Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Raonffa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Raonffa » 11 avg 2016, 03:29

[quote="uNbx"]
Znači kad neko ubacuje loptu na spoju poprečne linije i linije kaznenog na peterac, igrač ima puno pravo da boksuje loptu, zato jer ne ide prema golu? :lol:

Nisam to rekao, gleda se tu i položaj ruke i način na koji je lopta pogodila u ruku (da li se odbila od nekoga ili slično) ne samo da možeš hvatati loptu rukom jer ne ide prema direktno prema golu i nije gol šansa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 avg 2016, 03:33

Raonffa je napisao/la:
uNbx je napisao/la: Znači kad neko ubacuje loptu na spoju poprečne linije i linije kaznenog na peterac, igrač ima puno pravo da boksuje loptu, zato jer ne ide prema golu? :lol:

Nisam to rekao, gleda se tu i položaj ruke i način na koji je lopta pogodila u ruku (da li se odbila od nekoga ili slično) ne samo da možeš hvatati loptu rukom jer ne ide prema direktno prema golu i nije gol šansa.
Pusi cijev, nemoj travu. Ti iz greske u gresku...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 avg 2016, 03:44

Raonffa je napisao/la:
uNbx je napisao/la: Znači kad neko ubacuje loptu na spoju poprečne linije i linije kaznenog na peterac, igrač ima puno pravo da boksuje loptu, zato jer ne ide prema golu? :lol:
Yebo ruku, daj kakvih hercegovki. :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 avg 2016, 03:51

uNbx je napisao/la: Yebo ruku, daj kakvih hercegovki. :mrgreen:
Ispao sam iz forme, već haman mjesec dana nemam nikakvih dodirnih tačaka sa Hercegovkama :mrgreen:

@pitaristok

Između mene i @uNbxa nevezano za konkretnu današnju situaciju, nisi skontao vjerovatno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 avg 2016, 04:24

Raonffa je napisao/la:
uNbx je napisao/la: Yebo ruku, daj kakvih hercegovki. :mrgreen:
Ispao sam iz forme, već haman mjesec dana nemam nikakvih dodirnih tačaka sa Hercegovkama :mrgreen:
Zato si se ti ručke prihvatio ko pjan plota :tralala:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 avg 2016, 07:14

pinoglavi je napisao/la:Kad vidis da se ultrasnotred slaze s tobom onda si sigurno ogromnu glupost napisao :lol:
:hmmmm: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 avg 2016, 07:35

Pisao sam prosle godine da Sloboda igra najljepsi fudbal. To im se tada odbilo o glavu dok ove idu ono tvrdo ali rezultatski pozitivno za njih. Ekipa koja je cini mi se sacuvala 60-70 % igrackog kadra i definitivno (iako im istorijat sutanja lopte ne ide u prilog) prvi kandidat za titulu. Da ih ne zayebase ona dva brzo primljena gola i da je Zeba igrao mlatnuli bi i Siroki. Sumnjam da im ijedna ekipa trenutno a i kasnije u borbi za prvaka moze parirati
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 11 avg 2016, 10:43

Ocekivao sam mnogo tjesniju utakmicu i iskreno pribojavao sam se Zeljeznicara kako se ispostavilo neopravdano. Ne znam da li je juce Sloboda bila toliko bolja ili je Zeljo samo imao slab dan vidicemo u narednom periodu. Ocekivao sam mnogo vise od ovog derbija al Zeljo je juce pokazao jako malo da ne kazem nista. Sto se tice penala mozemo do sutra cjepidlacit penal je cist kao suza na svu srecu po Slobodu i bez njegase pobjedilo al moglo je u suprotnom pravcu otici.
Hercegovacki derbi je bio prelijep za pogledati pune tribine, fino navijanje, pozitivan naboj na terenu. Vidilo se da je Zrinjski kvalitetnija ekipa ali u derbijima to cesto ne znaci nista na kraju zasluzena podjela bodova.
samo Sloboda

predmetmrznje
Kontakt:

Post Postao/la predmetmrznje » 11 avg 2016, 11:12

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pisao sam prosle godine da Sloboda igra najljepsi fudbal. To im se tada odbilo o glavu dok ove idu ono tvrdo ali rezultatski pozitivno za njih. Ekipa koja je cini mi se sacuvala 60-70 % igrackog kadra i definitivno (iako im istorijat sutanja lopte ne ide u prilog) prvi kandidat za titulu. Da ih ne zayebase ona dva brzo primljena gola i da je Zeba igrao mlatnuli bi i Siroki. Sumnjam da im ijedna ekipa trenutno a i kasnije u borbi za prvaka moze parirati
Znači ekipa koja je lani završila druga i sačuvala 60-70% igračkog kadra ima veće šanse od ekipe koja je završila prva i zadržala 81.8% kadra, i k tome se znatno pojačala. Malo objektivnosti prema jedinom mostarskom prvaku molim lijepo :kafa:
Znam da ti nije lako ali.. ;)
Prvi i jedini mostarski šampion

