FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo ukinuse stream na youtube?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
penal cist za slobodu ne svira.
I meni na prvu djeluje da je bio penalVirtu4l je napisao/la:hvala sudija
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero
- Hrasno1921
- Kontakt:
Bio nebio boli na racku, sjetimo se samo pomocnog sudije protiv Olimpikca
U drugom, u brzinu naprijed prebaciti i samo presing
U drugom, u brzinu naprijed prebaciti i samo presing
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Kjosevski je izveo van 16 loptu, nešto je ranije svirao.wanted je napisao/la:I meni na prvu djeluje da je bio penalVirtu4l je napisao/la:hvala sudija
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 10 avg 2016, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
igrac se okrece od lopte da bi se zastitio od napucavana, ruke spustene niz tijelo, lopta udara u ruku koja nije namjerno postavljenja nego se nasla tu usljed rotacije tijela. nema namjere, nema penala.wanted je napisao/la:I meni na prvu djeluje da je bio penalVirtu4l je napisao/la:hvala sudija
Bjelica za divno cudo ovaj put bez greske.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
ko pravi tekstualni na ovom portalu?
cemu ovo :
SlobodaŽeljezničar Stadionom se ori "lopovi, lopovi", nakon što domaći nisu dobili penal.
jel nas lozite

cemu ovo :
SlobodaŽeljezničar Stadionom se ori "lopovi, lopovi", nakon što domaći nisu dobili penal.
jel nas lozite

Moguce. Ali reakcija je ocekivana, prava ona seljacka, gdje niko ne gleda gdje je lopta uopste nego svi trce prema sudiji, fuj. Jel se meni ucinilo ili je sudija Musemicu pokazao put na tribine?Virtu4l je napisao/la:Kjosevski je izveo van 16 loptu, nešto je ranije svirao.wanted je napisao/la:I meni na prvu djeluje da je bio penalVirtu4l je napisao/la:hvala sudija
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero
Dajte stream braco
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Ma sad je jasno da je svirao ofsajd, dobro je, ko bi ih slušao. Pa pokazivao je prema tribinama, ali mislim da sam vidio Husrefa na klupi, možda ga je upozoravao.wanted je napisao/la:Moguce. Ali reakcija je ocekivana, prava ona seljacka, gdje niko ne gleda gdje je lopta uopste nego svi trce prema sudiji, fuj. Jel se meni ucinilo ili je sudija Musemicu pokazao put na tribine?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
e jbga
- Hrasno1921
- Kontakt:
P***** igraju jednostavno, nema agresivnosti i igre prema naprijed, ko da su se zadovoljili sa 0:0
1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
Bekrica mijenja Radinovic, toliko ...
1921'
- manijakKladusa
- Kontakt:
ovaj bekric, ako sljedece pocne, ja stvarno ne znam
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
i prijatelj kupi kartu za stolicu, odmah pored tebe, i rijesen problem. sve pricamo, hocemo u evropu i da kod nas vladaju evropski standardi, a kad se treab drzati evropskih standarda pravimo probleme gdje ih nema. u evropi, klubovi prodaju po 50%, i vise od toga, sezonskih karata i zna se tvoje mjesto. je li do tebe sjedi tvoj brat, rodjak, mujo, haso, perica, ivica... nije problem kluba. sto si trazio, to si dobio.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro pitanje o kojem nisam razmisljao. Vjerovatno se islo na to da kod nas i pored numerisanih karata niko to ne postuje. Medjutim ako dodje dobra ekipa u Evropi i ne bude mjesta moze biti problema. Zna li neko nesto vise o ovoj problematici?zeljoooooooooo je napisao/la:Imam jedno konstruktivno pitanje za sve.
Očekivao sam odavno ovu informaciju vezano za plaćanje stolice za Istok na 12 rata.
Napokon, kada smo dobili i tu informaciju, mene interesuje još nešto, i skoro da je nevjerovatno da to niko nije primijetio.
Naime, ukoliko se Mujo Mujić odliči da sebi kupi desetogodišnju ulaznicu, i rezerviše mjesto G24, i naravno želi povesti i svog prijatelja na utakmicu, međutim, desi se da su mjesta oko Mujinog (G23,G25,F23,F24,F25,H23,H24,H25) kupljena i zauzeta, to znači da Mujo teoretski 10 godina sam dolazi na utakmicu i sjedi pored, za njega, nepoznatih ljudi, bez mogućnosti da dođe sa prijateljem, djevojkom, sinom, tetkom...
Po meni je ovo recimo veliki minus, ako sam ja to shvatio na pravi način.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 26 gostiju.