Sutnuli nisu na gol,sto dovoljno govori..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jaci ste vi dosta sa postavom kao protiv Olimpica a ne danas. Nez ni ja koji bi bio domet da je to stalni prvi tim ali bar ja mislim da su to bolji igraci kad vec igrate tu formaciju nego ovi danas, a to ti je u sustini potpuno drugi vezni red.elamalakia je napisao/la:Aj ne serite, vidis da vam svi cestitaju. Nerealno bi bilo da bilo ko kaze da je Zeljo trenutno jaci.
Dva šuta na gol, dva gola i odmah demoliraliharry_90 je napisao/la:Iskreno ocekivao sam tezak mec,a mi njih demolirali..
Sutnuli nisu na gol,sto dovoljno govori..
Tišina, nemoj sad pretjerivati.solinas je napisao/la:Odlicno ti stoji.
Posle raznih bljuvotina sto si pisao,odlicno ti stoji.Rokoko87 je napisao/la:Tišina, nemoj sad pretjerivati.solinas je napisao/la:Odlicno ti stoji.
@pinoglavi ybg, tako ti je kad igra Bekrić u toj formaciji.
Kakvih bljuvotina debilu?solinas je napisao/la:Posle raznih bljuvotina sto si pisao,odlicno ti stoji.Rokoko87 je napisao/la:Tišina, nemoj sad pretjerivati.solinas je napisao/la:Odlicno ti stoji.
@pinoglavi ybg, tako ti je kad igra Bekrić u toj formaciji.
Mene nije derala euforija,mec starih rivala nista vise..kakva nasa liga i euforija..vec i vi se dignete kad igrate protiv nas ili nekog starog rivala..vi ste najavili neko demoliranje na Tusnju itd pa ste se sad usutili..kako god vi niste ni prisli golu,skroz slabo od vas,ocekivao sam dosta vise,kad ono jad i cemer na terenu..mi dva puta sutnuli i dali golove,a Zeljo??let3 je napisao/la:Dva šuta na gol, dva gola i odmah demoliraliharry_90 je napisao/la:Iskreno ocekivao sam tezak mec,a mi njih demolirali..
Sutnuli nisu na gol,sto dovoljno govori..![]()
![]()
Svi znamo da vas drma euforija kad vam dolazi veliki Željo, da slavite danima poneku pobjedu (jednom u 10 godina) , ali brate smanjite malo doživljaje.
Niste baš pobjedili Barcelonu, iako vam se tako cini
Ne mogu se najveci/najtrofejniji klub u državi i povremeni prvoligaš/drugoligaš koji nikad nije ni primirisao nekom trofeju nazivati starim rivalima, al nikako.harry_90 je napisao/la:Mene nije derala euforija,mec starih rivala nista vise..kakva nasa liga i euforija..vec i vi se dignete kad igrate protiv nas ili nekog starog rivala..vi ste najavili neko demoliranje na Tusnju itd pa ste se sad usutili..kako god vi niste ni prisli golu,skroz slabo od vas,ocekivao sam dosta vise,kad ono jad i cemer na terenu..mi dva puta sutnuli i dali golove,a Zeljo??let3 je napisao/la:Dva šuta na gol, dva gola i odmah demoliraliharry_90 je napisao/la:Iskreno ocekivao sam tezak mec,a mi njih demolirali..
Sutnuli nisu na gol,sto dovoljno govori..![]()
![]()
Svi znamo da vas drma euforija kad vam dolazi veliki Željo, da slavite danima poneku pobjedu (jednom u 10 godina) , ali brate smanjite malo doživljaje.
Niste baš pobjedili Barcelonu, iako vam se tako cini
svejedno ba, manijaci ionako ne navijaju.tuzlak1987 je napisao/la:Samo da kazem da ako ovako navijaci budu pustani na stadion kasno i budu samo 35 minuta nije do Slobode, tu se Sloboda ne pita nista vec MUP, a TK je poznat po sporom MUP-u. Tako da se ne ljuti niko na Slobodu ako bude zakinut sa ovim gostovanjima kao Manijaci danas.
Ako su stigli na vrijeme i nije do njih imaju pravo da se zale jbg . Da putujes 6 sati ukupno kako bi gledao 35 minuta i to gol do pasa na hladnom vremenuTobeYarabi je napisao/la:svejedno ba, manijaci ionako ne navijaju.tuzlak1987 je napisao/la:Samo da kazem da ako ovako navijaci budu pustani na stadion kasno i budu samo 35 minuta nije do Slobode, tu se Sloboda ne pita nista vec MUP, a TK je poznat po sporom MUP-u. Tako da se ne ljuti niko na Slobodu ako bude zakinut sa ovim gostovanjima kao Manijaci danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.