Znaci od "nasih"igraca u Slogi su Hamzabegovic,Salihovic,Radovanovic. ...bice to stabilan federalac.fukaratz je napisao/la:odgledao 1. kolo prve lige federacije, nas sada vec bivsi golman Aleksandar Nikolic brani za Gosk iz Gabele (zelim mu puno srece u karijeri jer je veliki gospodin). bivsi napadac Igor Radovanovic koji je zario i palio sve do povrede (povratna sezona u elitu) sada je u Slogi iz Simin Hana. Muhamed Mujic je opet na posudbi u Buducnosti iz Banovica (problemi s kilama)! sto se sutrasnje utakmice tice njima nema Todorovica (ponajbolji igrac) i Jakovljevica radi povrede; a u Sirokom im je izbilo sranje u svlacionici pa je moguce da neko od aktera takodjer pauzira protiv nasmislim da imamo fine sanse da se vratimo neporazeni, a i ako izgubimo nece biti smak svijeta
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Skim kad kako moze i na ppNjonjoVam je napisao/la:Ide se sutra!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma mene pravo iznenadilo kad sam vidio Radovanovica kod nas je bio miljenik publikesolinas je napisao/la:Znaci od "nasih"igraca u Slogi su Hamzabegovic,Salihovic,Radovanovic. ...bice to stabilan federalac.fukaratz je napisao/la:odgledao 1. kolo prve lige federacije, nas sada vec bivsi golman Aleksandar Nikolic brani za Gosk iz Gabele (zelim mu puno srece u karijeri jer je veliki gospodin). bivsi napadac Igor Radovanovic koji je zario i palio sve do povrede (povratna sezona u elitu) sada je u Slogi iz Simin Hana. Muhamed Mujic je opet na posudbi u Buducnosti iz Banovica (problemi s kilama)! sto se sutrasnje utakmice tice njima nema Todorovica (ponajbolji igrac) i Jakovljevica radi povrede; a u Sirokom im je izbilo sranje u svlacionici pa je moguce da neko od aktera takodjer pauzira protiv nasmislim da imamo fine sanse da se vratimo neporazeni, a i ako izgubimo nece biti smak svijeta
Sloboda Tuzla
Kakvu je golcinu dao Ibrahimovic strasan potencijal.Taj mali mora u Slobodu,neka proba pa sta bude.fukaratz je napisao/la:ma mene pravo iznenadilo kad sam vidio Radovanovica kod nas je bio miljenik publikesolinas je napisao/la:Znaci od "nasih"igraca u Slogi su Hamzabegovic,Salihovic,Radovanovic. ...bice to stabilan federalac.fukaratz je napisao/la:odgledao 1. kolo prve lige federacije, nas sada vec bivsi golman Aleksandar Nikolic brani za Gosk iz Gabele (zelim mu puno srece u karijeri jer je veliki gospodin). bivsi napadac Igor Radovanovic koji je zario i palio sve do povrede (povratna sezona u elitu) sada je u Slogi iz Simin Hana. Muhamed Mujic je opet na posudbi u Buducnosti iz Banovica (problemi s kilama)! sto se sutrasnje utakmice tice njima nema Todorovica (ponajbolji igrac) i Jakovljevica radi povrede; a u Sirokom im je izbilo sranje u svlacionici pa je moguce da neko od aktera takodjer pauzira protiv nasmislim da imamo fine sanse da se vratimo neporazeni, a i ako izgubimo nece biti smak svijeta
nema brige za Slogu tesko ce im ko otkinuti bodove u Simin Hanu, i ovu utakmicu su nesretno izgubili (bili su dosta opasniji) ali eto veci rang novo iskustvo
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra samo bahato i jako.... TUZLANSKI 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
@solinas Ibrahimovic ima ogroman potencijal ali evo presao je u veci rang pa nek se kali po oranicama
za godinu, dvije moglo bi biti nesto od njega 
Sloboda Tuzla
Koliko je godina momku mrsko mi guglatfukaratz je napisao/la:@solinas Ibrahimovic ima ogroman potencijal ali evo presao je u veci rang pa nek se kali po oranicamaza godinu, dvije moglo bi biti nesto od njega
1996-osolinas je napisao/la:Koliko je godina momku mrsko mi guglatfukaratz je napisao/la:@solinas Ibrahimovic ima ogroman potencijal ali evo presao je u veci rang pa nek se kali po oranicamaza godinu, dvije moglo bi biti nesto od njega
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Beduin
- Kontakt:
Taman slijedece godine kad prodamo Krpica da nam uskoci Ibrahimovic, uz Grahovca buduca zlatna koka, jer Ordagica brojim kao prodatog naredne sezone. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
IBRAKA -DABRA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
slobodaForever
- Kontakt:
Ima mojatv ili bht nisam siguran.cadillac je napisao/la:Ima li prenos sutra??