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 avg 2016, 11:35

predmetmrznje je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pisao sam prosle godine da Sloboda igra najljepsi fudbal. To im se tada odbilo o glavu dok ove idu ono tvrdo ali rezultatski pozitivno za njih. Ekipa koja je cini mi se sacuvala 60-70 % igrackog kadra i definitivno (iako im istorijat sutanja lopte ne ide u prilog) prvi kandidat za titulu. Da ih ne zayebase ona dva brzo primljena gola i da je Zeba igrao mlatnuli bi i Siroki. Sumnjam da im ijedna ekipa trenutno a i kasnije u borbi za prvaka moze parirati
Znači ekipa koja je lani završila druga i sačuvala 60-70% igračkog kadra ima veće šanse od ekipe koja je završila prva i zadržala 81.8% kadra, i k tome se znatno pojačala. Malo objektivnosti prema jedinom mostarskom prvaku molim lijepo :kafa:
Znam da ti nije lako ali.. ;)
Kao navijac Slobode slazem se sa ovim zrinjevcem.
Po meni je Zrinja favorit br. 1 bio i prije pocetka prvenstva i jos uvijek je. I po rosteru i po igri. Trio favorita bih zaokruzio jos i Sarajevom.
Istina da Sloboda ima potencijal rostera, ali pred nama je da vidimo da li ce ga full iskoristiti.

Svakako da imponira kada drugi navijaci vide Slobodu u vrhu, ali sezona je duga, bit ce promjena forme, zimski rok, a i sljedeca tekma moze puno reci.
tuzlanska Sloboda

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 11 avg 2016, 11:45

Kao navijac Slobode slazem se sa ovim zrinjevcem.
Po meni je Zrinja favorit br. 1 bio i prije pocetka prvenstva i jos uvijek je. I po rosteru i po igri. Trio favorita bih zaokruzio jos i Sarajevom.
Istina da Sloboda ima potencijal rostera, ali pred nama je da vidimo da li ce ga full iskoristiti.

Svakako da imponira kada drugi navijaci vide Slobodu u vrhu, ali sezona je duga, bit ce promjena forme, zimski rok, a i sljedeca tekma moze puno reci.[/quote]

uz duzno postovanje, kakvi favoriti i Sa i pm... dok se ovom Murinju ne da otkaz, mi smo u rangu od 3 - 6 mjesta
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 avg 2016, 11:48

Duga je sezona i ima jos jedan prelazni rok ;)
Po meni je Zrinjski br. 1 da prezimi na prvom mjestu, poslije njega Sloboda. Ocekivao sam od Zeljeznicara vise ali poslije jucerasnje utakmice gdje smo ih stvarno ubili, ne znam sta da mislim o njima.
Nad tobom sunce najljepše sja

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 avg 2016, 11:48

Zrinjski pada vec sledece kolo, zivi bili pa vidjeli.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 avg 2016, 11:50

DoeTz je napisao/la:Zrinjski pada vec sledece kolo, zivi bili pa vidjeli.
+1

High

Post Postao/la High » 11 avg 2016, 11:51

Ko je dirao golemi Željezničar? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 avg 2016, 11:55

Sledece kolo odlucuje o mnogo cemu ali sigurno ne o prvom favoritu ili sampionu.
Duga je sezona a zaboravljamo i ligu za prvaka gdje je u opticaju 30-tak bodova i cak da neko ostvari prednost od 5-6-7 bodova ne garantuje mu nista.
Ici utakmicu po utakmicu kao i prosle sezone pa vidjecemo za sta je to na kraju dovoljno.
Medjutim biti cu arogantan i reci da Zrinjski nije jaci od Slobode ni u kom smislu niti je favorit, trenutno .
Sitnice ce odluciti ili trenutak nepaznje .
Najblizi je X.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 11 avg 2016, 11:56

Al kako niko ne svrstava smijuriju s grbavice za ozb.kandidata za titulu :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 avg 2016, 11:57

Utakmice kada udaraju gromovi se moraju odmah istog trenutka prekidati, a ljudi slati kuci.
U USA je to jedno od pravila, jer su naucili na greskama.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 avg 2016, 11:59

RedEvil je napisao/la:Al kako niko ne svrstava smijuriju s grbavice za ozb.kandidata za titulu :lol: :lol:
Zato sto su imali utakmicu za prvo mjesto i nije da je nisu iskoristili, nego nisu ni pokusali.
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 11 avg 2016, 12:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 avg 2016, 11:59

RedEvil je napisao/la:Al kako niko ne svrstava smijuriju s grbavice za ozb.kandidata za titulu :lol: :lol:
Pa djeluju neozbiljno i jednostavno,kazem u ovom trenutku,navikana su ekipa.Uopste nisu jaki ili posebno opasni vidjeli smo jucer.Pa nisu uputili ozbiljan udarac u okvir gola.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.