Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tarabuka
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la tarabuka » 10 avg 2016, 20:31

jako skromna predstava susica.u takvim utakmicama se vidi razlika izmedju dobrih i vrhunskih igraca.susic je nazalost samo dobar igrac i nista vise.marko rog je jos jednom pokazao zasto je on daleko najbolji igrac HNL lige.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 avg 2016, 22:38

Los Tino, uzasan Hajduk. Bas su me danas razocarali jer sam stvarno ocekivao nesto vise. Nazalost gol u sudackoj nadoknadi prvog dijela na koji su se nadovezale pogreske pojedinaca je odlucio utakmicu. Bit ce bolje...

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 11 avg 2016, 01:52

To je taj Hajduk i to je taj Susic. Za ozbiljan evropski nogomet nisu.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 avg 2016, 08:45

dubrovnik je napisao/la:Los Tino, uzasan Hajduk. Bas su me danas razocarali jer sam stvarno ocekivao nesto vise. Nazalost gol u sudackoj nadoknadi prvog dijela na koji su se nadovezale pogreske pojedinaca je odlucio utakmicu. Bit ce bolje...
Sto bi Amar Osim rekao, napnu se ko zabe pa ispusu. Eto sto treba ici iz ajduka pa gdje god, a da je veliki kalibar koji moze drzati konstantu jednostavno nije ni on ni ajduk.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 11 avg 2016, 09:32

Jučer se vidjela razlika između 21-godišnjeg super-talenta (Marko Rog) i 24.5-godišnjeg "pokušaja".

Nema sumnje, ima TSS bljeskova i svijetlih momenata, ali igrač prevage u reprezentaciji teško da nam ikad može biti.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 11 avg 2016, 11:39

Nije Tino kriv, pokazao je koliko moze. Dinamo je jednostavno za klasu bolji.. Hajduk moze nesto na ho-ruk protiv ekipa kao oni Ukrajinci..
Mozemo o Mamicu da je ovakav i onakav, ali kakve on igrace dovodi to je neviđeno. Ovaj Rog je cudo, a Coric jos vece :crazy:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 avg 2016, 12:28

AlphonseKauders je napisao/la:Jučer se vidjela razlika između 21-godišnjeg super-talenta (Marko Rog) i 24.5-godišnjeg "pokušaja".

Nema sumnje, ima TSS bljeskova i svijetlih momenata, ali igrač prevage u reprezentaciji teško da nam ikad može biti.
Jednostavno Hajduk ne moze parirati Dinamu, tu se sva prica zavrsava, niti Tino moze ista pokazati.

Stavis Roga u Hajduk, a Tinu u Dinamo dobio bi isti epilog.
Sam napad Dinama je zastrasujuci sa Soudanijem i onim jos jednim tamnoputim ( ime nisam zapamtio) , ljudi su jednostavno nezaustavljivi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 11 avg 2016, 13:02

hajduk sa rogom bi bio duplo jaci,jer je on ekstra talent.rog je puno brzi,jaci u driblingu i bolje razumije nogomet i pored svega toga on radi za ekipu,a ne za licnu promociju.dobro,vjerovatno smo svi vec od prije znali da je rog bolji od susica,ali jucer u izravnom duelu se je najbolje vidjelo sta znaci ekstra klasa naspram samo dobrog igraca.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 11 avg 2016, 13:31

emir79 to sta pises nema veze sa vezom.neznam dali znas ali Rog je pokazao svoju klasu i protiv puno jacih ekipa,nego sto je hajduk,npr protiv arsenala,bayerna,spanije,olimpiakosa,.,. ipak je puno veca razlika u kvaliteti izmedju bayerna i dinama,nego izmedju dinama i hajduka.ja uvjek kazem,kvalitet nekog igraca se najbolje vidi,kad igra se protiv jacih ekipa,jer tad na terenu nema puno prostora za igru.svi igraci su dobri,kad imaju prostor,ali kad su pod presingom,to je vec neka druga prica.rog se je jucer sa lakocom rjesavao svojih cuvara,driblao jih i pravio visak,susicu to nije uspjevalo,jer jednostavno nije ta klasa.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 avg 2016, 15:44

