno.Dok god budemo razm,isljali tipa bitno e otici samo ucestvovoati nako turisticki a ako se sta napravi hvala Svevisnjem :roll: .**** ti nas :roll: :thumbdown: :roll: :eh: :kafa:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 avg 2016, 15:11

ASD je napisao/la:Kbk sta ti smatras sportom, medjunarodni olimpijski komitet je priznao streljastvo kao sport na olimpijskim igrama i jedan je od najstarijih, mislim da je otkako je olimpijskih igara samo na dvije nije bio.
Taj sport je priznat i od Svaba i od Amerikanaca i od Italijana i od Kineza, ali evo Bosnje ga ismijavaju, nije ni cudo.

Kada je Nedzad Fazlija u pitanju, cinjenice su: da mu nijedan sportista koji se ikad bavio sportom u ovoj zemlji ne moze osporiti uspjeh jer nikad niko ni u jednom sportu nije ponovio.
Nijednog sportistu stranka nije gurala ko Fazliju. Ni jedan sportista se nije osramotio ko Fazlija. Ne znam da je iko više stan dobio. TUka razočaro, žao mi je al u odnosu na njegov renome ovo je razočarenje.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 14 avg 2016, 15:14

Fazlija je bio toliko uspješan kao sportista da je kasnije otišao u politiku. Jadni mi ako nam je on najveći uspjeh na OI.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 14 avg 2016, 15:14

ASD je napisao/la:
Bobadilla je napisao/la:
Zar stvarno mislis da je 6.mesto na olimpijadi lako uzeti?
Naravno da nije al ako nam je to najveci uspjeh je.bes takve ljude i takvu drzavu. Koliko se samo tih ljudi sa sestim mjestima pamti. Hah
El Fenomeno <3

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 14 avg 2016, 15:14

Koliko kvalitetnog rada, toliko medalja :salut:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 avg 2016, 15:17

Heller je napisao/la:
ASD je napisao/la:Kbk sta ti smatras sportom, medjunarodni olimpijski komitet je priznao streljastvo kao sport na olimpijskim igrama i jedan je od najstarijih, mislim da je otkako je olimpijskih igara samo na dvije nije bio.

Nijednog sportistu stranka nije gurala ko Fazliju. Ni jedan sportista se nije osramotio ko Fazlija. Ne znam da je iko više stan dobio. TUka razočaro, žao mi je al u odnosu na njegov renome ovo je razočarenje.
Gurali su ga nakon 6.mjesta koje je bilo 2000.godine.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 14 avg 2016, 15:19

Heller je napisao/la:

drug znas nesto vise o ovom :think: :eh: .Slusam :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 avg 2016, 15:19

BoixosNois1899 je napisao/la:Fazlija je bio toliko uspješan kao sportista da je kasnije otišao u politiku. Jadni mi ako nam je on najveći uspjeh na OI.
Pa dobro, on sad ima blizu 50 godina.

S drugim dijelom se slazem, najuspjesniji sportisti u normalnoj zemlji trebaju biti zlatni.

Odgovori

Natrag na “Ljetne olimpijske igre - Rio 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.