proslom kolu izgubili protiv Olimpika 3-0.U 4 utakmice su primili 9 golova sto govori kakva im je obrana(kao da u obrani imaju 4 Brekala

Od ove sezone je u Čeliku Hrkaćsb1996 je napisao/la:Otkad je onaj nas Hrkac na beku @strob1996?
Protiv Metaleghea je bio na beku.Jos da nadodam da im je obrana najlosiji dio ekipe,a golman je teski propuhsb1996 je napisao/la:Otkad je onaj nas Hrkac na beku @strob1996?
Gledao sam Celik prvo kolo samo, protiv Metalge. Hrkac na beku desnom, ok defanzivno al ofanzivno manjkav. Nisam ga gledao na stoperu, al mu to nije ni pozicija ako se sjecam dobro.KenoRob je napisao/la:Vas/nas Hrkac igra stopera od povrede Jusica iz prvog kola. Inace je najlosiji igrac u losem Celiku.
Oćemo li mi pobjeditKenoRob je napisao/la:Vas/nas Hrkac igra stopera od povrede Jusica iz prvog kola. Inace je najlosiji igrac u losem Celiku.
Decko je veznjak citavu omladinsku prosao na toj pozicijiKenoRob je napisao/la:Vas/nas Hrkac igra stopera od povrede Jusica iz prvog kola. Inace je najlosiji igrac u losem Celiku.
Istegno neki misic valjdaKingJamesMVP je napisao/la:Vidjet ćemo sve kad počne, ja ipak misli da će Sesar biti u prvih 11, nadam se i Krletu u sastavu jer nemamo drugog izbora u napadu. Šta je s Crnovom pa neće igrati
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 15 gostiju.