Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 avg 2016, 13:48

On to mozda planira, ja se samo nadam. Tesko je ocekivati takve brojke, mada nije nemoguce. City je uradio nesto slicno prije par godina. Mada svakako Wenger nece tako. Svaki igrac igra dok se ne povrijedi, forma nije bitna.
Celik!3,2,2.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 avg 2016, 13:57

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 11 avg 2016, 14:20

Marsal je napisao/la:Ma đavla će nadoknadit, niko ne može nadoknadit šta krampa sve može promašit. Fuj, gadi mi se ovaj Arsenal. Na ljeto se spremite na odlaske Alexisa i Ozila, pa nisu ni oni ludi da provedu najbolje godine karijere namještajući šanse idiotu koje će ovaj promašit.
AllGunsBlazing je napisao/la:Ma ne, svi su karine u Arsenalu. Eto cisto da ti se dido vise ne okrece jos vam samo treba kliziste.
Nisu svi ali većina jest.

Logično da će otići, pa gledaj gdje ljudi prime ostavljaju :lol: francuskom penetratoru koji nema talenta i koji nije napadač za Arsenala, za mid table club i nekako

Najgore pravdanje AGB-a je njegova dosadna statistika po kojoj treba da 3 špica daju 5-10 golova i onda nam ne treba vrhunski špic, čekaj pa ko ti garantuje prvo da će i taj glavni špic dati 15 golova, poznavajuci kakav je ispred gola, onda misliš da će ti dati druga dva spica zajedno 10 golova kad nemaju ni minutaze ni ceste igre umjesto ovog kloca u špicu, da bi taj fazon radio, glavni špic mora biti ODLIČAN, a ne neki frajer za kojeg znaš da će ti fulit 100% šansu za pobjedu ili promašiti u ključnim momentima

Nek se yebe Wenger, pisao sam neki dan mi bez špica nemamo šta tražiti u ovoj ligi, tvrdoglavi stari seronja misli da kloc Giroud može u ruku sa Aguerom, Ibrahimovićem i drugima, cak bi prije Bonya nego njega gledao

Sve u svemu sramotan transfer rok ako Mustafi bude zadnje pojačanje, sramota, napusti klub i ti Wengeru i upravo yebem li vam sve glupo

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 11 avg 2016, 14:37

A yebote ****
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 11 avg 2016, 14:49

Zavrsen posao oko mustafija on bi trebao biti prestavljen tokom vikenda ali nece biti u kombinaciji protiv lfc i njegov sadasnji klub bi trebao zaraditi izmedju 20 ili 30 mil..
04.10.2009 !!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 11 avg 2016, 15:00

Mahrez počeo pratiti Yayu Sanoga na twitteru, znaci dolazi, Yaya majstore :opaopa:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 avg 2016, 15:09

Ozil ce produžiti ugovor sa Arsenalom ;)

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 11 avg 2016, 15:40

chily-rz je napisao/la:Ozil ce produžiti ugovor sa Arsenalom ;)
I on i Sančez će produžiti ugovore.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 avg 2016, 15:53

Ne bih bio tako siguran da će produžiti ali vidjet ćemo. Ako produže a klub ne dovede napadača onda ni oni nisu najnormalniji.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 avg 2016, 16:35

sarajlija je napisao/la:Zavrsen posao oko mustafija on bi trebao biti prestavljen tokom vikenda ali nece biti u kombinaciji protiv lfc i njegov sadasnji klub bi trebao zaraditi izmedju 20 ili 30 mil..
Pa dobro smo prosli. Kakav god da je, od Pere gori biti nemoze. :) A stopera sto se tice ovo ljeto barem i nije bilo nekog izbora. Tako da sto se toga tice, ok. :) Jos da se dovede napadac i eto ga. :D Vidim da ce se mozda Rijad ipak dovesti. Ja sam licno ok sa jednim od dvojca Draxler/Rijad tako da mi je i ovo ok. Napadaca sto se tice vidim da su nam opcije otprilike Icardi/Lacazette i tu po meni od dva zla biramo malo bolje. Icardi je bolji igrac, mladi i vjerovatno veci potencijal ali ko osoba gnjida i mislim da bi imali sa njim problema sto se tice plate i ponasanja na terenu (citaj ku....bolja). Lacazette s druge strane po meni nije ni blizu dobar napadac kao Icardi i plus je stariji. Tako da ko god da dode, et neka mu je sretno. Valjda ce i Zironja po nesto zabiti :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 avg 2016, 16:37

