FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljoooooooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 avg 2016, 22:25

starigrad je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Imam jedno konstruktivno pitanje za sve.

Očekivao sam odavno ovu informaciju vezano za plaćanje stolice za Istok na 12 rata.

Napokon, kada smo dobili i tu informaciju, mene interesuje još nešto, i skoro da je nevjerovatno da to niko nije primijetio.

Naime, ukoliko se Mujo Mujić odliči da sebi kupi desetogodišnju ulaznicu, i rezerviše mjesto G24, i naravno želi povesti i svog prijatelja na utakmicu, međutim, desi se da su mjesta oko Mujinog (G23,G25,F23,F24,F25,H23,H24,H25) kupljena i zauzeta, to znači da Mujo teoretski 10 godina sam dolazi na utakmicu i sjedi pored, za njega, nepoznatih ljudi, bez mogućnosti da dođe sa prijateljem, djevojkom, sinom, tetkom...

Po meni je ovo recimo veliki minus, ako sam ja to shvatio na pravi način.
Dobro pitanje o kojem nisam razmisljao. Vjerovatno se islo na to da kod nas i pored numerisanih karata niko to ne postuje. Medjutim ako dodje dobra ekipa u Evropi i ne bude mjesta moze biti problema. Zna li neko nesto vise o ovoj problematici?
i prijatelj kupi kartu za stolicu, odmah pored tebe, i rijesen problem. sve pricamo, hocemo u evropu i da kod nas vladaju evropski standardi, a kad se treab drzati evropskih standarda pravimo probleme gdje ih nema. u evropi, klubovi prodaju po 50%, i vise od toga, sezonskih karata i zna se tvoje mjesto. je li do tebe sjedi tvoj brat, rodjak, mujo, haso, perica, ivica... nije problem kluba. sto si trazio, to si dobio.
starigrad, poštujem tvoje postove, ali ovo što si rekao jednostavno ne stoji.

Hoćemo mi u Evropu, da, ali ne možemo preskočiti 5 koraka do tamo. Za sve ima neki red...

U Evropi nikome nije problem dati novac za godišnje karte za cijelu porodicu, ali kod nas nije ni blizu tog stanja.

Naravno da nije problem kluba, ali, ukoliko klub želi da proda više karata, morao bi razmisliti o tome da ja (i siguran sam dobar dio običnih navijača, a ne spoznora), neće kupiti desetogodišnju kartu i da je prisiljen da sjedi među ljudima koje ne poznaje i sa kojima inače ne ide na utakmice. Meni i jeste gušt otići sa rajom, popiti pivu prije/poslije tekme, pričati o Želji cijeli taj dan, zajedno na tribini proživljavati sve, i to je razlog zbog kojeg sam i postavio ovo pitanje....

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 10 avg 2016, 22:38

Dobro pitanje o kojem nisam razmisljao. Vjerovatno se islo na to da kod nas i pored numerisanih karata niko to ne postuje. Medjutim ako dodje dobra ekipa u Evropi i ne bude mjesta moze biti problema. Zna li neko nesto vise o ovoj problematici?[/quote]

i prijatelj kupi kartu za stolicu, odmah pored tebe, i rijesen problem. sve pricamo, hocemo u evropu i da kod nas vladaju evropski standardi, a kad se treab drzati evropskih standarda pravimo probleme gdje ih nema. u evropi, klubovi prodaju po 50%, i vise od toga, sezonskih karata i zna se tvoje mjesto. je li do tebe sjedi tvoj brat, rodjak, mujo, haso, perica, ivica... nije problem kluba. sto si trazio, to si dobio.[/quote]

starigrad, poštujem tvoje postove, ali ovo što si rekao jednostavno ne stoji.

Hoćemo mi u Evropu, da, ali ne možemo preskočiti 5 koraka do tamo. Za sve ima neki red...

U Evropi nikome nije problem dati novac za godišnje karte za cijelu porodicu, ali kod nas nije ni blizu tog stanja.

