predmetmrznje je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pisao sam prosle godine da Sloboda igra najljepsi fudbal. To im se tada odbilo o glavu dok ove idu ono tvrdo ali rezultatski pozitivno za njih. Ekipa koja je cini mi se sacuvala 60-70 % igrackog kadra i definitivno (iako im istorijat sutanja lopte ne ide u prilog) prvi kandidat za titulu. Da ih ne zayebase ona dva brzo primljena gola i da je Zeba igrao mlatnuli bi i Siroki. Sumnjam da im ijedna ekipa trenutno a i kasnije u borbi za prvaka moze parirati
Znači ekipa koja je lani završila druga i sačuvala 60-70% igračkog kadra ima veće šanse od ekipe koja je završila prva i zadržala 81.8% kadra, i k tome se znatno pojačala. Malo objektivnosti prema jedinom mostarskom prvaku molim lijepo
Znam da ti nije lako ali..

Kao navijac Slobode slazem se sa ovim zrinjevcem.
Po meni je Zrinja favorit br. 1 bio i prije pocetka prvenstva i jos uvijek je. I po rosteru i po igri. Trio favorita bih zaokruzio jos i Sarajevom.
Istina da Sloboda ima potencijal rostera, ali pred nama je da vidimo da li ce ga full iskoristiti.
Svakako da imponira kada drugi navijaci vide Slobodu u vrhu, ali sezona je duga, bit ce promjena forme, zimski rok, a i sljedeca tekma moze puno reci.