Rog je odlican igrac, ipak kao takav nije pravio razliku dok je igrao u Splitu. Sa ovim ne ulazim u polemike u vezi sa njegovom kvalitetom jer bi to bilo suludo.Hajdukova obrana je zalost I svaku polupriliku pretvori u gol ali u svojoj mrezi.Tu treba puno raditi da bi klub isao naprijed.
Bekovi uzas, uz to Milic ni Basic ne igraju radi povreda a stoperi tuga na kvadrat.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 avg 2016, 15:49

tarabuka je napisao/la:hajduk sa rogom bi bio duplo jaci,jer je on ekstra talent.rog je puno brzi,jaci u driblingu i bolje razumije nogomet i pored svega toga on radi za ekipu,a ne za licnu promociju.dobro,vjerovatno smo svi vec od prije znali da je rog bolji od susica,ali jucer u izravnom duelu se je najbolje vidjelo sta znaci ekstra klasa naspram samo dobrog igraca.
Cuj ekstra klasa.
Ekstra klasa je Renato Sanches i tako ti igraci.
Vidim ti se Jacky pravo ovdje raspisao.
Sto se tice Svena, nista posebno. Neka ga u repci, pa valjda nekad bude nesto od njega. Medo je jos uvjek ispred njega, pogotovo sad kako je smrsao i usao u formu.
Vidjecemo sta ce biti sa Denijem i Amirom u Konyu. Mozda da i Gojak dobije vise minuta u Dinamu, onda Kozulj.
Cimi, Pjanic, Jajalo, Medo(sa klupe), Milicevic.
Ne bas lagana konkurencija za Svena.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 11 avg 2016, 18:40

Momku fali konstantnosti to je definitivno, i to je ono što odvaja dobrog od sjajnog igrača. Mi tih dobrih u reprezentaciji već imamo, ništa Susic novo ne bi donio, ali svakako da se treba naći u rosteru od 25 igrača, mada za prvu postavu on jednostavno nije pogotovo sada kad je došao i milicevic te kad je medo u ovakvoj formi.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 11 avg 2016, 23:27

soko rog ce bit klasa,ako 21 godisnjak iz hrvatske lige vrijedi 15 mil onda se sigurno radi o ekstra talentu.
dubrovnik kako nije radio razlike u splitu??pa stigao je u split kao 18 godisnjak i zabio 7 golova u hnl ligi i bio medju najboljim driblerima lige.ja u rogu vidim ekstra talenta koji ima kvalitet za najveca dostignuca.on ce za 2,3 godine igrati za giganta 100%

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 avg 2016, 02:13

tarabuka je napisao/la:soko rog ce bit klasa,ako 21 godisnjak iz hrvatske lige vrijedi 15 mil onda se sigurno radi o ekstra talentu.
dubrovnik kako nije radio razlike u splitu??pa stigao je u split kao 18 godisnjak i zabio 7 golova u hnl ligi i bio medju najboljim driblerima lige.ja u rogu vidim ekstra talenta koji ima kvalitet za najveca dostignuca.on ce za 2,3 godine igrati za giganta 100%
Igrao je u Splitu do nazad godinu dana i bio dobar igrac ali rijetko ga je tko vidio u reprezentaciji. Dapace tokom transfera se pricalo o pranju para. Trenutno je dobar i ne bi me zacudio njegov put kojeg si i sam naveo. Svakako dobar igrac ali u Dinamu je to puno lakse biti nego u Hajduku npr.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 avg 2016, 08:29

