Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

eldisaloveggmu
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la eldisaloveggmu » 13 avg 2016, 20:25

Thunderstruck je napisao/la:Djeste borci?

Mozemo li do titule ove sezone?
aBd naravno da možemo... Tu su i Manchester City, Liverpool i još neki zbog kojih bi se trebali brinuti, ali neka se brinu i oni o nama...aBd idemo po tu titulu... GGMU

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 13 avg 2016, 21:03

eldisaloveggmu je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Djeste borci?

Mozemo li do titule ove sezone?
aBd naravno da možemo... Tu su i Manchester City, Liverpool i još neki zbog kojih bi se trebali brinuti, ali neka se brinu i oni o nama...aBd idemo po tu titulu... GGMU
Ako Liverpool s ovim timom bude uopste konkurentan u vrhu, Klopp je onda bolji trener od svih ostalih za klasu.
Ja ne vjerujem da ce biti.

I drago mi je da Guardiola nije dosao u United jer njegovo eksperimentisanje sa bekovima na stoperskim mjestima su mi uzas. Plus uzasno veliki broj pasova i kompletan sistem igre kuknjava
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 14 avg 2016, 03:02

“Depay is very much part of my squad,” Mourinho said. “I know you look at the last match and he was not even on the bench but in September we have the EFL Cup, Europa League and Premier League, so that will be the end of the frustration for the players not being selected at the moment. I was impressed with Depay at the last World Cup and that was two years ago when he was a very young kid.

“I watched him many times at PSV, and having that player in mind, I want to keep him. Especially as I see a good boy, a good professional. You can see him driving a nice car and think his mind is not on football but that is not the case. I don’t care what people think, I believe in him. He is frustrated with what happened last season when he lost all his confidence but he will be back.”

https://www.theguardian.com/football/20 ... s-rashford

Hajde da vidimo :thumbup:

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 14 avg 2016, 11:06

Tako je gospodine, bar si ti kompetentan dati procjenju odredjenog stanja igraca.
Especially as I see a good boy, a good professional
Sve je stvar filozofije, jer tako mlad igrac sa velikom odgovornoscu u vidu broja sedam treba povjerenje, odredjenju minutazu, slobodu i jednostavno strpljenje od str managera.

:bow:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 14 avg 2016, 11:15

Kako me Mourinjo sa ovom izjavom oko Deponje obradovao,koliko god da je los nesto ga gotivim i nadam se da ce proigrat a jos i specijalni vjeruje u njega a samom ovom izjavom mu je dao puno samopouzdanja,mislim smisljeno psiholoska igra,sad ce mali to pokusat opravdat i ginut ce,bar bi ja tako il svaki normalan covjek kad neko kaze da vjeruje u tebe pokusao bi to opravdat

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 14 avg 2016, 17:44

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 14 avg 2016, 18:00

Mislim da ce Mou igrat sa Felom i Pogbom u sredini,Fela oca je.o ko u inat igra odlicno i tesko ce ga maci iz postave a jos on voli ovakve i u njemu vidi Matica

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 14 avg 2016, 18:24

Herrera ,motor ekipe

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 14 avg 2016, 22:07

Pozdrav ekipi nakon malo duze pisalacke pauze, predugo za moj ukus trajala pauza, ubi ova ljetnja fjaka [emoji41] . uglavnom fino je vidjeti pocetak stvaranja Mouovog UTDa. Cvrsto, logicno postavljena ekipa, koja napada sa smislom, koja cvrsto drzi loptu, koja zna da se povuce i organirano bez panike brani i koja se brzo transformise u kontru. Pojacanja, odlicno, Zlaja cim pipne loptu vidis da je covjek druga dimenzija. Onaj karataski kick kojim je spustio loptu Rooneyu, odmjeren sut kojim je dao prvjenac, a onda ono pivotiranje na centru. Strasan. Baily, neprelazan, bice igracina od njega uz malo srece s povredama. Zanima me kako ce to izgledati kada stane u par sa Smallingom. Bokovi sjajni, mislim da je Valencia zacementiran u prvih 11. Jos kadPogba stane ispred njih sa svojom konstitucijom bice to strasna defanziva. Kod defanzive zelim da jos spomenem Blinda, sjajno i pametno odigrano. Kao sto mnogi primjetise, belgijski zoger je odigrao bez greske, ono sto zna, Mou koristi fantasticno. U napadu, odlican Mata, fino vukao. Zlaja superioran. Ono sto mi se iskreno nije svidjelo jeste body language Martiala, malo je pogubljen. Bojao sam se malo ovoga, onaj halo efekat iznenadjenja je prosao i odbrane su sada spremne na njega. Doduse, igra za moj ukus previse na boku, ali zaista nema razloga da ne bude ucinkovit. Rooney tanak, vadi ga gol, ali mislim da to nije to. U svakom slucaju, dobar pocetak, bice to jos bolje kafa se stvari "slegnu". Sezon kojoj se itekako radujem

