Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

predmetmrznje
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la predmetmrznje » 11 avg 2016, 13:42

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
predmetmrznje je napisao/la: Znači ekipa koja je lani završila druga i sačuvala 60-70% igračkog kadra ima veće šanse od ekipe koja je završila prva i zadržala 81.8% kadra, i k tome se znatno pojačala. Malo objektivnosti prema jedinom mostarskom prvaku molim lijepo :kafa:
Znam da ti nije lako ali.. ;)
Kao navijac Slobode slazem se sa ovim zrinjevcem.
Po meni je Zrinja favorit br. 1 bio i prije pocetka prvenstva i jos uvijek je. I po rosteru i po igri. Trio favorita bih zaokruzio jos i Sarajevom.
Istina da Sloboda ima potencijal rostera, ali pred nama je da vidimo da li ce ga full iskoristiti.

Svakako da imponira kada drugi navijaci vide Slobodu u vrhu, ali sezona je duga, bit ce promjena forme, zimski rok, a i sljedeca tekma moze puno reci.
Prvo da odgovorim ovom listicaninu/zrinjevcu/tovaru/purgeru ko ce im vise znat ko su navijaju za svaku od te 4 ekipe. Meni lako pravo i ne znam o kakvim mostarskim sampionima pricas. Mostar kao grad jos nema sampiona i nema to veze s nekim mrznjama. Sve sto sam napisao je realno. I stipu te kamenjarskonacionalnogeografske price. Pisem o kvaliteti neke ekipe a ne o opstim izborima. Zaobidji me sa tim maslina odgovorima

@Zlajci brato ne budi picic nego napisi realno kako jeste. Sloboda jeste prvi kandidat za titulu i bit ce sampion 100% . Trebali ste i prosle godine biti da niste kiksali protiv Drine i da su vam protivniku svirani ofsajdi od 6 metara kao i ocigledni vjetrovi u leđa od strane saveza i lafo ljepotica kola po direktivi u Listici. Daj bola gledam fudbal 50 godina i ne treba mi niko govoriti nista. Samo ovim tempom i ovako tvrdo. Dokaz ce ti biti tri boda sljedece kolo. Samo se malo navijacki angazujte da ispratite klub sa dobrom cifrom na strani jer su vam te tekme najbitnije. Kuci vam ne moze pera niko odbit.

Zamolio bi kvazimostarsku raju i one iznad zovnice sa nm cca 1000m da me ne citiraju jer sam se obracao navijacima Slobode i bacio post o tom klubu. Ono njihove frustracije me ne zanimaju

Ribice, frustracije su očigledne..
i ne znam uopće otkud te na temi o premierligašima :yawn:
Prvi i jedini mostarski šampion

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 avg 2016, 13:45

Maslino ja imam kredibilitet da pisem hemijskom u direktorskoj kancelariji ss.ba i okani se coravog posla i zadrzi frustracijevu sebi. Nije ti post upucen nikako bio. To je isto vidim Emira Kusturicu na ulici i zovnem ga a ti se okrenes :lol: popij donat mg dobar za koncentraciju vjeruj :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 11 avg 2016, 13:57

Kubovi bi podhitno trebali sjesti i dogovoriti kako da se otklone ova maltretiranja navijaca kao sto je juce bio sa Zeljinim, juce oni sutra neko od nas. Sramota je da momci dodju na drugo poluvrijeme i da moraju napustiti utakmicu u 80. minuti. Derbiji kao sto su ovi juce i imaju svoju dodatnu draz ukoliko dolaze navijaci suparnickog tima.
samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 avg 2016, 14:06

Tako je kada nam takve stvari odredjuje MUP.
Bukvalno kao da je non stop vanredno stanje i policijski sat, njihov posao je da obezbijede sigurnost tamam da je jucer 5000 manijaka doslo a ne da odredjuju koliko i kada se ljudi mogu kretati po vlastitoj drzavi.
Imali su puno pravo da prisustvuju utakmici do kraja vjerujem da su put isplanirali krenuli na vrijeme ali su sigurno zadrzani sto je sramota.
Fukare su dva puta vracene iz Mostara...kao da je 10 000 ljudi a ne dva busa.
A sta uraditi po tom pitanju,ili po pitanju bilo cega kada smo razjedinjeni ...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2016, 14:17

