FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
------------------------------- Sehic -------------------------------
----Gancev--------Bogicevic------Mesic------Radovanovic-----
-----------------------Culum----------Savic------------------------
------Beslija M.--------------Zeba--------------Visca-------------
-----------------------------Popovic--------------------------------
Rezerve: Karic, Colic, Kerla, Stanic, H. Beslija, Spahic, Rovcanin, Perak, Svraka, Mesanovic i Odovic.
Otisli su: Bekric, Bucan, Simic i Bajic (oni su i igrali dok ostale necu da nabrajam).
Moje misljenje je posto je Svraka ispao iz prvoh tima, a Bekric otisao da nismo izgubili na sredini terena. Kako kaze jedan igrac Zelje da je Savic mnogo bolji od Svrake. Tako da Zeba koji zna probaciti "ludu" loptu u prostor nadomjestio tehnikom Bekrica, a Savic trkom i smirenoscu u igri. Gancev... ono sto sam vidio na snimcima jak i dobar je u defanzivi, ako ga je sef zelio onda sigurno valja, tako da je dostojna zamjena za Simeta. Bucan - Visca, moje poredjenje je da po brzini tu su negdje, Visca ima dobar prodor, a sutira iz svih situacija. Mislim da je dostojna zamjena. To je neko moje misljenje...
Rezerve: Karic, Colic, Kerla, Stanic, H. Beslija, Spahic, Rovcanin, Perak, Svraka, Mesanovic i Odovic.
Otisli su: Bekric, Bucan, Simic i Bajic (oni su i igrali dok ostale necu da nabrajam).
Moje misljenje je posto je Svraka ispao iz prvoh tima, a Bekric otisao da nismo izgubili na sredini terena. Kako kaze jedan igrac Zelje da je Savic mnogo bolji od Svrake. Tako da Zeba koji zna probaciti "ludu" loptu u prostor nadomjestio tehnikom Bekrica, a Savic trkom i smirenoscu u igri. Gancev... ono sto sam vidio na snimcima jak i dobar je u defanzivi, ako ga je sef zelio onda sigurno valja, tako da je dostojna zamjena za Simeta. Bucan - Visca, moje poredjenje je da po brzini tu su negdje, Visca ima dobar prodor, a sutira iz svih situacija. Mislim da je dostojna zamjena. To je neko moje misljenje...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... ka#p524695tm8782 je napisao/la:------------------------------- Sehic -------------------------------

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- themaniaks
- Kontakt:
imamo dobar sastav samo za ligu kad vec ne moze do hapoela da nadjemo nekog napadaca,valjda se mogu skontat te neke pare i da komotno prekucamo liguSeyo_TM je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... ka#p524695tm8782 je napisao/la:------------------------------- Sehic -------------------------------

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
hehehehehehe...nisam vidio prije ali drago mi je da imamo isto misljenje... ipak smo jakiSeyo_TM je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... ka#p524695tm8782 je napisao/la:------------------------------- Sehic -------------------------------

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Da li Amar misli dovoditi neka pojacanja za prvenstvo ili je ovo taj sastav koji cemo gledati u PL BiH?
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Da li Amar misli dovoditi neka pojacanja za prvenstvo ili je ovo taj sastav koji cemo gledati u PL BiH?

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jarane moj ima ovde momaka na ovom forumu koji daju provjerene informacije o pojacanjima itd.. pa sam mislio ako nesto znaju da to podjele sa nama ovdeARmAn1i je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Da li Amar misli dovoditi neka pojacanja za prvenstvo ili je ovo taj sastav koji cemo gledati u PL BiH?jarane idi do njega i pitaj ga.. cc

Za zivot cijeli!
ali brate, svaki dan se postavi po 5 ovakvih pitanja, pa onda se na tih 5 se doda jos nekih sto se zale itd itd..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jarane moj ima ovde momaka na ovom forumu koji daju provjerene informacije o pojacanjima itd.. pa sam mislio ako nesto znaju da to podjele sa nama ovdeARmAn1i je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Da li Amar misli dovoditi neka pojacanja za prvenstvo ili je ovo taj sastav koji cemo gledati u PL BiH?jarane idi do njega i pitaj ga.. cc
smor vise citat, nista zlonamjerno samo dopizdilo vise

Sad za sad to je sastav koji ce igrati, spominje se da ce biti jos neko pojacanje, ali zvanicno jos nis. Tako da su ovo igraci koji ce ici(vjerovatno) u Izrael.ARmAn1i je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Da li Amar misli dovoditi neka pojacanja za prvenstvo ili je ovo taj sastav koji cemo gledati u PL BiH?jarane idi do njega i pitaj ga.. cc
Uopšte nije loš sastav, samo napadača srediti i to je to. Ne kukajte 

A sta fali napadacu?Omar500 je napisao/la:Uopšte nije loš sastav, samo napadača srediti i to je to. Ne kukajte
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Lazo je dao 8 golova u 13 ili 15 utakmica ako se ne varam ?pile87 je napisao/la:A sta fali napadacu?Omar500 je napisao/la:Uopšte nije loš sastav, samo napadača srediti i to je to. Ne kukajte
pa bolji je alen mesanovic od tog popovica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ko nam je jos bolji?Rule_hz je napisao/la:pa bolji je alen mesanovic od tog popovica
Ko je bolji,to jedino zna brkoRule_hz je napisao/la:pa bolji je alen mesanovic od tog popovica
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
- samir_tm87
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Ko nam je jos bolji?Rule_hz je napisao/la:pa bolji je alen mesanovic od tog popovica

Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 03 jul 2010, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
pile87 je napisao/la:Ko nam je jos bolji?Rule_hz je napisao/la:pa bolji je alen mesanovic od tog popovica

neka ga...valjda se nece isjeci

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
treba još bar jedan čisti špic čak iako igramo samo s jednim. alenu svaka čast, alen je legenda i majstor s loptom, ali on fizički više ne može, još jedna povreda i on završava karijeru. eh, da je bogdu došao s trideset godina.
Imaj jedan hadalj koji se obecao isjeci pod odredjenim uslovima e kuku majko al hajd vrijeme ce pokazati sve!!!Seyo_TM je napisao/la:pile87 je napisao/la:Ko nam je jos bolji?Rule_hz je napisao/la:pa bolji je alen mesanovic od tog popovica![]()
neka ga...valjda se nece isjeci
U vezi gradnje Grbavice.
Zar stvarno mislite da bi Nijemci gradili stadion onako,bezveze.
Pa imaju i oni neke uslove.
Koliko sam ja nacuo, uslov im je da se izgradi hotel na istocnoj tribini te da to bude njihovo vlasnistvo.
Zar stvarno mislite da bi Nijemci gradili stadion onako,bezveze.
Pa imaju i oni neke uslove.
Koliko sam ja nacuo, uslov im je da se izgradi hotel na istocnoj tribini te da to bude njihovo vlasnistvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.