Marsal je napisao/la:Ne bih bio tako siguran da će produžiti ali vidjet ćemo. Ako produže a klub ne dovede napadača onda ni oni nisu najnormalniji.
Potpuno se slazem. Najbolje godine provedose stvarajuci prilike duhovima u napadu Arsenala. :D

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 avg 2016, 16:38

Ma ako slučajno dođe Mahrez možemo zaboraviti napadača, osuđen si na Walcottove idiotarije i Žikino plazenje jezika.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 11 avg 2016, 16:40

Previse ste isfrustrirani :D Nadjite nesto pa malo znate sta vec :mrgreen:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 11 avg 2016, 16:43

Doci ce, mozda, Mustafi i to je to. Sve ostalo ostaje ovako kako je sad osim ako nas Klopp ne iznabija najstrasnije.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 avg 2016, 16:50

Koss i Mustafi. Betonjara! :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 avg 2016, 16:51

Artetitis je napisao/la: Doci ce, mozda, Mustafi i to je to. Sve ostalo ostaje ovako kako je sad osim ako nas Klopp ne iznabija najstrasnije.
Vrlo vjerovatno s obzirom da niko nije ni otišao,.Dovoditi Mahreza a imaš Iwobija,Ox-a,Cambella pa i mrtvog Wallcota koji se bore za to mjesto startera nema nikakvog smisla,.To što nema smisla istina samo povecava šanse da se i dogodi,nije da nismo navikli,.

Mustafi je navodno gotovo stvar,oko 25.mil.funti sa bonusima,85k funti plata,ugovor na pet godina,.

Možda se može ocekivati neki napadac ali bolje i ne dovoditi nikog nego istresti pare za nekog tipa Bony-a koji je manje više isti tip napadaca kao i Giroud ili platiti 50.mil funti za Laccazeta koji je meni mnogo sumnjiv,precijenjen strašno,.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 avg 2016, 16:51

Uz novog napadača:
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 avg 2016, 16:54

messilla je napisao/la: Koss i Mustafi. Betonjara! :kafa:
Kakav je ovaj Mustafi,ipak je tebi bliži bio nego nama ? :mrgreen:

Gledao sam neku usporedbu sa Perom gdje ga je šipac debelo nadmašio u svim statistickim parametrima tako da bi svakako trebao da bude pojacanje a ne prinova,.

S druge strane ako je vec tako dobar cudi me da ga Barsa nije kaparisala poznavajuci vaš odnos s Valensijom to bi se riješilo s pola muke da je bilo želje,.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 avg 2016, 16:58

chily-rz je napisao/la:
Artetitis je napisao/la: Doci ce, mozda, Mustafi i to je to. Sve ostalo ostaje ovako kako je sad osim ako nas Klopp ne iznabija najstrasnije.
Vrlo vjerovatno s obzirom da niko nije ni otišao,.Dovoditi Mahreza a imaš Iwobija,Ox-a,Cambella pa i mrtvog Wallcota koji se bore za to mjesto startera nema nikakvog smisla,.To što nema smisla istina samo povecava šanse da se i dogodi,nije da nismo navikli,.

Mustafi je navodno gotovo stvar,oko 25.mil.funti sa bonusima,85k funti plata,ugovor na pet godina,.

Možda se može ocekivati neki napadac ali bolje i ne dovoditi nikog nego istresti pare za nekog tipa Bony-a koji je manje više isti tip napadaca kao i Giroud ili platiti 50.mil funti za Laccazeta koji je meni mnogo sumnjiv,precijenjen strašno,.
Slazem se. Radije cu trpiti Zirpnju nego platiti za neprovjerenog napadaca 50 miliona i onda trpiti dvojicu. Nego opet svi Alexisu na grbacu i Boga moliti da ce izgurati sezonu. :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 avg 2016, 16:59

Bolji od bandere, lošiji od Kosa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.