Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jul 2010, 10:52

slika
slika
slika
slika
Rođen s tobom da budem

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jul 2010, 10:55

slika
Rođen s tobom da budem

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jul 2010, 20:12

Van Persi :idea:
sigurno se sale ovi iz Reala :geek:
Rođen s tobom da budem

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 03 jul 2010, 17:34

gdje mi je drug @pajaga....al ubise ovi "antitalenti" ozil,mueller,shwain,... :mrgreen: kazes da postujes profesora vidi sta on kaze o njima.... ;) http://www.arsenal.com/news/world-cup-2 ... generation
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 jul 2010, 18:05

Vodja voli mlade igrace svabe nisu losi ali poznato je da svabe uvijek igraju dobro ova velika takmicenje i kao tim a i kao pojedinci, ne vidim nijednog od njih u Arsenalu jedino ako se koji stoper ne potrefi...

Dominacija je neminovnost!
Dio Arsenala

Senator
Kontakt:

Post Postao/la Senator » 03 jul 2010, 18:31

Wolverine je napisao/la:solidno. nego, zbog cega je arshavin sakrio nike znam na stucnama :mrgreen:
Fkt ja nisam bio ni skonto :?
Colour of Manchester is blue...

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 04 jul 2010, 13:18

Senator je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:solidno. nego, zbog cega je arshavin sakrio nike znam na stucnama :mrgreen:
Fkt ja nisam bio ni skonto :?
i na onom video gdje predstavljaju dresove nema znaka nike na stucnama znaci nije izbrisano... :? a mozda je seljober izokrenuo stucne ili je zafalilo....hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 04 jul 2010, 15:01

Možda je maneken adidasa.

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 04 jul 2010, 16:33

Bečki Kongres je napisao/la:Možda je maneken adidasa.
hehehhehehe.... :lol: :mrgreen: al onda bi mu bio izbrisat i znak na dresu i na sorcu... :mrgreen: n+ma nije sigurno jer nosi one plave nike-ove kopacke... :roll:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 jul 2010, 23:45

Oko kakvih sranja se vi raspravljate pa imate li oci? Svi znamo da Arshavin i nije bas visok tako da nema duge noge a stucne su ocigledno veci broj pa ih je covjek malo izvrnuo da mu ne dodju gore do gaca...
Dio Arsenala

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 05 jul 2010, 13:13

-Paja je napisao/la:Oko kakvih sranja se vi raspravljate pa imate li oci? Svi znamo da Arshavin i nije bas visok tako da nema duge noge a stucne su ocigledno veci broj pa ih je covjek malo izvrnuo da mu ne dodju gore do gaca...
a walcott je neshto visi jel ....jesi glup u pm...bgm... :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2010, 13:18

___Benny___ je napisao/la:a walcott je neshto visi jel ....jesi glup u pm...bgm... :mrgreen:
3 cm.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 jul 2010, 13:19

___Benny___ je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Oko kakvih sranja se vi raspravljate pa imate li oci? Svi znamo da Arshavin i nije bas visok tako da nema duge noge a stucne su ocigledno veci broj pa ih je covjek malo izvrnuo da mu ne dodju gore do gaca...
Naravno da je visi i to za 4-5 cm(Arshavin je nizi od 172 kako pise na wikipediji) sto nije malo, i sad se tu vracamo opet ko je tu glup jer je dovoljno pogledati samu sliku sa novim dresovima pa da vidis ko je visi...A i da su iste visine to nema veze Arshavin je izvrnuo stucne drugacije od Walcota i tako ispalo evo jos ne mogu da vjerujem oko cega se raspravljam sa amaterom. Kako si ti upisao prvi osnovne ja se sjecam mi smo imali neka testiranja izmedju ostalog i vid su nam provjeravali znas ono ona ploca se upali i ti one znakove raspoznajes?
Dio Arsenala

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 05 jul 2010, 14:23

-Paja je napisao/la:
___Benny___ je napisao/la:
Naravno da je visi i to za 4-5 cm(Arshavin je nizi od 172 kako pise na wikipediji) sto nije malo, i sad se tu vracamo opet ko je tu glup jer je dovoljno pogledati samu sliku sa novim dresovima pa da vidis ko je visi...A i da su iste visine to nema veze Arshavin je izvrnuo stucne drugacije od Walcota i tako ispalo evo jos ne mogu da vjerujem oko cega se raspravljam sa amaterom. Kako si ti upisao prvi osnovne ja se sjecam mi smo imali neka testiranja izmedju ostalog i vid su nam provjeravali znas ono ona ploca se upali i ti one znakove raspoznajes?
ma ok...je klocko ...nemoras se odma vrijedjat jer u raspravljanju nemozes drugacije pobijedit ali je cinjenica da si imao neke traume,da nisi normalan i to...napravi anketu i vidjet ces da ce biti preko 80%da nisi normalan ja ti garantujem...nemoj ti sad filozofirat izvrnuo stucne nije on kloc ko ti... nemoj sad pametovan btw,,,nisi normalan i za mene je ova prica ovdje zavrsena... dalje nemoj ulazit...jer tvoj mentalni sklop mi ne dozvaoljava dalju raspravu sa tobom... ;)

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 05 jul 2010, 14:25

Virtu4l je napisao/la:
___Benny___ je napisao/la:a walcott je neshto visi jel ....jesi glup u pm...bgm... :mrgreen:
3 cm.
i za 3 cm ...ajde da je 30 cm pa da imaju iste stuce svi napavljene za nekog "kosarkasa" ali stucne su potpuno iste ako walcottu mogu i vidi se znak,,,sto ne bi mogle i vidio seznak covjeku koji je nizi pislj :?: :mrgreen: ivih 2-3 cm,,,

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 jul 2010, 14:29

hahaha pazi ovih djecijih nadimaka i finti lafo klocko ovo ono i onda se na kraju posta poziva na svoj mentalni sklop, kakva kontradiktornost obicnog polunavijaca. Ne, upravu si nije zavrnuo stucne nego je sam licno odstranio Nike znak jer mu je Ruska obavjestajna sluzba KGB naredila tako kako Ruski fudbaler ne bi promovisao americku sportsku opremu, ili jos bolje pijacarski lobi predvodjen onim sa Otoke i Sirana platio mu je da nosi njihove stucne koje su kopija tih nike stucni i skoro su iste samo sto nemaju znak :mrgreen:

PAzi mu argumenata "klocu nisi normalan za mene je prica zavrsena" i onda nastavlja sa raspravom "sta je to pisljivih 3 cm" i na kraju moja omiljena "mentalni sklop" aaaaaaaaaa :mrgreen:
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 05 jul 2010, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 05 jul 2010, 14:31

hahahahaha ja iz zajebancije napisem nesto, a ovi se raspravljaju oko toga :lol: :lol: :lol:

song i walcott imaju kratke rukave, a arshavin i vermaelen duge, pitam se zasto :?

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 jul 2010, 17:49

Wolverine je napisao/la:hahahahaha ja iz zajebancije napisem nesto, a ovi se raspravljaju oko toga :lol: :lol: :lol:

song i walcott imaju kratke rukave, a arshavin i vermaelen duge, pitam se zasto :?
Zato sto crnjacka kultura ne dozvoljava fudbalerima da nose duge rukave na dresovima :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jul 2010, 21:33

Sakriveni nike znak na Arshavinovim stucnama dominira!
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jul 2010, 21:37

Wolverine je napisao/la:hahahahaha ja iz zajebancije napisem nesto, a ovi se raspravljaju oko toga :lol: :lol: :lol:

Nije šerijatski 8-)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.