NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Prvo da odgovorim ovom listicaninu/zrinjevcu/tovaru/purgeru ko ce im vise znat ko su navijaju za svaku od te 4 ekipe. Meni lako pravo i ne znam o kakvim mostarskim sampionima pricas. Mostar kao grad jos nema sampiona i nema to veze s nekim mrznjama. Sve sto sam napisao je realno. I stipu te kamenjarskonacionalnogeografske price. Pisem o kvaliteti neke ekipe a ne o opstim izborima. Zaobidji me sa tim maslina odgovorimazlajci je napisao/la:Kao navijac Slobode slazem se sa ovim zrinjevcem.predmetmrznje je napisao/la: Znači ekipa koja je lani završila druga i sačuvala 60-70% igračkog kadra ima veće šanse od ekipe koja je završila prva i zadržala 81.8% kadra, i k tome se znatno pojačala. Malo objektivnosti prema jedinom mostarskom prvaku molim lijepo![]()
Znam da ti nije lako ali..
Po meni je Zrinja favorit br. 1 bio i prije pocetka prvenstva i jos uvijek je. I po rosteru i po igri. Trio favorita bih zaokruzio jos i Sarajevom.
Istina da Sloboda ima potencijal rostera, ali pred nama je da vidimo da li ce ga full iskoristiti.
Svakako da imponira kada drugi navijaci vide Slobodu u vrhu, ali sezona je duga, bit ce promjena forme, zimski rok, a i sljedeca tekma moze puno reci.
@Zlajci brato ne budi picic nego napisi realno kako jeste. Sloboda jeste prvi kandidat za titulu i bit ce sampion 100% . Trebali ste i prosle godine biti da niste kiksali protiv Drine i da su vam protivniku svirani ofsajdi od 6 metara kao i ocigledni vjetrovi u leđa od strane saveza i lafo ljepotica kola po direktivi u Listici. Daj bola gledam fudbal 50 godina i ne treba mi niko govoriti nista. Samo ovim tempom i ovako tvrdo. Dokaz ce ti biti tri boda sljedece kolo. Samo se malo navijacki angazujte da ispratite klub sa dobrom cifrom na strani jer su vam te tekme najbitnije. Kuci vam ne moze pera niko odbit.
Zamolio bi kvazimostarsku raju i one iznad zovnice sa nm cca 1000m da me ne citiraju jer sam se obracao navijacima Slobode i bacio post o tom klubu. Ono njihove frustracije me ne zanimaju
Ribice, frustracije su očigledne..
i ne znam uopće otkud te na temi o premierligašima