Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Naravno da je zanimljivije. Ovo je bila čista partija šaha. Na kraju Larisa može se reći slobodno pokradena od sudije.Raonffa je napisao/la:Ja sam vala pratio judo, dosta je zanimljivije od ovoga što Larisa ova Tunižanka prikazuju.
Ne idekovacic je napisao/la:Ide li u repasaž?
Ovo je baš pobjeda na mišiće, vodiš za grešku manje i uvališ se u produžetak
Ovo i mene interesuje. Koliko sam skontao ne ide ali nisam 100% siguran.kovacic je napisao/la:Ide li u repasaž?
Ide ako ova ode u finaleMegaloman je napisao/la:Ovo i mene interesuje. Koliko sam skontao ne ide ali nisam 100% siguran.kovacic je napisao/la:Ide li u repasaž?
Tek od 1/4 finala može u repasaž, ali pošto je ispala u 1/8, ne ide.Megaloman je napisao/la:Ovo i mene interesuje. Koliko sam skontao ne ide ali nisam 100% siguran.kovacic je napisao/la:Ide li u repasaž?
DragonReborn je napisao/la:Tek od 1/4 finala može u repasaž, ali pošto je ispala u 1/8, ne ide.Megaloman je napisao/la:Ovo i mene interesuje. Koliko sam skontao ne ide ali nisam 100% siguran.kovacic je napisao/la:Ide li u repasaž?
Nema toga u džudou, poraženi u 1/4 finalu igraju između sebe i idu na poražene u 1/2 finalu za bronzu.kovacic je napisao/la:Megaloman je napisao/la: Ide ako ova ode u finale
Taman i ja htio da kazemFidelis je napisao/la:Larisa Ceric,sportista godine,Larisa ovo,Larisa ono
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.