I nemoj više navijati za nas. Fuj!hercegovina je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ste ovog smrada i necovjeka uhljebili i doveli u sarajevo i placate ga bosnjackim parama. koja sramota i mazohizam. do sad sam navijao za vas ali sad vam od srca zelim da ispadnete i rasformirate seMokroguz je napisao/la:Mile Pehar potpisao.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Razumijem ja tvoj bijes. Ne podrzavamo njegovo tadasnje ponasanje, dobro je da se izvinio makar. Nije doveden iz lose namjere.hercegovina je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ste ovog smrada i necovjeka uhljebili i doveli u sarajevo i placate ga bosnjackim parama. koja sramota i mazohizam. do sad sam navijao za vas ali sad vam od srca zelim da ispadnete i rasformirate seMokroguz je napisao/la:Mile Pehar potpisao.
Sukob medju Mostarskih rivala je stvar tih klubova, da je etnicki sukob sumnjam da bi ga doveli posto bi onda i mi bili ukljuceni barem indirektno.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
hercegovina je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ste ovog smrada i necovjeka uhljebili i doveli u sarajevo i placate ga bosnjackim parama. koja sramota i mazohizam. do sad sam navijao za vas ali sad vam od srca zelim da ispadnete i rasformirate seMokroguz je napisao/la:Mile Pehar potpisao.
Bosnjackim parama????? to se u bosni valute dijele po nacionalnoj osnovi?? hahahaha ajde kromanjonac sakrij se tamo u vrapcice i ne izlazi iz rupe.....
Da izvinete vi simpatizeri Olimpica na smetnji,ovo mi je upalo u oko...

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Olimpic: Bandović, Holi, Turković, Kobiljar, Mahović, Milović, Šahović, Mašić, Lelić, Zolj, Vrdoljak.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nemaju oni niti znanja niti hrabrosti da osvoje bod barem na nekom gostovanju. Čim prođu Kanton Sarajevo oni su izgubili utakmicu. Rutinski poraz. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ko će drugi nego Koljić.
I to dva gola. 

Olimpic gubi i u Kantonu Sarajevo, a kamoli kad izađe iz njega.
Šta ima na selu kod tebe novo?KLIS je napisao/la:Olimpic gubi i u Kantonu Sarajevo, a kamoli kad izađe iz njega.
Pardon, zaboravio sam da si ti iz glavnog grada, nisam ti trebao ništa govoriti. Šteta što će ti klub uskoro u seosku ligu.
U tvoju seosku ligu!? Brini se ti za krompir i paradajz.KLIS je napisao/la:Pardon, zaboravio sam da si ti iz glavnog grada, nisam ti trebao ništa govoriti. Šteta što će ti klub uskoro u seosku ligu.
U našu seosku ligu ne primamo svakoga. Krompir i paradajz su u redu, hvala na pitanju.
Jedini ozbiljni igraci koji su ostali u Olimpicu su oni koji nisu mogli naci klub. Ona pobjeda protiv Celika je bila na srce i borbu, zbog toga mi je Olimpic simpatican klub, valjda ce izboriti opstanak.
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey
Vidim da se situacija popravlja jer ovi novi što su došli ne bi tek tako došli u klub. A u vezi tih što su otišli, vidim u kakve su klubove otišli. Pravi kvalitet.
@KLIS Prerano slavis.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 14 avg 2016, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
To su odlicni igraci, Regoje, Bandovic, Maha i slicno, ali ja ipak mislim da bi oni otisli u bilo koji premijerligaski klub da su mogli, ali tu ne presuđuje samo kvalitet. A finansijski se popravlja situacija sigurno, inace ne bi dovodili ovoliki broj koliko toliko kvalitetnih igraca.
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey
Kakve golove su naši primili!?
Kod prvog gola Zolj bez potrebe napravi penal, a drugi primili iz auta kao djeca od pet godina kao što reče Faik. 

Ja sam ubijedjen da ono nije Zolj, nema on onu frizuricu lude sedamdeseteMancini je napisao/la:Kakve golove su naši primili!?Kod prvog gola Zolj bez potrebe napravi penal, a drugi primili iz auta kao djeca od pet godina kao što reče Faik.

Da nije mozda Vrdoljak
Nejse sad
Naredna dva kola imamo sansu da preskocimo dobar dio dna ako uzmemo 6 bodova. Nemamo pravo na kiks.

Naredna dva kola imamo sansu da preskocimo dobar dio dna ako uzmemo 6 bodova. Nemamo pravo na kiks.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Šta je s Hadžićem, što ne igra?
Čuo sam poslije utakmice sa Čelikom da je povrijedio tetivu noge.Addict je napisao/la:Šta je s Hadžićem, što ne igra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.