FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MaroonKrajina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaroonKrajina » 10 avg 2016, 20:13

PAAHHAHAHAHAHAAHHAAHAHHA.Ko to igračima Sarajeva podmeće salmonelu u hranu između dva Bajrama!?

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 10 avg 2016, 20:13

Majkl je napisao/la: To su stvari koje su uticale ,ali moralo se puno bolje i bice sigurno bolje.Podrska za igrace i strucni stab
Ma mars i ti vise u tri lijepe!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 avg 2016, 20:16

Majkl je napisao/la:
f0rest1946 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/igrace-s ... enu/203107

Svaka im čast na izgovoru :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ovo je tacno.

To su stvari koje su uticale ,ali moralo se puno bolje i bice sigurno bolje.Podrska za igrace i strucni stab
:tokralju:
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 10 avg 2016, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 avg 2016, 20:18

Maloprije sa Koseva i ne pamtim losiju partiju nase ekipe, idem svaku tekmu na Kosevu i gotovo sva gostovanja ali ovo danas sto sam vidio je nesto najjadnije, sve se necemu nadamo, a Bgm mi polako prelazimo u prosjek, zalosno je koliko se klub srozao na sportskom planu u ovih godinu dana. Uprava, Hurtic, nestrucni stab, vjecni skaut kojeg danas za divno cudo i ne bi, a Bgm i dobar dio igraca totalni diletanti, onom Ahmetovicu svaka cast, koliko god da prima platu zasluzuje vala, najstariji igrac u ekipi, a trci i bori se za trojicu, vecina ostalih uhljebi kao i vrla nam uprava. Sve mi se zgadilo, ali jbg ovo je jace od nas, vidimo se u Doboju kod Kaknja :)

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 10 avg 2016, 20:20

uprava napolje,dino odlazi sa hurticem zajedno

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 avg 2016, 20:21

Saudijski princ Salman bin Abdulaziz bin Salman el-Saud boravi u našem glavnom gradu.

Član kraljevske porodice Saudijske Arabije se proteklih dana sastao sa nekoliko bh. biznismena i političara u Kantonu Sarajevu.

Tokom posjete bh. prijestolnici Salman bin Abdulaziz bin Salman el-Saud iskoristio je priliku da ”zaduži” člansku karticu FK Sarajevo.
bombardovanje neko :urnebes: :urnebes: :clap: :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 10 avg 2016, 20:22

kaze Fare imali ponudu za Balića :thumbdown: ali je odbili treba im, ja braćo odavno veće tarabe ne vidjeh u klubu jbt nadmašiće i Krampara tobejarabi sekiracije ovdje je duboko truhlo i dabogda da se još puno ne budemo sekiralli za našim SA
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 avg 2016, 20:22

Joj kad kazu pod pritiskom pa ne igras u Krupi vec u Sarajevu mrs ako ne mozes igrat pod pritiskom jadovi jedni. Ovo za trovanje ima istine al koga to boli uvo ovo treba dobit 3-0 bez po muke

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 10 avg 2016, 20:23

imamo solidne igrače ali nije to ukomponovano dobro(čitaj šef stručnog štaba).
ne kažem da su klasa igrači , ali to je sasvim solidno za našu ligu.
problem je kad otjeraju špica a transfer rok završio, znači nemamo kvalitetnu zamjenu.
i još je problem što said ne može igrati i koliko ja vidim neće ni moći.
odbrana doduše zeza , to sam i pričao kad su bile pripremne + teška povreda kove i tek se mihoje vratio...

zašto hebibović ne dobija šansu nikako ?
i da, nikad više hodžić na beka, on je samo za krila jer je probojan dosta(protiv zelje probio nekoliko puta desno, protiv celika probio desnu stranu kod gola, ali je kriv za golove zelje, celika, krupe - znači ofanziva dobar, def katastrofa, samo još stručnjak da skonta to).
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2016, 20:23

Bolje da sam ostao kuci spavati, nego sto sam otisao da ovaj jad i cemer gledam! Dino nemoj otici, nego pogini negdje, da te lopatom u tabut ubacuju, stoko besramna! Bivsi golman Zeljeznicara ne moze ovce cuvati, a ne voditi jednu ekipu koja lafo hoce titulu da uzme. Mi smo se bolan protiv Krupe mrtve provukli jedvna, hiiiinjski! A ovog Dininog potrcka sto trolla na temi, nabijem na qrac tako, da mu preci osjete!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 10 avg 2016, 20:23

Jel ovo nema ni damu dati izjavu? Pored 3 boda, jedino pozitivno danas je Samirov gol.
Samo naprijed Saraj'vo!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 avg 2016, 20:23

Hurticuuu usrooo se dabogdaaaa

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 10 avg 2016, 20:24

Mrs u picku materinu majku vam ****. Ovo ne da je lose ivo je skandalozno. Odlazite! Kad neko kaze ne ljava Rustemovic hahahha krupu ne mogu dobit na sredini. Edise kusturice **** ti umrle za tu pricu da said, rustem, bekic I dulja bojkotuju trenera.
Zadnja izmjena: RichmanBiH, dana/u 10 avg 2016, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 avg 2016, 20:25

DenchiNL je napisao/la:
Saudijski princ Salman bin Abdulaziz bin Salman el-Saud boravi u našem glavnom gradu.