Naravno da nije problem kluba, ali, ukoliko klub želi da proda više karata, morao bi razmisliti o tome da ja (i siguran sam dobar dio običnih navijača, a ne spoznora), neće kupiti desetogodišnju kartu i da je prisiljen da sjedi među ljudima koje ne poznaje i sa kojima inače ne ide na utakmice. Meni i jeste gušt otići sa rajom, popiti pivu prije/poslije tekme, pričati o Želji cijeli taj dan, zajedno na tribini proživljavati sve, i to je razlog zbog kojeg sam i postavio ovo pitanje....[/quote]

stvarno ne vidim zasto se oko ovoga pravi problem. jesi li ikada bio u pozoristu, na popunjenoj predstavi, ili u kinu, na popunjenoj projekciji filma? imas numerisano mjesto i to je to. pogotovo sto bi ta mjesta, koja se uplate na 10 godina, za istocnu tribinu, trebala biti u nekoj "vip" zoni. na zapadu sada imas mjesta, gdje ti na stolici stoji ime i prezime. to, sto ti brat, rodjak, guzni haver... nije zakupio mjesto pored tebe, ko te pita? luksuz ima svoju cijenu.

sto se tice naseg priblizavanja evropi... i jesmo daleko od nje, iz razloga sto biramo korake kako joj se pribliziti. evropa ne poznaje merhamet, nego vladaju surovi, finansijski zakoni. nadji mi gdje u evropi mozes zakupiti mjesto na tribini 10 godina za 500 eura. sad imas mogucnost kupovine i na rate, gdje je mjesecni anuitet, nepune, 84 KM. gdje se jos ima takva mogucnost? zasto sebi trazis pravo da zauzmes mjesto nekome ko ga je platio?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 avg 2016, 22:46

Ne tražim da zauzmem nekome mjesto ko ga je platio,
već tražim da, ukoliko kupim mjesto A1, mogu doći sat
ranije sa prijateljem koji nema para da kupi desetogodišnju
ulaznicu, i gledati utakmicu zajedno sa njim.

A nađi ti meni državu u evropi gdje je prosječna plata
(za one koji imaju posao - sretnici) 500 KM, pa onda
ćemo pričati o tome koliko je jeftino šta.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 avg 2016, 22:56

Što se utakmice tiče, iskren da budem, nisam stigao gledati više od pola sata, u prekidima,
zato se neću upuštati u polemisanje o igri, taktici, itd.

Ono što je važno reći da smo propustili šansu da atmosferu dignemo do usijanja, što mi je veoma žao.

Da sam nešto previše iznenađen, nisam. Koliko god ne volio Slobodu, zbog njihovog animoziteta prema nama,
treba im odati priznanje za stvari koje rade u zadnje vrijeme. Imaju trenera koji je veliki mag, i poprilično
uigranu ekipu koja "šuta" zajedno već jedan dobar period, a znamo koliko to znači u fudbalu. Kada se sve uzme
u obzir, volio bih da smo izvukli remi, ali nije ni tad bod nešto za čime trebamo plakati.

Poraz u pravo vrijeme, ako ikad može biti pravo. Poletjeli smo svi nakon Širokog, ali nije bilo ni realno da tako
rano već prebolimo dječje bolesti. Nadam se da ćemo izvući pouke iz ovog meča i već pobjedom nad Vitezom
naredno kolo opet stvari vratiti na početak, što uopšte nije ni loše.

Treba nam sada 7 bodova iz naredna 3 kola, i ako uzmemo to da nam dolati aktualni prvak BiH i da gostujemo
uvijek "napaljenom" Čeliku, može se reći da bismo na lijep način za nas zaokrižili 7 kola, a onda će se
tek moći podvući crta i napraviti malo opširnija i detaljnija analiza.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 10 avg 2016, 23:08

zeljoooooooooo je napisao/la:Ne tražim da zauzmem nekome mjesto ko ga je platio,

pa, nek ti jaran kupi mjesto A2 i rijesen problem. sta, ako ti jaran nema godisnju, a rasprodaju se sve karte i on ostane bez nje? kako ce onda sjediti pored tebe?

