reci filipu13 da je na Moja Tv otključan HRTOtelo je napisao/la:Baš me zanima ko će dobiti tekmu Hrvatska-Danska, Hrvati bolji za sada
Sport i TV
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa.legenda reala je napisao/la:reci filipu13 da je na Moja Tv otključan HRTOtelo je napisao/la:Baš me zanima ko će dobiti tekmu Hrvatska-Danska, Hrvati bolji za sada
legenda reala je napisao/la:reci filipu13 da je na Moja Tv otključan HRTOtelo je napisao/la:Baš me zanima ko će dobiti tekmu Hrvatska-Danska, Hrvati bolji za sada
reci mu sam
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Od ove sezone gledaoci Sport Kluba ce moci pratiti SVE UTAKMICE portugalskog prvenstva DIREKTNO ,dakle sve i jedna utakmica uzivo 
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja te tamo selamim ti ništa.arelinho je napisao/la:A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Znaci radit ce peti i sesti kanal non stop al ko ce fakat gledati Estoril-Tondela 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ma ono piše mi nema video prijenosa. Trebalo bi da radi resiver. Ona tri lampice na routeru samo gore, a ne ona treća što treba da blinka ona samo gori.Unofficialpage je napisao/la:Ja te tamo selamim ti ništa.arelinho je napisao/la:A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa.![]()
Može biti da ti je resiver crko, kad dođu treba li bi stavti novi a kad će doći, načekat ćeš se.
Ovako cu ti reci, probaj da objasnis kvar, pa ako je neki normalan odmah otidji sam do njih i uzmi novu opremu, to je najbezboljni nacin da se to rijesi. Inace ako nemas nikog, cekat ces par dana !arelinho je napisao/la:A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa.legenda reala je napisao/la:reci filipu13 da je na Moja Tv otključan HRTOtelo je napisao/la:Baš me zanima ko će dobiti tekmu Hrvatska-Danska, Hrvati bolji za sada![]()
Max Allegri
Rekao jutros u čemu je problem i dao podatke. Ovaj mi rekao da će me kolege zvati. Ti kažeš da je ovo oprema otišla iako tek 5 mjeseci koristim moju tv? Ovo mi se još jednom desilo, ali mi je proradilo nakon 3-4 sata. Evo danas od 12:00 ne radi pa sve do sada. Fiksni je uredu, ali tv neće.Mig_Mig je napisao/la:Ovako cu ti reci, probaj da objasnis kvar, pa ako je neki normalan odmah otidji sam do njih i uzmi novu opremu, to je najbezboljni nacin da se to rijesi. Inace ako nemas nikog, cekat ces par dana !arelinho je napisao/la:A meni brate cijeli dan evo ne radi moja tv. Gasio iz struje,restartovao i opet ništa. Zvao ih i rekli da će me zvati, a evo još ništa.legenda reala je napisao/la:
reci filipu13 da je na Moja Tv otključan HRT![]()
Pa fiksni obicno bude uredu, sto je doabr znak. Pa vidi, nije stvar koliko je stara oprema. Poenta je da je to oprema koja je losa, pa i vrlo mala oscilacija napona dovodi do toga da crkne. Otidji do njij, to ti je najbolje, ne cekaj !
Max Allegri
Imaš pp.Mig_Mig je napisao/la:Pa fiksni obicno bude uredu, sto je doabr znak. Pa vidi, nije stvar koliko je stara oprema. Poenta je da je to oprema koja je losa, pa i vrlo mala oscilacija napona dovodi do toga da crkne. Otidji do njij, to ti je najbolje, ne cekaj !
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam jesi li ovo radio. Ugasi ruter, ugasi resiver iz struje i sačekaj nekoliko minuta, upali ruter i sačekaj dok dođe to jest dok se upali, onda upali resiver pa vidi hoće li raditi.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jutros proradilo samo od sebe.Unofficialpage je napisao/la:Ne znam jesi li ovo radio. Ugasi ruter, ugasi resiver iz struje i sačekaj nekoliko minuta, upali ruter i sačekaj dok dođe to jest dok se upali, onda upali resiver pa vidi hoće li raditi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neka je, samopopravilo se.arelinho je napisao/la:Jutros proradilo samo od sebe.Unofficialpage je napisao/la:Ne znam jesi li ovo radio. Ugasi ruter, ugasi resiver iz struje i sačekaj nekoliko minuta, upali ruter i sačekaj dok dođe to jest dok se upali, onda upali resiver pa vidi hoće li raditi.![]()
Dobro je neka radi, a nadam se da neće biti problema.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- ASD
- Kontakt:
Kad pocinje sezona?akisarajevo92 je napisao/la:Predsezonske utakmice NFL-a od ovog vikenda na Sport Klubu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
9. septembraASD je napisao/la:Kad pocinje sezona?akisarajevo92 je napisao/la:Predsezonske utakmice NFL-a od ovog vikenda na Sport Klubu.
Don't believe the hype.
Neces valjda gledati ? Ne treba ti to, vjeurj miASD je napisao/la:Kad pocinje sezona?akisarajevo92 je napisao/la:Predsezonske utakmice NFL-a od ovog vikenda na Sport Klubu.
Max Allegri
arelinho je napisao/la:Jutros proradilo samo od sebe.Unofficialpage je napisao/la:Ne znam jesi li ovo radio. Ugasi ruter, ugasi resiver iz struje i sačekaj nekoliko minuta, upali ruter i sačekaj dok dođe to jest dok se upali, onda upali resiver pa vidi hoće li raditi.![]()
Dobro je neka radi, a nadam se da neće biti problema.
dok za dvije godine tvoj resiver zavlada svijetom
ozbiljno nemoj da im popuštaš. samo gledaju da te otkantaju i da ne rade svoj posao. budi uporan. mene su zayebavali totalovci oko promjene resivera. 5 yebenih mjeseci, a svaki peti dan jedan kanal bi prestao raditi i kad sam počeo prijetiti tužbom dovukli se
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Opet se stoki iz Telemacha nayebem familije. Digitalna šema sva poyebana, SK u HD-u nema signala, na analognoj slika užas i trza, i sad ja njima trebam dati prokletih 18 km jer ne mogu gledati utakmicu radi koje i plaćam usranu pretplatu.
Forza Milan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.