Olimpik Sarajevo
- ASD
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Zanimljive rijeci i dosta pozitivne rece ovaj, ko je on uopste?
Eto sad smo dali do znanja svima onima koji zele lose Olimpicu da ce nas i narednih godina gledati u drustvu najboljih ako Bog da.
Joj ja dos'o kuci rekoh da zazmirim malo i odmorim prije utakmice - ustanem kad ono sedam sati.
Haj' samo nek' smo pobjedili. 
Da hoce gdje biti snimak utakmice.

Kako je izgledao?ASD je napisao/la:Zanimljive rijeci i dosta pozitivne rece ovaj, ko je on uopste?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- ASD
- Kontakt:
Brkove imao.Mokroguz je napisao/la:Joj ja dos'o kuci rekoh da zazmirim malo i odmorim prije utakmice - ustanem kad ono sedam sati.Haj' samo nek' smo pobjedili.
Kako je izgledao?ASD je napisao/la:Zanimljive rijeci i dosta pozitivne rece ovaj, ko je on uopste?
Ukoliko nisi gledao, rekao je da su stigli sponzori i da ce doci jos neki u roku od 10 dana.
FInansijski je klub stabilan.
Hamdo Spahic garantASD je napisao/la:Brkove imao.
Ukoliko nisi gledao, rekao je da su stigli sponzori i da ce doci jos neki u roku od 10 dana.
FInansijski je klub stabilan.

Odlicno!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bravo za ekipu i stručni štab. Utakmica je bila teška psihološki ali se dobro završila. Puno promašaja u prvom poluvremenu ali je gol postignut na vrijeme. Drago mi je i zbog Faika koji se razbolio zbog nerviranja i sekiracije.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A sta onaj lik promasi

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ima li gdje snimak tog promašaja?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bez obzira na promašaj postigao je pogodak kroz 2 minute i po meni je odličan igrač. Mlad, brz i trči svih 90 minuta 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ko je onaj momak. Mal brz i dobar koliko sam upratio. Odakle je dosao . Ime i prezime. Meni totalna nepoznanicaTrinity74 je napisao/la:Bez obzira na promašaj postigao je pogodak kroz 2 minute i po meni je odličan igrač. Mlad, brz i trči svih 90 minuta
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
dosao je iz dinamo zagreba igrao jos u njemackoj ligi za juniore minhena 1860 i ingolstadaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ko je onaj momak. Mal brz i dobar koliko sam upratio. Odakle je dosao . Ime i prezime. Meni totalna nepoznanicaTrinity74 je napisao/la:Bez obzira na promašaj postigao je pogodak kroz 2 minute i po meni je odličan igrač. Mlad, brz i trči svih 90 minuta
ime sanjin lelic momak je 97 godisteamko123 je napisao/la:dosao je iz dinamo zagreba igrao jos u njemackoj ligi za juniore minhena 1860 i ingolstadaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ko je onaj momak. Mal brz i dobar koliko sam upratio. Odakle je dosao . Ime i prezime. Meni totalna nepoznanicaTrinity74 je napisao/la:Bez obzira na promašaj postigao je pogodak kroz 2 minute i po meni je odličan igrač. Mlad, brz i trči svih 90 minuta
Sanjin je veliki talenat, kao i Rijad, i Nemanja dok je bio sa nama.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]High je napisao/la:Ima li gdje snimak tog promašaja?
Ma hajde i u ligi prvaka su se znali desiti promasaji teski, momak je bio u trku, opucao i fulio, kasnije je pogodio, ko pravi golgeter, tehnicki, momak je talent zesci.
Polahko, naučit će. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mile Pehar potpisao.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Gledam snimak utakmice.
Mahovic, Bandovic, Kobiljar, Regoje i Lelic odlicni. Lelic brz k'o metak. Dopada mi se igra, bice pravo dobra utakmica protiv Krupe.
Zanimljivo da su u Celiku Sivsic, Bukvic, Brkovic, Pliska, Zeljkovic, Salcinovic, Huseinspahic.
Mahovic, Bandovic, Kobiljar, Regoje i Lelic odlicni. Lelic brz k'o metak. Dopada mi se igra, bice pravo dobra utakmica protiv Krupe.
Zanimljivo da su u Celiku Sivsic, Bukvic, Brkovic, Pliska, Zeljkovic, Salcinovic, Huseinspahic.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem da ste ovog smrada i necovjeka uhljebili i doveli u sarajevo i placate ga bosnjackim parama. koja sramota i mazohizam. do sad sam navijao za vas ali sad vam od srca zelim da ispadnete i rasformirate seMokroguz je napisao/la:Mile Pehar potpisao.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.