Član kraljevske porodice Saudijske Arabije se proteklih dana sastao sa nekoliko bh. biznismena i političara u Kantonu Sarajevu.

Tokom posjete bh. prijestolnici Salman bin Abdulaziz bin Salman el-Saud iskoristio je priliku da ”zaduži” člansku karticu FK Sarajevo.
bombardovanje neko :urnebes: :urnebes: :clap: :clap:
Odakle je ovo kopirano?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2016, 20:26

Dovedite jos jednog napadaca idioti maloumni, Ahmetovic ce izgoriti do desetog kola! Samo se na njega nabija, nikakve igre nemamo, isto kantonalna liga da je. Saida slobodno zaboravite, od njega nema nista. Novi Alispahic kojeg cekamo da ekspolodira! Lijevog beka nemamo, jos nam 3 igraca fale, ali za nas je prelazni rok zavrsio, a tu je ovaj Dinin potrcko da nas uvjerava kako imamo najjaci igracki kadar, samo se to treba uigrati, đubre ono besramno!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 avg 2016, 20:27

HzHercegovac je napisao/la:kaze Fare imali ponudu za Balića :thumbdown: ali je odbili treba im, ja braćo odavno veće tarabe ne vidjeh u klubu jbt nadmašiće i Krampara tobejarabi sekiracije ovdje je duboko truhlo i dabogda da se još puno ne budemo sekiralli za našim SA
Ajd ne provaljuje se svega ti. Ovi sto prozivaju za Saida kad sam govorio da nam ne treba ovdje ste ga prizivali i govorili dajte Saida moze sa jednom nogom trazili ste sad ga gledajte

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 10 avg 2016, 20:28

"Na poluvremenu su igrače Sarajeva zadesili problemi. Kako saznaje SportSport.ba, došlo je najvjerovatnije do trovanja hranom, igrači su imali mučnine i većina ih je povraćala.,,

Da li je ovo istina ili samo izvlakuša za losu danasnju igru?
Bordo bijeli za život cijeli!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 avg 2016, 20:31

zagorski je napisao/la:Ekipa nam je sastavljena od bezmudih igraca kojima (vecim dijelom) nedostaje profesionalizma i kvalitete!
Tu istu ekipu treniraju,postavljaju i na terenu vode:bivsi golman zeljeznicara bez licence,bivsi igrac zeljeznicara i cevabdzija iz visokog,nepoznati fitnes trener iz trebinja,glavati skaut i drugi 'strucnjaci'.
Tu struku je postavila lopovska i fudbalski laicka Uprava.
Radom te Uprave je zadovoljan nas vlasnik i veliki fudbalski fanatik vincent tan,kojeg FKS zanima izgleda kao moju nanu rahmetli.
I o cemu mi vise da pricamo i cemu da se nadamo!?
E moje Sarajevo
Tacno ovo za Tana , , ja sam mislio da ce sa obzirom na podneblje i koliko malo para treba da budes prvak , ulozit pare i probat Sarajevo uvest u ligu prvaka cime bi ti igraci i igraci akademije kostali mnogo mnogo vise , Medjutim , nista , mi igraca nismo kupili nijednog , onaj san da cemo napredovati u pravcu dominacije u ovoj ligi je laz i vidi se to i po tome kako nema vise Dine i Kusturice nigdje .Prodali smo klub da vratimo dug al sad svi igraci su njegovi. Prodali smo 3 igraca za oko 2 miliona i nes nismo kupili nijednog .Dovodimo slobodne igrace i trenere koji rade samo za platu , ustvari Tanovi ljudi su tu da mi ne trosimo ni feninga
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 10 avg 2016, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 avg 2016, 20:31

Benjolos je napisao/la:"Na poluvremenu su igrače Sarajeva zadesili problemi. Kako saznaje SportSport.ba, došlo je najvjerovatnije do trovanja hranom, igrači su imali mučnine i većina ih je povraćala.,,

Da li je ovo istina ili samo izvlakuša za losu danasnju igru?
U ovo ce povjerovat samo onaj ko nema gram mozga!! Sve im **** lazovsko! Pa moze se kniga napisat sa svim lazima koje izlaze iz ovog njihovog udruzenja, jer moj klub ovo vise nije!
Fuj gadovi besramni, otrovali se hranom isto kao sto je i tan napisao pismo za jesica :puke:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 avg 2016, 20:33

JOJ KO NAMA VODI KLUB, BOŽE , NA ŠTA SMO OVO SPALI?? KAŽE PRITISAK NA IGRAČIMA, HAHAHAH, PA ŠTA HOĆE DA IM PREŠUTIMO OVAKVU IGRU???
DOVEDITE 3IGRAČA POD HITNO MAMU VAM YEBEM VIŠE

TI POTRČKO ODLAZI SA FORUMA, YEBALI TI ONI SVE TVOJE LUDO
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.