Sent from my IT-PLAYTAB-V3 using Tapatalk

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 14 avg 2016, 22:52

Fino, sigurna pobjeda za početak. Najbitnije da se pobjeđuje, na početku makar i na mišiće, kasnije možda očekivat nešto više i od igre, iako to solidno izgleda zasad, ali ne treba iznenadit ako bude i oscilacija, barem dok se ne uklope i sva pojačanja.

Danas manje-više svi na nivou, ali ću samo Blinda izdvojit ovaj put. Čovjek i dalje ide against all the odds. Sjajan. :clap: :tokralju: Očekivat je Smallinga u postavi ubrzo ipak, što je logično naravno, ali nekako mi grehota ovako sigurnog Blinda izbacit. Sigurno slatke muke za Moua, dobilo se na širini pravo sad. :cool:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 15 avg 2016, 01:50

Zlatan vodi Manchester do titule!

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 15 avg 2016, 02:47

Anthony nam u yebenim ljubavni problemima :mrgreen:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 15 avg 2016, 10:54

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 15 avg 2016, 11:01

Nista od Blinda na stoperu, jednostavno momak nema gradju za tu poziciju. Prvi pik Small a pored njega Bailly event iskusnije pojacanje.

Ne trebaju nam neki mecevi protiv prosjecnih ekipa zamazati oci bilo po pitanju pomenutog il Valencije.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 15 avg 2016, 11:06

Ne može biti opcija ni protiv prosječnih ekipa uprkos vrhunski odrađenom poslu? Lakše je razbiti atom, nego predrasudu.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 15 avg 2016, 11:08

Ne može biti opcija ni protiv prosječnih ekipa
Takvih nemas mnogo u ovoj ligi (mozda neke 4).

Vec su WBA, Stoke, Watford i sl. opasne nagazne sa fizicki jakim napadacima poput Ighala, Rondona i njima sl.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 15 avg 2016, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 15 avg 2016, 11:09

Ma ja bi upario Blinda i Pogbu,Blind je najiteligentniji igrac u ligi,kakvo postavljanje i citanje igre,sjajan pas,uz Pogbu bi bio extra

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 15 avg 2016, 11:12

Asteriks je napisao/la:
Ne može biti opcija ni protiv prosječnih ekipa
Takvih nemas mnogo u ovoj ligi (mozda neke 4).
Po Gaussovoj krivoj većina je takvih. Desetak minimalno. Nećemo se zavaravati, podlijegati hypeu i medijski kreiranoj slici. Nekome je to posao i diže masne pare na tome.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 15 avg 2016, 11:15

Swansea, Stoke, WBA, Soton, CP,... sve manje vise stabilni premierligasi, onda recimo Watford ide u tom pravcu.

Zatim, imas jednu grupu koja trazi prikljucak za Evropu i one kvalitetne ekipe.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 15 avg 2016, 11:17

Feldmarschall je napisao/la:Ne može biti opcija ni protiv prosječnih ekipa uprkos vrhunski odrađenom poslu? Lakše je razbiti atom, nego predrasudu.
Ma, samo se čeka neka situacija da ga neko nadskoči u nekom random duelu u nekoj random utakmici pa da se kaže, jesam vam rek'o da on ne može biti stoper u EPL, bla-bla. A, Blindara svoju dominaciju nastavlja iz meča u meč. Lukaku i slični već u džepu bili, iako su ti strašni, ogromni EPL napadači.

Što neko na RC-u napisa, on je savršen stoper za Pepa. :) Priznajem, i ja u startu nisam bio za tu opciju, kad ga je LvG tek počeo koristiti na stoperu, ali čovjek je prošle sezone odigr'o vrhunski i bio jedna od rijetkih svijetlih tački, a nastavlja evo i kod Moua, i ja nemam problem priznat pogrešnu procjenu. Nedostatak fizikalija nadoknađuje nekim drugim stvarima.

Dugoročno, volio bih ga vidjet u veznom redu, ali trenutno je potrebniji u odbrani i sve dok radi ovakav posao, super. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.