Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jul 2010, 17:18

Onouha beton igrač :lol:

Drago mi je što Roy ne da Torrketa, Gerrarda i Mascha ;) Krilo nam je stvarno potrebno, ponestaje dobrih tako da treba požuriti. Ne bi me začudilo kada bi Arda uskoro potpisao za neki klub jer mu se ne ostaje u Galati.

Treba vjerovati Roy-u, dovest će on prave igrače za Liverpool :mrgreen:

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 02 jul 2010, 18:26

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ns-chelsea

evo sluzbeno je ode Yossi neka ide imao je dobrih nastupa i bitne golove je dao al mi se nikad nije svidjao kao igrac i nekako mi je drago sto ga vidim da ide..sretno mu opet jbg :D

a ovu cetvoricu sto hodgson sto planira dovest vala ne bi ja nikog jer su apsolutno nepotrebni svi...van der vaart je kvalitetan al ja ne vidim gdje bi on igrao uopce u timu Gilberto je na kraju karijere i nema potrebe da dolazi max jedan sezona bi bio..Murphy je dobar igrac al brate 33 godine :roll: i onaj hangeland nepotrebno bas imamo dobru odbranu...mislim da od ovih igraca svakako nece bit nista jer nam treba engleza radi ovog novog pravila a ovdje je samo Murphy Englez..primarno je dovest napadaca i krilo i naravno ako Masch ode onda kvalitetan zadnji vezni...pozdrav
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 02 jul 2010, 22:40

Znal se koliko smo para dobili za Benayona?
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 jul 2010, 22:43

Ne puno 5-7 miliona vjerovatno.
FK Pjetlovi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 jul 2010, 22:44

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Znal se koliko smo para dobili za Benayona?
neki kazu 5,a neki 6 sto je po meni premalo kad uzmemo u obzir kako se krecu danasnje cjene i da mu je ugovor 2012 istico
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jul 2010, 16:26

Volio bi da Argentina ispadne da vidimo kako stvari stoje sa Mascheranom :mrgreen:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 jul 2010, 19:19

Carragher se vratio reprezentativnoj mirovini

Pouzdani branič Liverpoola Jamie Carragher (32) potvrdio je za engleske medije da se vraća reprezentativnoj mirovini nakon neuspjeha engleske nogometne reprezentacije na Mundijalu u Južnoafričkoj Republici...

Podsjećamo, Carragher je boje Engleske branio do 2007. godine kada se umirovio, a potom je na nagovor izbornika Fabija Capella pristao sudjelovati u "projektu Južna Afrika".

Ondje se Engleska nije proslavila, budući je ispala već u osmini finala protiv Njemačke (1-4), a Carragher je odigrao dvije utakmice i na travnjaku proveo ukupno 134 minute.

- Bio je to jednokratni povratak. Menadžer je rekao da ima problema s ozljedama (izostanak Rija Ferdinanda i Joleona Lescotta), pa sam uskočio i pomogao. Bio sam oduševljen prilikom da nastupim na Svjetskom prvenstvu i radim sa Capellom, ali uvijek sam govorio da je za mene najvažniji moj klub Liverpool - rekao je Carragher, koji se zaustavio na brojci od 38 nastupa za "Tri lava". 8-)
FK Pjetlovi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 jul 2010, 22:21

Roy Hodgson wants Ashley Young to lead Anfield revival

Reports in Holland suggest that former Liverpool target Royston Drenthe is set to leave the Bernabeu and this has led to speculation that Roy Hodgson may look to capture the talented the former Dutch Under 21 international.

Liverpool are looking at the possibility of bringing in Sampdoria left back Reto Ziegler to Anfield, according to the Italian media.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jul 2010, 22:27

Phill Jackson je napisao/la:Roy Hodgson wants Ashley Young to lead Anfield revival
Ovo mi se sviđa 8-)

BTW: Sretno u L.A-u Phille :lol:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 jul 2010, 22:36

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Roy Hodgson wants Ashley Young to lead Anfield revival
Ovo mi se sviđa 8-)

ja bi vise milnera volio koji je nas navijac,a i moze na svakoj mogucoj poziciji u vezi igrat i kompletan je igrac ko gerrard,al mozemo samo sanjat i o njemu i youngu ako ne dobijemo nove vlasnike,,a i znamo kako su nenormalni ovi engleski klubovi i da debelo precjenjuju svoje igrace..drenthe bi nam dobro doso,moze igrat i beka i krilo,jak je i eksplozivan pa bi mu po nekoj logici odgovaro premiership,a i dobar je jaran s babelom pa ga mozda i on uspije nagovorit :D

i nisam taj bjeli phill nego kolumbijska senzacija :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 jul 2010, 22:44

Joj kako mi je krivo što nismo uspjeli Villu dovesti... :evil: Pa čovjek rastura. :roll:
FK Pjetlovi

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 03 jul 2010, 22:48

reds je napisao/la:
LFC_LAVOV je napisao/la:Ali kakva 4 stopera imamo, ja sam svakako za dovodjenje jos jednom (Carrra, Agerr , Skrtel ,Grk )
A šta bi ti Vidić,Terry,Pique,Lucio...budi sretan što imamo i ovu 4.
Zadovoljava te Grk :?:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 jul 2010, 22:51

LFC_LAVOV je napisao/la:
reds je napisao/la:
LFC_LAVOV je napisao/la:Ali kakva 4 stopera imamo, ja sam svakako za dovodjenje jos jednom (Carrra, Agerr , Skrtel ,Grk )
Zadovoljava te Grk :?:
Ponoviću...

