KenCholescu jesi li mu dohakao konacno?KenChoo je napisao/la:Eno Dinokio dao ostavkuuuu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
KenCholescu jesi li mu dohakao konacno?KenChoo je napisao/la:Eno Dinokio dao ostavkuuuu
Jesi bio na zapadu?MortemHz je napisao/la:Bas je normala bilo ovaj put. Igraci Krupe dobili aplauz pri izlasku, cak nas je i njihov trener pohvalio, bila je i ogromna podrska nasim igracima.PAPE1 je napisao/la:Kakvih primitivaca ima na tribini,boze sacuvaj,pomislis da je Krupa domacin,ne mozes vjerovati,ovo drustvo je kompletno u kurcu...
Ehh kamo sreće da je u Dobojujoker90 je napisao/la:Svi u DOBOJ, idemo po BOD!!
Nije onaj Doboj koji bi ti htio, ali je opet Doboj..BelminM23 je napisao/la:Ehh kamo sreće da je u Dobojujoker90 je napisao/la:Svi u DOBOJ, idemo po BOD!!
Trolaj negdje drugo.PAPE1 je napisao/la:Jesi bio na zapadu?MortemHz je napisao/la:Bas je normala bilo ovaj put. Igraci Krupe dobili aplauz pri izlasku, cak nas je i njihov trener pohvalio, bila je i ogromna podrska nasim igracima.PAPE1 je napisao/la:Kakvih primitivaca ima na tribini,boze sacuvaj,pomislis da je Krupa domacin,ne mozes vjerovati,ovo drustvo je kompletno u kurcu...
Ma drago mi je samo zbog imena sela što su u prvoj ligijoker90 je napisao/la: Nije onaj Doboj koji bi ti htio, ali je opet Doboj..
Imas ovog indijanca iz Lukavca,dogovoris se i eto te u Doboju,ima ekipa tu blizu tebe koja dolazi cesto,organizuj nesto...BelminM23 je napisao/la:Ehh kamo sreće da je u Dobojujoker90 je napisao/la:Svi u DOBOJ, idemo po BOD!!
FrancescoTotti je napisao/la:Molim vas dajmo podrsku strucnom stabu upravi i igracima, svi ko jedan za vikend u doboju,
Molim vas SVI SVI SVI
U meni gori zelja sva...
Dajem i ja podršku igračima, al možeš li objasniti zašto i ostalima? Zašto praviti lažnu euforiju, gurati stvari pod tepih po ko zna koji put, kad smo svjesni da je situacija otišla u neku stvar. Očigledno je da je Hurtić izgubio konce (ako ih je ikad i imao) i da ne zna još uvijek šta mu se dešava sa ekipom.FrancescoTotti je napisao/la:Molim vas dajmo podrsku strucnom stabu upravi i igracima, svi ko jedan za vikend u doboju,
Molim vas SVI SVI SVI
U meni gori zelja sva...
Eeee ne znaš ti @totija, kod njega je sve pozitivafico je napisao/la:Dajem i ja podršku igračima, al možeš li objasniti zašto i ostalima? Zašto praviti lažnu euforiju, gurati stvari pod tepih po ko zna koji put, kad smo svjesni da je situacija otišla u neku stvar. Očigledno je da je Hurtić izgubio konce (ako ih je ikad i imao) i da ne zna još uvijek šta mu se dešava sa ekipom.FrancescoTotti je napisao/la:Molim vas dajmo podrsku strucnom stabu upravi i igracima, svi ko jedan za vikend u doboju,
Molim vas SVI SVI SVI
U meni gori zelja sva...
Ako se zezao, a nadam se da jeste, nije baš ova situacija za zezanciju. Mučimo se sa hebenom Krupom, mrtvog Čelika nismo uspjeli pobjediti...hilmo je napisao/la:
Eeee ne znaš ti @totija, kod njega je sve pozitiva![]()
onaj što daju za Fairplayhapuc je napisao/la:Uzimamo minimalno jedan trofej.
a vi kontali mi bez trofeja prošleThe FIFA Fair Play Award recognises exemplary behaviour that promotes the spirit of fair play and compassion on and off the field.
In 2015 the world witnessed the refugee crisis in the Middle East and Europe due to the ongoing civil war in Syria. Many innocent people fled their homes in desperate conditions to find safety for themselves and their loved ones.
Football clubs and organisations from around the world took it upon themselves to assist refugees, welcoming them after their hard journey, providing them with basic necessities and helping them to rebuild their lives in unfamiliar surroundings. From Somalia, South Africa and Afghanistan to Myanmar, the international football community lent support and assistance to those displaced by upheaval and conflict.
This year, the FIFA Fair Play Award goes to all the football organisations and clubs around the world that are working to support refugees. The award was accepted on stage at Zurich’s Kongresshaus on 11 January 2016 by former Germany international Gerald Asamoah.
e hajde ti matere ti ako si radnik u nekoj firmi uzmi lovu da ti gazda ne zna nemoj pričati bez veze ako uzimaju i kradu onda je s njima u talu ovaj kinez[/quote]Pantelija je napisao/la:ovako, nisam bas siguran da su kenchoo i kwong doveli adilovica, novakovica i ostale igrace... ovi igraci su plod menadzerskih igrica ... trener je dovden jaranskim putem... sve ostal o je "ja cuo"KenChoo je napisao/la:Ni ja ti to nešto pretjerano ne kontam, jer je to do Boga zapetljano. Znam da je ova unutrašnja reorganizacija koja se izvršila u junu plod grešaka rukovodećih ljudi. Isto tako dokaz je i taj da se više Dino Selimović skoro ništa ne pita u klubu, već glavnu riječ vodi moj imenjak Ken Choo i ovaj drugi, Kwong. Oni su ti za sve živo glavni, ama baš sve. Zato je i pomjeren Selim, a isto tako i Kusturica, ako se ne varam. Davno još sam saznao da im je ovo zadnja šansa od Vincenta, ako uprskaju, Allahimanet.hilmo je napisao/la:Objasni malo, sezona zadnja šansa ili,..
Ovo su sve 100% provjerene info, nemam potrebe a ni koristi da lažem.
ja kada bi lose radio, da se operem, rekao bih raji, "ja ne odlucujem, oni kinezi odlucuju" ... ma jasta...
pricaju oni bajke tanu zato ssu jos tu i uzimaju koliko stignu, znauju i oni da nece jos dugo
fks74 je napisao/la:za stanje oko kluba veliki dio odgovornosti snose navijači što se može vidjeti i na ovom forumu non stop je nekakva sprdnja s igačima ovaj je ovakav onaj je onakav itd. juče 20 minuta prošlo psovanje majke u usta igračima zvižduci pogrdni povici i kako sam primijetio to samo rade naši navijači i oni tamo niko više mi se izdižemo mnogo iznad drugih i podcjenjujemo druge što je velika greška zamolio bih sve navijače da damo podršku igračima 2-3 kola da vidimo kako će to ići bez psovanja,, psujte upravu,, igrače ostavite na miru
Riješavaju se posljednje sitnice. Uskoro ekskluziva, nema sa mnom šale.Sabinho je napisao/la:KenCholescu jesi li mu dohakao konacno?KenChoo je napisao/la:Eno Dinokio dao ostavkuuuu
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, johntravolta123, kogmagie46, Lavcina, Mourinhokilledbarca, plisek, riki46 i 179 gostiju.