edoo3 je napisao/la:Momku fali konstantnosti to je definitivno, i to je ono što odvaja dobrog od sjajnog igrača. Mi tih dobrih u reprezentaciji već imamo, ništa Susic novo ne bi donio, ali svakako da se treba naći u rosteru od 25 igrača, mada za prvu postavu on jednostavno nije pogotovo sada kad je došao i milicevic te kad je medo u ovakvoj formi.
Konstantnost se dobija jacim treningom, vecom konkurencijom, jacim tekmama, radis jace, drzis formu duze.
Ostankom u ajduku, sam sebi skace u stomak, izuzev ako ne zeli ko Ibro od Splita da mu taj ajduk bude kruna karijere.
Ibro kada je otisao vec je zakasnio i nije se mogao prilagoditi, Tino ako tako nastavi ide njegovim stopama.
On treba ici u Italiju u neki osrednji klub tipa Palermo gdje bi mogao igrati u prvih 11 i napredovati. Inace mrka kapa jer je u Hajduku i HNL-u dostigao maksimum.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 12 avg 2016, 09:45

bhsport je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:Momku fali konstantnosti to je definitivno, i to je ono što odvaja dobrog od sjajnog igrača. Mi tih dobrih u reprezentaciji već imamo, ništa Susic novo ne bi donio, ali svakako da se treba naći u rosteru od 25 igrača, mada za prvu postavu on jednostavno nije pogotovo sada kad je došao i milicevic te kad je medo u ovakvoj formi.
Konstantnost se dobija jacim treningom, vecom konkurencijom, jacim tekmama, radis jace, drzis formu duze.
Ostankom u ajduku, sam sebi skace u stomak, izuzev ako ne zeli ko Ibro od Splita da mu taj ajduk bude kruna karijere.
Ibro kada je otisao vec je zakasnio i nije se mogao prilagoditi, Tino ako tako nastavi ide njegovim stopama.
On treba ici u Italiju u neki osrednji klub tipa Palermo gdje bi mogao igrati u prvih 11 i napredovati. Inace mrka kapa jer je u Hajduku i HNL-u dostigao maksimum.
Ako je iko on je igrac za turske lige. Igrac bez sprinta, desne noge i defanzive. Gdje god drugo da ode prozrijece ga u roku pola godine i eto ga nazad u Hajduk. Na zalost.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 12 avg 2016, 09:52

Vidi ovih neznalica sto jedva docekase slabu tekmu da uriniraju. Napaceni bosnjaci.
UPRAVA NAPOLJE!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 avg 2016, 09:56

Honorar je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Ako je iko on je igrac za turske lige. Igrac bez sprinta, desne noge i defanzive. Gdje god drugo da ode prozrijece ga u roku pola godine i eto ga nazad u Hajduk. Na zalost.
Ma mislim da se treba okusati u jacoj ligi, mozda bi napredovao, nije bas da ima samo lijevu nogu, a zaboravljas da je nominalno usao u repku kao defanzivni vezni. :tokralju:

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 12 avg 2016, 13:45

ja stvarno ne razumijem,sta neki od vas vide u igracima ala medunjanin,milicevic,cimirot.nijedan od njih nema kvalitet za ove jace lige iz top 6,7 evrope.milicevic i medunjanin su prakticki vec veterani,koji nikad nisu igrali na najvisem nivou,a ni ovaj cimirot koji jos malo i puni 24 godine nije nista specialno.cimirot ni u grckoj ligi ne iskace sa svojom kvalitetom,neznam dali je zabio 1 gol u prosloj sezoni.susic barem ima kvalitet za lige 5tice,ovi ni to nemaju

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 avg 2016, 13:54

tarabuka je napisao/la:ja stvarno ne razumijem,sta neki od vas vide u igracima ala medunjanin,milicevic,cimirot.nijedan od njih nema kvalitet za ove jace lige iz top 6,7 evrope.milicevic i medunjanin su prakticki vec veterani,koji nikad nisu igrali na najvisem nivou,a ni ovaj cimirot koji jos malo i puni 24 godine nije nista specialno.cimirot ni u grckoj ligi ne iskace sa svojom kvalitetom,neznam dali je zabio 1 gol u prosloj sezoni.susic barem ima kvalitet za lige 5tice,ovi ni to nemaju
E bas si tarabuka sto se tice Cimirota. Decko se ekstra ukopio i stvarno se istice u PAOK-u, dao je par golova i asistencija sa pozicije zadnjeg veznog, tako da fakat nisi u pravu za njega.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.