FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 12 avg 2016, 17:43

fukaratz je napisao/la:odgledao 1. kolo prve lige federacije, nas sada vec bivsi golman Aleksandar Nikolic brani za Gosk iz Gabele (zelim mu puno srece u karijeri jer je veliki gospodin). bivsi napadac Igor Radovanovic koji je zario i palio sve do povrede (povratna sezona u elitu) sada je u Slogi iz Simin Hana. Muhamed Mujic je opet na posudbi u Buducnosti iz Banovica (problemi s kilama)! sto se sutrasnje utakmice tice njima nema Todorovica (ponajbolji igrac) i Jakovljevica radi povrede; a u Sirokom im je izbilo sranje u svlacionici pa je moguce da neko od aktera takodjer pauzira protiv nas :!: mislim da imamo fine sanse da se vratimo neporazeni, a i ako izgubimo nece biti smak svijeta :kafa:
Znaci od "nasih"igraca u Slogi su Hamzabegovic,Salihovic,Radovanovic. ...bice to stabilan federalac.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 avg 2016, 17:55

NjonjoVam je napisao/la:Ide se sutra!!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Skim kad kako moze i na pp

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 avg 2016, 18:12

solinas je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:odgledao 1. kolo prve lige federacije, nas sada vec bivsi golman Aleksandar Nikolic brani za Gosk iz Gabele (zelim mu puno srece u karijeri jer je veliki gospodin). bivsi napadac Igor Radovanovic koji je zario i palio sve do povrede (povratna sezona u elitu) sada je u Slogi iz Simin Hana. Muhamed Mujic je opet na posudbi u Buducnosti iz Banovica (problemi s kilama)! sto se sutrasnje utakmice tice njima nema Todorovica (ponajbolji igrac) i Jakovljevica radi povrede; a u Sirokom im je izbilo sranje u svlacionici pa je moguce da neko od aktera takodjer pauzira protiv nas :!: mislim da imamo fine sanse da se vratimo neporazeni, a i ako izgubimo nece biti smak svijeta :kafa:
Znaci od "nasih"igraca u Slogi su Hamzabegovic,Salihovic,Radovanovic. ...bice to stabilan federalac.
ma mene pravo iznenadilo kad sam vidio Radovanovica kod nas je bio miljenik publike :njanjanja: nema brige za Slogu tesko ce im ko otkinuti bodove u Simin Hanu, i ovu utakmicu su nesretno izgubili (bili su dosta opasniji) ali eto veci rang novo iskustvo :thumbup:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 avg 2016, 18:22

fukaratz je napisao/la:
solinas je napisao/la:
ma mene pravo iznenadilo kad sam vidio Radovanovica kod nas je bio miljenik publike :njanjanja: nema brige za Slogu tesko ce im ko otkinuti bodove u Simin Hanu, i ovu utakmicu su nesretno izgubili (bili su dosta opasniji) ali eto veci rang novo iskustvo :thumbup:
Kakvu je golcinu dao Ibrahimovic strasan potencijal.Taj mali mora u Slobodu,neka proba pa sta bude.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 avg 2016, 18:29

Sutra samo bahato i jako.... TUZLANSKI :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 avg 2016, 18:37

@solinas Ibrahimovic ima ogroman potencijal ali evo presao je u veci rang pa nek se kali po oranicama :kafa: za godinu, dvije moglo bi biti nesto od njega :thumbup:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 avg 2016, 18:41

fukaratz je napisao/la:@solinas Ibrahimovic ima ogroman potencijal ali evo presao je u veci rang pa nek se kali po oranicama :kafa: za godinu, dvije moglo bi biti nesto od njega :thumbup:
Koliko je godina momku mrsko mi guglat :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 avg 2016, 18:46

solinas je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:@solinas Ibrahimovic ima ogroman potencijal ali evo presao je u veci rang pa nek se kali po oranicama :kafa: za godinu, dvije moglo bi biti nesto od njega :thumbup:
Koliko je godina momku mrsko mi guglat :mrgreen:
1996-o
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 avg 2016, 18:50

Taman slijedece godine kad prodamo Krpica da nam uskoci Ibrahimovic, uz Grahovca buduca zlatna koka, jer Ordagica brojim kao prodatog naredne sezone. :D
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 avg 2016, 18:51

IBRAKA -DABRA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

slobodaForever
Kontakt:

Post Postao/la slobodaForever » 12 avg 2016, 18:51

cadillac je napisao/la:Ima li prenos sutra??
Ima mojatv ili bht nisam siguran.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 avg 2016, 18:55

Chinaglia je napisao/la:Damir Mehidić, dobar igrač, ima potencijala :D zna zalomit' protivničke igrače, izjeb'o je vašeg beka :D
Odlicno zapazanje :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 avg 2016, 18:57

fukarezv je napisao/la:
panini je napisao/la:sve strucnjaci i znalci, nemate pojma sta se desava u klubu, sve znalci ko je dobar ko nije, ovaj bolji od ovog ovaj od onog, pa gdje ste na treninzima makar da vidite ? a nedo bog na prijateljskim utakmicama ? zar nemate pametnijeg posla nego kuckati po ovom **** forumu ne moze covjek nista normalno ni procitati od vas.. cuj memisevic nema mjesta.. sve fudbalski strucnjaci foruma sportsport.. zivi haos
Pa jeb o te memisevic lik nema veze sa loptom, njegov kvalitet je za Bosne Kalesije, Slavena Zivinica i ostalih nizerazrednih timova :kafa:
Odlicno zapazanje :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 12 avg 2016, 19:09

slobodaForever je napisao/la:
cadillac je napisao/la:Ima li prenos sutra??
Ima mojatv ili bht nisam siguran.
Moja tv prenosi pošto je derbi :)

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 12 avg 2016, 19:54

fukaratz je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Radovanovicu je receno ako se pokaze i podigne formu do zimske pauze postoji mogucnost da se prikljuci Slobodi.
samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 avg 2016, 20:39

staragarda je napisao/la:IBRAKA -DABRA
BOGOTAC

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 12 avg 2016, 20:40

Jabuke moje, de nek mi neko odgovori ako sa sigurnošću zna: Da li još uvjek ima u nekom od Bingova naš dres da se kupi, došao mi prijatelj iz Švicarske i danas bio na Šićkom i u Tušu, valjda nemaju više, znate li da li ima u nekom drugom objektu?

Hvala vam!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 12 avg 2016, 20:43

Mali bingo blizu skole tusanj

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 12 avg 2016, 20:45

Pasha_car_aga je napisao/la:Jabuke moje, de nek mi neko odgovori ako sa sigurnošću zna: Da li još uvjek ima u nekom od Bingova naš dres da se kupi, došao mi prijatelj iz Švicarske i danas bio na Šićkom i u Tušu, valjda nemaju više, znate li da li ima u nekom drugom objektu?

Hvala vam!

Pogledaj u Bingu preko puta male pijace bio je jedan L velicine
samo Sloboda

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 avg 2016, 20:51

merak je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:Jabuke moje, de nek mi neko odgovori ako sa sigurnošću zna: Da li još uvjek ima u nekom od Bingova naš dres da se kupi, došao mi prijatelj iz Švicarske i danas bio na Šićkom i u Tušu, valjda nemaju više, znate li da li ima u nekom drugom objektu?

Hvala vam!

Pogledaj u Bingu preko puta male pijace bio je jedan L velicine
Bingo "tus" na ircu, bilo je par komada al nisu objeseni nego slozeni sa ostalom odjecom
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, Power10 i 10 gostiju.