Jel ima negdje izjava Kostica ili nekog iz Zeljeznicara vezana za utakmicu? nisam primjetio ni da se vrti po medijima ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 avg 2016, 14:18

miky_hz je napisao/la:Jel ima negdje izjava Kostica ili nekog iz Zeljeznicara vezana za utakmicu? nisam primjetio ni da se vrti po medijima ?
Imas izjavu Stevanovica beka, a nakon utakmice za Moju TV je Husref dao izjavu samo..

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 avg 2016, 14:37

miky_hz je napisao/la:Jel ima negdje izjava Kostica ili nekog iz Zeljeznicara vezana za utakmicu? nisam primjetio ni da se vrti po medijima ?
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2016, 14:38

Hvala :thumbup:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 avg 2016, 15:02

MCMXLVI je napisao/la:Glavni razlog lose igre Zeljeznicara.
slika
:lol: :thumbup:

Kako god, Hurtic jos nema poraza, a imao je teske utakmice u 4 kola. Bod protiv Celika nije neuspjeh, to zna svaki poznavaoc naseg fudbala.

Selam za starog maga Pastrmku i pravu raju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 11 avg 2016, 15:12

Sramota je staviti ovaj tim Celika na TV evo vec 5 kola zaredom. Znaci neko hoce da me se otarasi. Ovo je najgori tim Celika od kako postoji a najgora je stvar sto ce se nekako izvuci preko Olimpica,Radnika i Metaleghe-a mozda jer ima tu da se igra 4 utakmice sa ovim ekipama. Glavni grobari nece nista uraditi i samo ce kulirati po tim play out grupicama.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 avg 2016, 16:44

Izbor za najgoreg igraca live.BEKRIC.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 11 avg 2016, 16:55

Ima buraz, yebo nas je prvi go inače nikad nebismo zijanili.Inače smo tonbe buraz, eto vidićeš abd protiv Olimpika kad nam opet dođu na red.
Mamu li mu njegovu ublehašku i onom ko ga je doveo :crazy:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 avg 2016, 17:04

Zeljo se u svojoj igri oslanja samo na individualni kvalitet igraca posebno Lendrica i Stevanovica naprijed i Bokacinija -Kosorica nazad i koji mahom i jesu kvalitetniji od igraca sa kojim se suocavaju i tako Zeljo stvara prilike i dolazi do pobjeda eksploatisanjem toga sto protivnik nije u stanju da zadrzi Stevanovica i Lendrica

medjutim, jucer su ti isti imali individualne matchup-e protiv igraca koji su pojedinacno kvalitetniji od njih (ili podjednakog kvaliteta) i zato nisu bili u prilici nista napraviti..Lendric nije mogao ni u zraku ni na zemlji parirati Mehmedagicu i Dzidicu, Dzida je premocan u skoku, a Mehmedagic dovoljno jak,brz i agresivan da pokupi sve po zemlji...Subic je iznenadjujuce dobro zaklopio Stevanovica u oba pravca dok odbrana Zelje nije imala rjesenje za snagu Karica, brzinu Veselog i nepredvidivost Ordage

jedini igrac po meni kojeg u Zelji posebno treba istaci je Blagojevic koji je zaista vrhunski igrac i prevaga na terenu..Sastaviti ga sa ostatkom Slobodinog veznog reda (Ordaga, Zeba, Stjepanovic) bi bila perverzija
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 11 avg 2016, 17:04

fakat je Zelju **** prvi gol,da nisu primili mozda bi uzeli bod,fkt je Kostić u pravu.Kaze poremetio nas je prvi a ne spominje drugi gol.Sta su oni sad?poremećeni?? :crazy: :crazy:
DRŽAVA TUZLA!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 avg 2016, 17:15