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Odlicno zapazanjeChinaglia je napisao/la:Damir Mehidić, dobar igrač, ima potencijalazna zalomit' protivničke igrače, izjeb'o je vašeg beka
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Odlicno zapazanjefukarezv je napisao/la:Pa jeb o te memisevic lik nema veze sa loptom, njegov kvalitet je za Bosne Kalesije, Slavena Zivinica i ostalih nizerazrednih timovapanini je napisao/la:sve strucnjaci i znalci, nemate pojma sta se desava u klubu, sve znalci ko je dobar ko nije, ovaj bolji od ovog ovaj od onog, pa gdje ste na treninzima makar da vidite ? a nedo bog na prijateljskim utakmicama ? zar nemate pametnijeg posla nego kuckati po ovom **** forumu ne moze covjek nista normalno ni procitati od vas.. cuj memisevic nema mjesta.. sve fudbalski strucnjaci foruma sportsport.. zivi haos
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Moja tv prenosi pošto je derbislobodaForever je napisao/la:Ima mojatv ili bht nisam siguran.cadillac je napisao/la:Ima li prenos sutra??
Radovanovicu je receno ako se pokaze i podigne formu do zimske pauze postoji mogucnost da se prikljuci Slobodi.fukaratz je napisao/la:ma mene pravo iznenadilo kad sam vidio Radovanovica kod nas je bio miljenik publikesolinas je napisao/la:Znaci od "nasih"igraca u Slogi su Hamzabegovic,Salihovic,Radovanovic. ...bice to stabilan federalac.fukaratz je napisao/la:odgledao 1. kolo prve lige federacije, nas sada vec bivsi golman Aleksandar Nikolic brani za Gosk iz Gabele (zelim mu puno srece u karijeri jer je veliki gospodin). bivsi napadac Igor Radovanovic koji je zario i palio sve do povrede (povratna sezona u elitu) sada je u Slogi iz Simin Hana. Muhamed Mujic je opet na posudbi u Buducnosti iz Banovica (problemi s kilama)! sto se sutrasnje utakmice tice njima nema Todorovica (ponajbolji igrac) i Jakovljevica radi povrede; a u Sirokom im je izbilo sranje u svlacionici pa je moguce da neko od aktera takodjer pauzira protiv nasmislim da imamo fine sanse da se vratimo neporazeni, a i ako izgubimo nece biti smak svijeta
nema brige za Slogu tesko ce im ko otkinuti bodove u Simin Hanu, i ovu utakmicu su nesretno izgubili (bili su dosta opasniji) ali eto veci rang novo iskustvo
samo Sloboda
BOGOTACstaragarda je napisao/la:IBRAKA -DABRA
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Jabuke moje, de nek mi neko odgovori ako sa sigurnošću zna: Da li još uvjek ima u nekom od Bingova naš dres da se kupi, došao mi prijatelj iz Švicarske i danas bio na Šićkom i u Tušu, valjda nemaju više, znate li da li ima u nekom drugom objektu?
Hvala vam!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Hvala vam!
Mali bingo blizu skole tusanj
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Pogledaj u Bingu preko puta male pijace bio je jedan L velicinePasha_car_aga je napisao/la:Jabuke moje, de nek mi neko odgovori ako sa sigurnošću zna: Da li još uvjek ima u nekom od Bingova naš dres da se kupi, došao mi prijatelj iz Švicarske i danas bio na Šićkom i u Tušu, valjda nemaju više, znate li da li ima u nekom drugom objektu?
Hvala vam!
samo Sloboda
Bingo "tus" na ircu, bilo je par komada al nisu objeseni nego slozeni sa ostalom odjecommerak je napisao/la:Pogledaj u Bingu preko puta male pijace bio je jedan L velicinePasha_car_aga je napisao/la:Jabuke moje, de nek mi neko odgovori ako sa sigurnošću zna: Da li još uvjek ima u nekom od Bingova naš dres da se kupi, došao mi prijatelj iz Švicarske i danas bio na Šićkom i u Tušu, valjda nemaju više, znate li da li ima u nekom drugom objektu?
Hvala vam!
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, Power10 i 10 gostiju.