To je najbolje što može sada i zadovoljan sam uostalom taj Grk je odigrao dosta dobro neke tekme.
FK Pjetlovi

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 jul 2010, 23:16

Ima onaj bek lijevi iz Urugvaja Fusile. Meni se pravo svidio i mislim da bi bio dobra opcija za Liverpool. Jel u Portu isto igra onaj lijevi bek Portugala Contreao? Ako igra onda bi trebali zaganjati Fusilea, sta ce im dva lijeva beka :roll:
nema potpisa

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 jul 2010, 23:17

Admir_Sa je napisao/la:Ima onaj bek lijevi iz Urugvaja Fusile. Meni se pravo svidio i mislim da bi bio dobra opcija za Liverpool. Jel u Portu isto igra onaj lijevi bek Portugala Contreao? Ako igra onda bi trebali zaganjati Fusilea, sta ce im dva lijeva beka :roll:
coentrao je u benfici fucile u portu ;)
Za zivot cijeli!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 jul 2010, 23:20

Aha, hvala. Meni se onda ucinilo da je Contrao isto u Portu
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jul 2010, 00:20

Taiwo i Ashey Y. Može i Joe Cole, hvala ćao :lol:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 04 jul 2010, 14:00

woy je prico o onom pravilu o domacim igracima tako da vjerovatno mozemo jednog il dvojicu domacih igraca ocekivat,spominje se steven taylor stoper newcastla za nekih 5 miliona zato sto mu na godinu istice ugovor,,24 godine ima i preko 20 nastupa za mladu reprezentaciju u kojoj je i kapiten bio,,ja ga gotivim od onda kad je pickonju ronalda syebo

New Liverpool boss Roy Hodgson is weighing up making a move for Ivory Coast star Gervinho

He is considering making a bid for the Lille man, though the French club will have to lower their asking price of £10m.

Hodgson would not be willing to pay more than £8m for the 23-year-old, who cost Lille £6.5m just a year ago.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 jul 2010, 15:17

Phill Jackson je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Ovo mi se sviđa 8-)

ja bi vise milnera volio koji je nas navijac,a i moze na svakoj mogucoj poziciji u vezi igrat i kompletan je igrac ko gerrard,al mozemo samo sanjat i o njemu i youngu ako ne dobijemo nove vlasnike,,a i znamo kako su nenormalni ovi engleski klubovi i da debelo precjenjuju svoje igrace..drenthe bi nam dobro doso,moze igrat i beka i krilo,jak je i eksplozivan pa bi mu po nekoj logici odgovaro premiership,a i dobar je jaran s babelom pa ga mozda i on uspije nagovorit :D

i nisam taj bjeli phill nego kolumbijska senzacija :D
odakle ti to da je on navijac liverpoola, koliko znam on vise gotivi liverpool od man utd sto je logicno jer je on dijete leedsa, a poznato je koliko je rivalstvo između ta dva kluba, roy ce sigurno dovesti nekoliko engleza, a to sigurno nece biti ni milner ni young, jer kaos to si rekao, villa ce za njih traziti previse love, ne znam kakva je situacija oko colea, dali je vec gdje presao, ako nije trebalo bi ga pokusati dovesti u liverpool, prodati benayouna plavcima, a dovesti colea džaba, a ovaj je mlađi a i englez, sto nam treba, previse dobro da bi se desilo :(
Phill Jackson je napisao/la:woy je prico o onom pravilu o domacim igracima tako da vjerovatno mozemo jednog il dvojicu domacih igraca ocekivat,spominje se steven taylor stoper newcastla za nekih 5 miliona zato sto mu na godinu istice ugovor,,24 godine ima i preko 20 nastupa za mladu reprezentaciju u kojoj je i kapiten bio,,ja ga gotivim od onda kad je pickonju ronalda syebo

New Liverpool boss Roy Hodgson is weighing up making a move for Ivory Coast star Gervinho

He is considering making a bid for the Lille man, though the French club will have to lower their asking price of £10m.

Hodgson would not be willing to pay more than £8m for the 23-year-old, who cost Lille £6.5m just a year ago.
taylor moze igrati i desnog beka, i ne bi ga bilo lose dovesti

gervinho-sanjaj :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 jul 2010, 15:25

"REINA MI JE REKAO GDJE ĆE CARDOZO PUCATI"

Vjerovatno najbolji svjetski golman posljedjih godina, španski čuvar mreže Iker Casillas, jučer je u 59. minuti spasio Furiju, odbranivši penal Paragvajcu Oscaru Cardozu.

Nakon što je odbranio penal i uhvatio loptu, Casillas je uperio prst prema klupi španske reprezentacije, pozdravivši tako svog kolegu na klupi Pepea Reinu, golmana Liverpoola.

"On mi je rekao gdje će Cardozo pucati. Zaista je fenomenalan", kaže golman Reala.

"Imamo mnogo kvaliteta i mislim da možemo otići do kraja. Ali, moramo biti oprezni protiv Nijemaca, koji imaju odličnu momčad i koji zaslužuju apsolutni respekt", dodao je kapiten Španije.

Zato što je protiv nas u EL pucao dva penala u istu stranu. :mrgreen:
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.