Povrijedjen je Kosta,i stavimo tacku na bilo kakve spekulacije...Aerials je napisao/la:je li Kostić stvarno povrijeđen ili opet ima neka priča?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Povrijedjen je Kosta,i stavimo tacku na bilo kakve spekulacije...Aerials je napisao/la:je li Kostić stvarno povrijeđen ili opet ima neka priča?

Cini mi se da smo dobili 1000KM kazne za tocenje alkohola.amazing je napisao/la:Jel bilo kazni ove sezone(za točenje alkohola,semafor nije radio...)? Mogli bi nam sad za one 2 baklje progledati kroz prste u savezu.
Nisu bačene,a samo 2 su zapaljenje zato i kažem da se nadam da će nam progledati kroz prste.Beduin je napisao/la:Cini mi se da smo dobili 1000KM kazne za tocenje alkohola.amazing je napisao/la:Jel bilo kazni ove sezone(za točenje alkohola,semafor nije radio...)? Mogli bi nam sad za one 2 baklje progledati kroz prste u savezu.
Nisam vidio te baklja sto su zapaljene na Zapadu niti jesu li bacene na stazu, ali se sjecam da smo prosle godine se provukli 1-2 puta kad su na Sjeveru zapaljena baklja/dvije. Tako smo i na Grbavici zapalili par baklji prosle sezone(?) i nismo ih bacali u teren pa ni tad nismo kaznjeni.

SOLINA je napisao/la:Kako ide organizacija za gostovanje u zapadni Mostar,nit ko šta spominje nit se priča.
Niko ne zeli 100 000 KM baciti niz vodu.SOLINA je napisao/la:SOLINA je napisao/la:Kako ide organizacija za gostovanje u zapadni Mostar,nit ko šta spominje nit se priča.
Mislis bus?ima i drugih nacina.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Niko ne zeli 100 000 KM baciti niz vodu.SOLINA je napisao/la:SOLINA je napisao/la:Kako ide organizacija za gostovanje u zapadni Mostar,nit ko šta spominje nit se priča.
Sariel je napisao/la: Mislis bus?ima i drugih nacina.
Idel iko i zna li neko nesto, moze i na pp...

Ja kako sam upratio trazi se prevoznik i postoji mogucnost da se ode organizovano. Medjutim, pokusava se dogovoriti sa nekim ko ce voziti na sva gostovanja, ali da ne detaljisem, sigurno ce uskoro biti vise informacija.SOLINA je napisao/la:Sariel je napisao/la: Mislis bus?ima i drugih nacina.
Idel iko i zna li neko nesto, moze i na pp...
Niko ništa nit priča nit se dogovara,nije ni čudo što nas prozivaju

mislim da imamo fine sanse da se vratimo neporazeni, a i ako izgubimo nece biti smak svijeta
 mislim da imamo fine sanse da se vratimo neporazeni, a i ako izgubimo nece biti smak svijeta