ee pile majstoree imas li neku sliku zeljinih dresova za sljedecu sezonuu?pile87 je napisao/la:jel to nesto bilo na pinku
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
kad igramo protiv cibalije? ??
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
vrati se nazad malo i vidjet cesljožebizago je napisao/la:kad igramo protiv cibalije? ??

Za zivot cijeli!
Nemam legendo i ja sam vidio na TV ustvari radi se o opremi za trening crni sorc i plava majica al vjeruj mi na rijec izgleda pismeno do bola.haris10 je napisao/la:ee pile majstoree imas li neku sliku zeljinih dresova za sljedecu sezonuu?pile87 je napisao/la:jel to nesto bilo na pinku
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zelji definitivno treba jedan kvalitetan napadac inace ne trebamo ni igrati protiv Hapoela,samo ce nas poniziti i bojim se da ce nam trebati dugo vremena da se oporavimo,kao protiv Litexa... Ali sada je sve jasno,tek poslije ispadanja od Hapoela mogu se ocekivati pojacanja,jer je Osim svjestan da ce protiv izraelaca dozivjeti blamazu,a njemu to odgovara kako bi neke igrace spustio na zemlju itd.. u svakom slucaju od ovih evropskih utakmica ne treba ocekivati ama bas nista! evo npr,u Izraelu bude 3 ili 4 :0,na Kosevu se moze ocekivati maximalno 5 hiljada navijaca... naravno sve to moze biti i drugacije,ali sa Lazarom kao prvim napadacem ici na Hapoel i ocekivati prolaz,i vise nego nerealno!!! jedino ako Osim misli drugacije...
bravo kralju!
trebamo dovesti napadaca da nas hapoel nebi ponizio! svaka ti cast!
dovest napadaca da ne primimo 5 golova...
il mozda da dovedemo jednog stopera da imamo lucidan napad...
trebamo dovesti napadaca da nas hapoel nebi ponizio! svaka ti cast!
dovest napadaca da ne primimo 5 golova...
il mozda da dovedemo jednog stopera da imamo lucidan napad...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Pa sigurno su bar dvije( siroki i zrinjski ) ekipe imale bolje igrace od nas a mi smo prvaci, jel ti to nesto govori?bosnas_ je napisao/la:Zelji definitivno treba jedan kvalitetan napadac inace ne trebamo ni igrati protiv Hapoela,samo ce nas poniziti i bojim se da ce nam trebati dugo vremena da se oporavimo,kao protiv Litexa... Ali sada je sve jasno,tek poslije ispadanja od Hapoela mogu se ocekivati pojacanja,jer je Osim svjestan da ce protiv izraelaca dozivjeti blamazu,a njemu to odgovara kako bi neke igrace spustio na zemlju itd.. u svakom slucaju od ovih evropskih utakmica ne treba ocekivati ama bas nista! evo npr,u Izraelu bude 3 ili 4 :0,na Kosevu se moze ocekivati maximalno 5 hiljada navijaca... naravno sve to moze biti i drugacije,ali sa Lazarom kao prvim napadacem ici na Hapoel i ocekivati prolaz,i vise nego nerealno!!! jedino ako Osim misli drugacije...
Realno nama za Hapoel treba 11 igraca to sto bi sad doveli za nase uslove nekog dobrog igraca ne bi nista promjenilo u odnosu snaga nas i hapoela i dok god on zna sta radi ja se ne sekiram, covjek jednostavno ima viziju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
istina nama treba jos jedan napadac, okretniji i brzi..alibosnas_ je napisao/la:Zelji definitivno treba jedan kvalitetan napadac inace ne trebamo ni igrati protiv Hapoela,samo ce nas poniziti i bojim se da ce nam trebati dugo vremena da se oporavimo,kao protiv Litexa... Ali sada je sve jasno,tek poslije ispadanja od Hapoela mogu se ocekivati pojacanja,jer je Osim svjestan da ce protiv izraelaca dozivjeti blamazu,a njemu to odgovara kako bi neke igrace spustio na zemlju itd.. u svakom slucaju od ovih evropskih utakmica ne treba ocekivati ama bas nista! evo npr,u Izraelu bude 3 ili 4 :0,na Kosevu se moze ocekivati maximalno 5 hiljada navijaca... naravno sve to moze biti i drugacije,ali sa Lazarom kao prvim napadacem ici na Hapoel i ocekivati prolaz,i vise nego nerealno!!! jedino ako Osim misli drugacije...
za sad tog napadaca zaboravite, sastav za hapoel je na pripremama i to je to, ekipa se kako fizicki tako i takticki sprema za ovu tekmu, zna amar sta radi.
ima i lazo svojih kvaliteta..samo je prevelik pesimizam i negativnost oko ovog covjeka.
ok, jasno je meni da je on bas spor igrac i da nam svima kida zivce njegovo razvlacenje po terenu, ali lazo dominira u skoku, dobro se gradi i zna zadrzat ali i zamrljat loptu, spustit, odigrat na viscu/besliju..
kad je amar u pitanju on uvijek forsira da ima jednog ovakvog igraca u spicu, sjecate se guve.
ja mislim da ce lazar ove godine biti jos bolji, a to isto ocekujem i od cijele ekipe ipak su godinu dana zajedno, malo promjena u sastavu, a i uigrani su dosta dobro.
p.s. jedini igrac koji me je nervirao je svraka, a eto hvala dragom amaru i na njegovo mjesto je dosao odlican igrac, mnogo bolji od njega.
--------------------Šeha-------------------------
-Gančev--Mešić--Bogičević--Radovanović--
--------------Ćulum------Savić--------------
--Bešlija-------Zeba--------Višća------------------
---------------Popović--------------------------
Ovo je trenutno najbolje što imamo. S ovim našu ligu prekucavamo, dok u evropskim utakmicama...
Ovo je trenutno najbolje što imamo. S ovim našu ligu prekucavamo, dok u evropskim utakmicama...