zivim u samom centru grada, gdje godisnji zakup parking mjesta kosta 6.000 KM. oko mog mjesta stanovanja je masa tih zakupljenih, parking mjesta i nikada mi nije palo na pamet parkirati na neko od njih, jer znam da ce mi pauk odnijeti vozilo. a, znam kruziti po pola sata, da bih nasao parking mjesto, sa placenom mjesecnom naljepnicom, po cijeni 45 KM.

o socio-ekonomskoj situaciji pricati, nije mjesto ovdje. siguran sam da ti svakako neces kupiti ovu desetogodisnju kartu (kao sto necu ni ja, jer imam precih i prioritetnijih stvari), a karta za istok na grbavici je posljednja stvar o kojoj se treba raspravljati u tom smislu. kada drzava rijesi penzionere koji rove po kontejnerima, skloni silne prosjake sa ulica, rijesi pitanje demobiliziranih boraca, sredi zdravstveni fond, poveca zaposlenost... mozda i ta karta dodje na red i smisao u ovoj prici. ja je sada, u ovakvoj, drzavnoj, ekonomskoj situaciji gledam kao luksuz i privilegiju malobrojnih. mnogo je, i previse, prioriteta, obicnim gradjanima (koji cine ogromnu vecinu stanovnistva BiH) ispred nje.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 avg 2016, 23:15

starigrad je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Ne tražim da zauzmem nekome mjesto ko ga je platio,

pa, nek ti jaran kupi mjesto A2 i rijesen problem. sta, ako ti jaran nema godisnju, a rasprodaju se sve karte i on ostane bez nje? kako ce onda sjediti pored tebe?

zivim u samom centru grada, gdje godisnji zakup parking mjesta kosta 6.000 KM. oko mog mjesta stanovanja je masa tih zakupljenih, parking mjesta i nikada mi nije palo na pamet parkirati na neko od njih, jer znam da ce mi pauk odnijeti vozilo. a, znam kruziti po pola sata, da bih nasao parking mjesto, sa placenom mjesecnom naljepnicom, po cijeni 45 KM.

o socio-ekonomskoj situaciji pricati, nije mjesto ovdje. siguran sam da ti svakako neces kupiti ovu desetogodisnju kartu (kao sto necu ni ja, jer imam precih i prioritetnijih stvari), a karta za istok na grbavici je posljednja stvar o kojoj se treba raspravljati u tom smislu. kada drzava rijesi penzionere koji rove po kontejnerima, skloni silne prosjake sa ulica, rijesi pitanje demobiliziranih boraca, sredi zdravstveni fond, poveca zaposlenost... mozda i ta karta dodje na red i smisao u ovoj prici. ja je sada, u ovakvoj, drzavnoj, ekonomskoj situaciji gledam kao luksuz i privilegiju malobrojnih. mnogo je, i previse, prioriteta, obicnim gradjanima (koji cine ogromnu vecinu stanovnistva BiH) ispred nje.
Nema jaran para za A2 mjesto. Recimo da jaran nema ni godišnju (a može imati - jer ne košta 1000 KM), može poraniti i na vrijeme kupiti pojedinačnu kartu, bar to nije problem.

.....

Ja neću da kupim A1 ako znam da će neko N.N. kupiti pored mene.

Ja ne kupim, ja propustio šansu da sebi obezbijedim desetogodišnju ulaznicu, klub propustio priliku da zaradi isto tako.

Kako bi ti to riješio?

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 avg 2016, 23:20

zeljoooooooooo je napisao/la:
starigrad je napisao/la:

Nemoj podcijeniti navijača koji svim srcem navija za svoj klub.

Sam si izračunao da je to oko 80 KM mjesečno. Slažem se da je mnogo svejedno, ali ljudi će kupiti.
Upravo zbog toga sam i pokrenuo ovo pitanje, jer obični navijač kada dadne 1000 KM, ima pravo
nešto i da se pita (pored koga ću sjediti - mogu li doći sa jaranom koji nema 1000 KM za stolicu).

