RIO 2016 - Općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Općenito
McConaughey postao maskota igara, svako malo na drugom borilištu, neku noć na ragbiju, sad na stonom tenisu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Jeste, samo to nije do skora bio slucaj sa bacanjem koplja.Mig_Mig je napisao/la:Znas kako to ide stari, atletika je cudo. Ima jedna "definicija" kaze bolje uloziti pare da nadjes dobrog atleticara vec da ga napravis !tuzlak1987 je napisao/la:Naleti na FB klip od onom bacacu koplja iz Kenije. Naucio je bacati koplje i tehniku preko youtubea, a u Keniji nije imao trenera pa je sam sebe od 10e godine trenirao. A sada je u vrhu tog sporta, a tek je 2012 u Finskoj imao kvalitetne trenere i trening.
I ovo postaje cist fizikalni sport.
bio je i na košarci..rio_Ferdy88 je napisao/la:McConaughey postao maskota igara, svako malo na drugom borilištu, neku noć na ragbiju, sad na stonom tenisu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
eto ga skoro ko onaj sa trozubcem na touru 

- ASD
- Kontakt:
Ameri se furaju na to, skoro u svakom sportu imaju nekog koji je non stop na tekmama.
https://www.instagram.com/p/BI9xXZ5jQAo/ASD je napisao/la:Ameri se furaju na to, skoro u svakom sportu imaju nekog koji je non stop na tekmama.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ima li danas kakvih vaznih/odlucujucih utakmica u ekipnim sportovima da vrijedi ispratit?A da nije košarka koju ću svakako gledat i ženski nogomet koji me ne zanima.Znaci rukomet,odbojka...?
ja sam za to da se uvede timski boks, pet na pet u ringu bez kaciga 

Kaže ženska na dnevniku BHT Larisa Cerić u kategoriji 78 kilometara ,o moj Bože 

Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
- DragonReborn
- Kontakt:
Bolje šah-boks. Tri minuta u ringu, pa tri minuta brzopoteznog šahajestamaji je napisao/la:ja sam za to da se uvede timski boks, pet na pet u ringu bez kaciga

Pobeda matom ili nokautom.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Gdje ima za pogledati neka snimka? Npr plivanja, tenisa itd.? Znam da je bilo neke prica o tom ali da sad ne trazim ako netko moze reci 

Ako imaš HRT2 onda svaki dan imaš snimke plivanja. Zapravo na HRTu imaš više snimki nego live prijenosajopaa7 je napisao/la:Gdje ima za pogledati neka snimka? Npr plivanja, tenisa itd.? Znam da je bilo neke prica o tom ali da sad ne trazim ako netko moze reci

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma trenutno nisam u mogucnosti bas na tv-u previse gledati jer sam van drzave pa mi je najlakse preko neta nesto ako imaLillard je napisao/la:Ako imaš HRT2 onda svaki dan imaš snimke plivanja. Zapravo na HRTu imaš više snimki nego live prijenosajopaa7 je napisao/la:Gdje ima za pogledati neka snimka? Npr plivanja, tenisa itd.? Znam da je bilo neke prica o tom ali da sad ne trazim ako netko moze reci

- DragonReborn
- Kontakt:
Na kanadskoj CBC ima sve, aaa.jopaa7 je napisao/la:Gdje ima za pogledati neka snimka? Npr plivanja, tenisa itd.? Znam da je bilo neke prica o tom ali da sad ne trazim ako netko moze reci
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
kasno noćas srbija-australija vaterpolo . ako ne dobijemo ispadamoSiamoNoi je napisao/la:Ima li danas kakvih vaznih/odlucujucih utakmica u ekipnim sportovima da vrijedi ispratit?A da nije košarka koju ću svakako gledat i ženski nogomet koji me ne zanima.Znaci rukomet,odbojka...?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- KingJamesMVP
- Kontakt:
S kim Australija zadnje, vama je Japan? Možda vam i x odgovara
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
ajmo klokaniDANTES je napisao/la:kasno noćas srbija-australija vaterpolo . ako ne dobijemo ispadamoSiamoNoi je napisao/la:Ima li danas kakvih vaznih/odlucujucih utakmica u ekipnim sportovima da vrijedi ispratit?A da nije košarka koju ću svakako gledat i ženski nogomet koji me ne zanima.Znaci rukomet,odbojka...?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma kakav x..KingJamesMVP je napisao/la:S kim Australija zadnje, vama je Japan? Možda vam i x odgovara
@lilard nabijem te

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bojim se da mi je to ipak malo prekasno.Jer sutra su naši sa Nigerijom u isto vrijeme,a i prije toga hrpa zanimljivih događaja pa da jos iskoristim ovu noc za odspavat maloDANTES je napisao/la:kasno noćas srbija-australija vaterpolo . ako ne dobijemo ispadamoSiamoNoi je napisao/la:Ima li danas kakvih vaznih/odlucujucih utakmica u ekipnim sportovima da vrijedi ispratit?A da nije košarka koju ću svakako gledat i ženski nogomet koji me ne zanima.Znaci rukomet,odbojka...?

Priznaj fino da si sve prespavao od početka igara, nemoj se koprcati bezveze.SiamoNoi je napisao/la:Bojim se da mi je to ipak malo prekasno.Jer sutra su naši sa Nigerijom u isto vrijeme,a i prije toga hrpa zanimljivih događaja pa da jos iskoristim ovu noc za odspavat malo

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.