1996
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sta kazu u Avazu, ima li sta novo .. 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
uvrno im se toranj bolan...gluho bilo...Stole iz Bora je napisao/la:Sta kazu u Avazu, ima li sta novo ..
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Ima li sta zanimljivo na izvoru da se napijem

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Mesanovic je bolji od Popovica kolko god da ima godina!!!cassanova je napisao/la:--------------------Šeha-------------------------
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
- Kontakt:
gledam ove sastave i malo mi je cudno da ste zaboravili mesanovica otpisali ste ga kao i prosle godine...i covjek nas je sve u suprotno ubjedio...kad je proradio kleli se u njega,...a sada ga nigdje opet nema...ne mogu vjerovati nikako...cassanova je napisao/la:--------------------Šeha-------------------------
--------------------Šeha-------------------------
---------------Mesanovic--------------------------
To je to!
---------------Mesanovic--------------------------
To je to!
Naš protivnik upravo igra prijateljsku sa Levskim iz Sofije. 45+ minut, 0:0.
optimistoooooooooooooooooooooooooooooo...mi inače imamo budzet od 300miliona eura pa je katastrofa ako ispadnemo od hapoela. Naravno, bolje je da ne igramo iako su neki od nas, za razliku od nekih drugih, čekali godinama na ovo.bosnas_ je napisao/la:Zelji definitivno treba jedan kvalitetan napadac inace ne trebamo ni igrati protiv Hapoela,samo ce nas poniziti i bojim se da ce nam trebati dugo vremena da se oporavimo,kao protiv Litexa... Ali sada je sve jasno,tek poslije ispadanja od Hapoela mogu se ocekivati pojacanja,jer je Osim svjestan da ce protiv izraelaca dozivjeti blamazu,a njemu to odgovara kako bi neke igrace spustio na zemlju itd.. u svakom slucaju od ovih evropskih utakmica ne treba ocekivati ama bas nista! evo npr,u Izraelu bude 3 ili 4 :0,na Kosevu se moze ocekivati maximalno 5 hiljada navijaca... naravno sve to moze biti i drugacije,ali sa Lazarom kao prvim napadacem ici na Hapoel i ocekivati prolaz,i vise nego nerealno!!! jedino ako Osim misli drugacije...
PS: ne razumijem sto pljujete po Svraki, momak je odigrao korektno i imao je nezahvalnu ulogu na terenu. Osim je od njega napravio tip igraca kao sto imaju mnoge velike ekipe. Osvaja lopte, presijeca, ulijece klizeci, trci za dvojicu cesto... Pokazao na samom kraju, kad su mnogi bili umorni, da ima jos snage. Fino prosao i asistirao protiv laktasa i zabio pravo lijep gol leotaru. Ne treba ga zaboraviti. Ako je savic bolji, nek igra ali treba i na svraku računati ozbiljno. On ce svakako jos napredovati.
pa sad.. nisam ga pljuvao, samo nisam odusevljen njegovim partijama, nema kontinuitet, a i nervira me et nako ko lik.. da je bio od koristi nekad, jeste.
toliko
toliko

Svraka je odlican igrac, nije ni 100% sigurno da ce Savic igrati mjesto njega.drug je napisao/la:ne razumijem sto pljujete po Svraki, momak je odigrao korektno i imao je nezahvalnu ulogu na terenu. Osim je od njega napravio tip igraca kao sto imaju mnoge velike ekipe. Osvaja lopte, presijeca, ulijece klizeci, trci za dvojicu cesto... Pokazao na samom kraju, kad su mnogi bili umorni, da ima jos snage. Fino prosao i asistirao protiv laktasa i zabio pravo lijep gol leotaru. Ne treba ga zaboraviti. Ako je savic bolji, nek igra ali treba i na svraku računati ozbiljno. On ce svakako jos napredovati.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A nalet ih nebilo, zna li se ko je kriv za to ..Seyo_TM je napisao/la:uvrno im se toranj bolan...gluho bilo...Stole iz Bora je napisao/la:Sta kazu u Avazu, ima li sta novo ..

AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.