NjonjoVam je napisao/la:fakat je Zelju **** prvi gol,da nisu primili mozda bi uzeli bod,fkt je Kostić u pravu.Kaze poremetio nas je prvi a ne spominje drugi gol.Sta su oni sad?poremećeni?? :crazy: :crazy:
Pa da nisu primili gol onda ne bi izgubili. :urnebes:
A nije novost da primljen gol nerijetko utice na tim, njihov moral... valjda to Janez sad skont'o, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 avg 2016, 17:23

Beduin je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:fakat je Zelju **** prvi gol,da nisu primili mozda bi uzeli bod,fkt je Kostić u pravu.Kaze poremetio nas je prvi a ne spominje drugi gol.Sta su oni sad?poremećeni?? :crazy: :crazy:
Pa da nisu primili gol onda ne bi izgubili. :urnebes:
A nije novost da primljen gol nerijetko utice na tim, njihov moral... valjda to Janez sad skont'o, hhh.
Vazda tako u Tuzli, cim prime jedan idu i naredni :D
Koliko god da izgube, zeza ih samo sto taj prvi prime :D
Nad tobom sunce najljepše sja

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 11 avg 2016, 17:25

Janez je ubleha koja se može još samo sa Ješićem porediti. Gdje je on bio trener, šta je osvojio ili napravio.Treba mu za CV da je u karijeri trenirao Želju yebo ga onaj s kim je u talu i ko ga je doveo.Ako nam je trebo anonimus imali smo domaćih i jeftinijih a boljih.Mi smo do sad odigrali 8 poluvremena on je 2 odradio korektno, ostalo niđe veze.Ako ga se uskoro ne rješimo imaćemo ozbiljne probleme da dohvatimo Evropu.Pod njim izgledamo kao sasvim prosjećna bh ekipa, znači iza ovih standardnih iz vrha.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 11 avg 2016, 17:26

narodniheroj je napisao/la:Janez je ubleha koja se može još samo sa Ješićem porediti. Gdje je on bio trener, šta je osvojio ili napravio.Treba mu za CV da je u karijeri trenirao Želju yebo ga onaj s kim je u talu i ko ga je doveo.Ako nam je trebo anonimus imali smo domaćih i jeftinijih a boljih.Mi smo do sad odigrali 8 poluvremena on je 2 odradio korektno, ostalo niđe veze.Ako ga se uskoro ne rješimo imaćemo ozbiljne probleme da dohvatimo Evropu.Pod njim izgledamo kao sasvim prosjećna bh ekipa, znači iza ovih standardnih iz vrha.
Jel' kod tebe A ili B licenca?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 11 avg 2016, 17:33

Incognito87 je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Janez je ubleha koja se može još samo sa Ješićem porediti. Gdje je on bio trener, šta je osvojio ili napravio.Treba mu za CV da je u karijeri trenirao Želju yebo ga onaj s kim je u talu i ko ga je doveo.Ako nam je trebo anonimus imali smo domaćih i jeftinijih a boljih.Mi smo do sad odigrali 8 poluvremena on je 2 odradio korektno, ostalo niđe veze.Ako ga se uskoro ne rješimo imaćemo ozbiljne probleme da dohvatimo Evropu.Pod njim izgledamo kao sasvim prosjećna bh ekipa, znači iza ovih standardnih iz vrha.
Vidim baviš se personalnim odnosom prema neistomišljenicima, ok tvoje pravo.Mogu li te samo zamoliti da ostaneš na forumu pod ovim nikom još jedno mjesec-dva, pa da ti vidim reakciju na rezultate. :salut:

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 11 avg 2016, 17:36

narodniheroj je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:
Vidim baviš se personalnim odnosom prema neistomišljenicima, ok tvoje pravo.Mogu li te samo zamoliti da ostaneš na forumu pod ovim nikom još jedno mjesec-dva, pa da ti vidim reakciju na rezultate. :salut:
Mišljenje je kao dupe, svako ga ima.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.