Isto tako, na nekom globalu, ova ponuda kluba je prejeftina, i sam si napisao isto. Za 500 eura dobiti
mjesto na tribini na period od 10 godina je ponuda koja može zadovoljiti i kupca i prodavca, pa
zašto zbog neke "sitnice" koja se može "ispregovarati" odbiti pa i 10 kupaca, a ne govorim više.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 10 avg 2016, 23:23

zeljoooooooooo je napisao/la:
starigrad je napisao/la:

Nema jaran para za A2 mjesto. Recimo da jaran nema ni godišnju (a može imati - jer ne košta 1000 KM), može poraniti i na vrijeme kupiti pojedinačnu kartu, bar to nije problem.

.....

Ja neću da kupim A1 ako znam da će neko N.N. kupiti pored mene.

Ja ne kupim, ja propustio šansu da sebi obezbijedim desetogodišnju ulaznicu, klub propustio priliku da zaradi isto tako.

Kako bi ti to riješio?
ne bih kupio tu A1 kartu i isao bih sa rajom na utakmicu, kupujuci "obicnu" sezonsku ili pojedinacnu kartu. eto, tako bih se rijesio te, pretpostavljene, sikiracije.

opet kazem, na ova zakupljena mjesta, gledam kao na luksuz, a isti se placa, da bi se uzivalo u istom.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 10 avg 2016, 23:32

@zeljoooooooooooooo ne potcjenjujem ja nikoga, ali, po posljednjem izvjestaju iz kluba, prodato je do 45 desetogodisnjih karata (ako i toliko, ali da ne umanjujem, jer se ne sjecam tacnog broja), medju kojim je i 10 koje kupio megamix, te jos neko pravno lice sa 3 kupljene karte. ljubav na jednu stranu, realne mogucnosti na drugu. vec sam pisao da bih volio i da mi je zelja uzeti tu kartu, ali gledam realno na zivot i svoje finansijske mogucnosti. u ovom trenutku, nisam u finansijskoj mogucnosti priustiti je sebi, pored sve zelje. jel" me to cini manjim zaludjenikom za Zeljom, od nekoga ko ima lovu za tu kartu? ljubav se ne mjeri kroz novac.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 avg 2016, 23:43

Sa današnjim danom prodato 50.

Svakako da te ne čini manjim zaluđenikom, nisam to nikad ni rekao.

Povukao sam ovu temu jer sam smatrao da bi određeni broj ljudi mogao razmisljao isto kao i ja,
i da bi zbog ovoga o cemu sam pricao mogao odustati od kupovine.

Možda ovo sve pričamo u prazno, a možda i dođe do nekoga u klubu, pa ukoliko smatraju da je bitno, ima vremena da se ispravi.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 avg 2016, 23:58

Proslo kolo smo imali pet igraca u idealnom sastavu kola, kao i trenera kola, sada necemo imati ni jednog :mrgreen:

Janez je prvi minus dobio sa danasnjom utakmicom, da vidimo sta ce se u nastavku desavati, imam misljenje da nema osjecaja za nasu ligu, niti opcenito dodira sa nekim stvarima, i tu se vracam na one tvrdnje iz mjeseca maja da nama treba nas domaci trener a ne stranac, i evo izgleda sada se to i pokazuje tacnim iz kola u kolo.

Sve u svemu danasnju utakmicu sto prije zaboraviti, bit cu strpljiv jos odredjeni period, sve u granicama normale, tek je cetvrto kolo, bit ce vremena i za pizdenja, tjeranja i kampanje kao sa onim iz Lijeza :D

@samoplavi, JBG trebao si to malo pametnije srociti, iskreno se nadam ce se vratiti u drugom zivotu ponovo na forum :salut:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 11 avg 2016, 00:23

Gledao od 45 do 80 odnosno koliko su nas pustili, pa necu puno pametovat. Izgledalo mi kao kup,bolji su od nas, vise zele pobjedu uvijek.Bevab katastrofa za onih 35 minuta. Klupa ili tribine ne ginu, a sad slijedi Vitez.
Za zivot cijeli !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 11 avg 2016, 00:38

aco, vratio si mnoge, nema potrebe da banujes samoplavi. mozda je bio pod utiskom, ima i puno gori stvari od toga.

sto se tice utakmice, danas se pokazalo sto je par momaka vec odavno pisalo. sad je kasno jer poslije je.banja nema kajanja. dobili smo sta smo dobili a to je novi trener i 20 novih igraca gdje je rezultat svega toga danasanja utakmica i jedna malo ozbiljnija ekipa.

igra bez igre. zbog slicne utakmice mulalic je poslije toga dobio otkaz a igrao je kao danas isto i preslikano. hocu reci da nama nema izbora nego trpiti ovaj pasjaluk nestrucnih ljudi u upravi za fudbalsku igru.

kapa do poda za neke stvari unutar kluba, administracija, pravna strana i ostalo, ali ono najvaznije je blago receno katastrofalno.

ne trebas biti pametan trener da zatvoris desnu stranu jer Zeljo svakako nema lijeva strane i zavrsio si utakmicu.

jedna sloboda koja je proslu sezonu otisla u evropu s 14 kvalitetnih igraca, od kojih su 5 prodali i usli u novu sezonu, opet ubiju boga u nama.

zar to nije sramota? do kad ce se tjerati kontra i prozivati ljude da su ova ili ona strana nego da se svi suocimo s istinom i priznamo da smo uzasni. nema napretka, nema igre, to boli svakog normalnog navijaca Zelje, navijaca koji zivi Zelju.

a vi sad opletite o violini, zuju, misimovicu i ostalom.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 11 avg 2016, 07:46

Aco,i sta kaze Ano na onu predstavu od juce?
Kakve su njegove impresije?

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 11 avg 2016, 08:53

Treba dovesti Lelića iz Olimpika. Ima 19. god, jako brz i prodoran, najzasluzniji igrac sto je Olimpik jucer dobio. Na veliku žalost, Bekrić je igrač za klupe, Radinović i Šečerović trebaju da igraju. Ipal sa ovim igračima i lijevim krilom??? formacija bi trebala biti 4-5-1 ili 4-1-4-1, pogotovo kad igras u gostima protiv jačih ekipa. Imamo potencijala tek je četvrto kolo završeno. Sad Viteza uzeti za mir u kući.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 11 avg 2016, 11:09

Utakmica sa Slobodom preslikana utakmici kupa prošle godine. Mi izašli bez muda, sa Blagojevićem i Bekrićem u sredini, totalna fula. Ako u ovakvoj utakmici ne igra Radinović, onda nam ne treba ni protiv Viteza. Beganović pogubljen na lijevoj strani, kao i Bevab. Svaka jača ekipa će koristiti našu lijevu stranu. Ostali mrtvi prosjek, i ispod
toga.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 11 avg 2016, 12:33

aleksandar_veliki je napisao/la:Cetiri kola zavrsena i moze se neka ocjena dati u globalu. Od 5 do 10 po meni je ovo sto je Zeljo prikazao do sada 6.5. Ovih pola sam dao radi bodovnog salda. Iz ugla nekog koga emocije ne vode prilikom gledanja utakmica i davanja komentara smatram da je ovo jos uvijek sve blize losem nego dobrom. Prva utakmica je bila derbi i tesko je reci nesto vise zbog iskljucenja. Do momenta istog Zeljo nije pokazao nista ali derbi je pa se moze naci opravdanje. Olimic? Prvo poluvrijeme protiv ekipe koja ce se boriti za ostanak za zaborav. Drugo dosta konkretnije no nikakako za ocjenu odlican. Siroki? Rezultatski sigurna pobjeda, nekoliko cudnih i na kraju ce se ispostaviti dobrih poteza trenera. No, ne treba zaboraviti i prilikom neke globalne ocjene da je Siroki najlosiji u zadnjih nekoliko godina i da je kao takav kod 1:0 napravio par izglednih situacija i da na kraju uopste ne bi bilo nezasluzeno da je izjednacio? Sloboda? Opet par cudnih poteza trenera koji su na kraju ce se ispostaviti bili pogubni za Zelju. Losa igra sto je mene iznenadilo jer sam ocekivao iz utakmice u utakmicu napredak. Los dan? Mozda i to, vrijeme ce dati najbolju ocjenu. Koliko moze ova ekipa? Jos uvijek to niko ne zna, cinjenica je da dominacije nikakve nece biti, cinjenica je da se u ove cetiri utakmice ne vidi napredak u odnosu na drugi dio prosle sezone. Cak sam misljenja da je Zeljo s pocetka prosle sezone izgledao mnogo bolje od danasnjeg. Tad sam cak prognozirao osvajanje titule ekipe s Grbavice ali pogrijesio sam s tim sto su Baja i Amir prilikom moje prognoze bili dio Zelje. Ocekivao sam vise od ovog Zelje i mislim da moze mnogo bolje samo ce trebati vremena i Radinovica u ekipi.
:salut:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 11 avg 2016, 13:21

aco je to dobro objasnio i to je sve tu negdje.

ja bih se osvrnuo na igracki kadar od ranije. mladenovic, diatta, joco, livaja, kokot, djelmic, blagojevic, bogdanovic, uz nasu djecu napravili odlican rezultat u evropi, igrali smo promjenljivo. ti nisu valjali otjerali smo sve. ipak je oda radio najbolje i napravio najbolji posao.

poslije toga opet dovodimo taiga, mailsona, hodzurdu, stanica, bogicevica, zahirovica,zolotica bekrica, halvadzica, djermanovica, mozda cu zaboraviti nekoga nebitno, mulalic tanak trener, napravio dobar niz pobjeda, pobjeda na derbiju, zakazao u nekim utakmica, igra nam bila losa. otjerali pola od ovoga.

doveli ponovo nove lazic, ugljesa, secerovic, nikolic, bokacino, toskas i da ne nabrajam dalje, ocekujuci da ce biti kvalitetniji igraci od otjeranih a to se odmah vidjelo na pocetku priprema da je to sve isto u pet deka i da s pocetnikom trenerom ne mozes uraditi nista bolje.

hoce neko reci da je ugljesa i secerovic bolji od zahirovica jesu al u prknu. kod nas strucnjaci procijenili da zahirovic nema pojma i doveli na toj poziciji jos gore. citam po forumima da se pise kako je ugljesa igracina :silent: osim trke on nema nijednu referncu dobrog igraca, kao ni secerovica koji je samo fizicki spreman, akd se tu uzme bekric koji nema vise snage da igra ni premijer ligu ne moze se bolje ocekivati.

rad na sportskom segmentu je nula bodova, ako se ovako nastavi ja ocekujem da se janez otjera i da se ova sezona halali jer mi s ovom ekipom nemamo sta traziti u evropi.

ono sto smo juce odigrali je gore nego sto je mulalic odigrao. bez akcije, bez icega, tri kola, osim nesto 1.pol Siroki. ostalo baci niz vodu.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 11 avg 2016, 13:37

plavanacija je napisao/la:Treba dovesti Lelića iz Olimpika. Ima 19. god, jako brz i prodoran, najzasluzniji igrac sto je Olimpik jucer dobio. Na veliku žalost, Bekrić je igrač za klupe, Radinović i Šečerović trebaju da igraju. Ipal sa ovim igračima i lijevim krilom??? formacija bi trebala biti 4-5-1 ili 4-1-4-1, pogotovo kad igras u gostima protiv jačih ekipa. Imamo potencijala tek je četvrto kolo završeno. Sad Viteza uzeti za mir u kući.
Pobjeda protiv Viteza je sada već imperativ, biće pritiska ali se moraju znati nositi sa tim.

Uz tu pobjedu i punu Grbavicu opet sa Zrinjskim, mi se najvjerovatnije penjemo na prvo mjesto,

što je bez obzira na jučerašnji poraz, nešto što bi svako od nas potpisao prije početka sezone.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 11 avg 2016, 13:46

ja mislim da nije stvar hocemo pobjediti viteza kuci. to mozemo uraditi s nasom djecom.

problem je sto mi ne napredujemo u igri nikako.

nikad nije problem izgubiti utakmicu ali da igras. sramota je za klub za kao Zeljo da te jedna sloboda pobjediti 3 puta uz gol razliku 7:2, a da ti ne moze prici sesnestercu.

sta pobjedimo vitez i kao mi smo jaki. pogledajmo malo realnije ne mora se samo zabadati nos kao nojevi i vikati bice bolje. sad kad pobjedimo bice sampioni, deremo sve i onda jovo nanovo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Levin i 26 gostiju.