Kakav arogantan odgovor sta pricas, kako odgovorit drukcije na ovakvo pitanje, isto ko da je ovo nevidjeno u svijetu fudbala, pa svugdje imas da kupis ovakve ulaznice na vise godina, cak imas i da uzmes zivotnu ulaznicu, koja ti vazi sve dok klub igra na tom stadionu, i ne moze ti niko osporit potpisani ugovoraleksandar_veliki je napisao/la:Nema potrebe za arogantnim odgovorom ako ti namjere osim ucesca u diskusiji nisu drugacije. Teoretski je moguce da se desi to. Zar nismo prije par dana imali slican slucaj? Bogicevic je imao ugovor sa klubom isto sto ce ga imati i ljudi koji budu uzeli ucesce u akciju. Teoretski je moguce, medjutim siguran sam da ce se prilikom potpisivanja ugovora s pravne strane obje strane biti zasticene.irfo je napisao/la:Cuj ovog nova uprava ce osporit ugovor, pa ne potpisujes ugovor sa upravom vec sa fudbalskim klubom zeljeznicar, nema veze ko je na celu kluba , tebi ugovor vazi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Možda je karta za tribinu, a stolicu rezervišeš pred svaku utakmicu. Nije rijedak slučaj.
A možda je koncept da se kupuje po više stolica, da to rade kompanije prvenstveno... nije ni to rijedak slučaj, lože se prodaju na svim stadionima, sezonske ulaznice isl, kompanije to dijele partnerima, uposlenicima, isl...
A možda je koncept da se kupuje po više stolica, da to rade kompanije prvenstveno... nije ni to rijedak slučaj, lože se prodaju na svim stadionima, sezonske ulaznice isl, kompanije to dijele partnerima, uposlenicima, isl...
Ukoliko sam ja dobro shvatio na taj dio tribine nece moci uci niko ko nema numerisano mjesto, a vjerovatno racunaju na to da ce se prodati sve te karte koje su u ponudi. To je po meni puno bolje nego recimo sad kad dodjes na sjever, sjedi 1 lik i zauzeo 12 stolica - ceka raju, i njih desetak takvih na tribini pa ti onda trazi mjesto gdje ces. Ovako je numerisano, tvoje je, i dosao ti sat i po prije tekme ili na poluvremenu ono te ceka.
A ako hoces da su prijatelji pored tebe kupis jedno od stolica krajnje desno ili lijevo, do dijela tribine na kojem sjedista nece biti zauzeta desetogodisnjim ulaznicama.
A ako hoces da su prijatelji pored tebe kupis jedno od stolica krajnje desno ili lijevo, do dijela tribine na kojem sjedista nece biti zauzeta desetogodisnjim ulaznicama.

«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero
Hocemo li imati neki link za današnju utakmicu?
Ako su vec Mujo i haso tako dobri jarani organizovat ce se pa otici zajedno da kupe dvije karte gdje ce jedni do drugih zajedno gledati tekme 10 godina.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro pitanje o kojem nisam razmisljao. Vjerovatno se islo na to da kod nas i pored numerisanih karata niko to ne postuje. Medjutim ako dodje dobra ekipa u Evropi i ne bude mjesta moze biti problema. Zna li neko nesto vise o ovoj problematici?zeljoooooooooo je napisao/la:Imam jedno konstruktivno pitanje za sve.
Očekivao sam odavno ovu informaciju vezano za plaćanje stolice za Istok na 12 rata.
Napokon, kada smo dobili i tu informaciju, mene interesuje još nešto, i skoro da je nevjerovatno da to niko nije primijetio.
Naime, ukoliko se Mujo Mujić odliči da sebi kupi desetogodišnju ulaznicu, i rezerviše mjesto G24, i naravno želi povesti i svog prijatelja na utakmicu, međutim, desi se da su mjesta oko Mujinog (G23,G25,F23,F24,F25,H23,H24,H25) kupljena i zauzeta, to znači da Mujo teoretski 10 godina sam dolazi na utakmicu i sjedi pored, za njega, nepoznatih ljudi, bez mogućnosti da dođe sa prijateljem, djevojkom, sinom, tetkom...
Po meni je ovo recimo veliki minus, ako sam ja to shvatio na pravi način.

Ja kad idem na tekmu nadjem se sa rajom ispred pa udjemo zajedno, a ne idemo svako na svoju stranu, tako da ....
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
gdje li vi zivite pa mislite da drugovi tako mogu dati 1.000 maraka za stolicu. ocigledno da ne zivite u bosni. ljudi danas gledaju kako platiti djeci skolovanje, fakultet a da bacaju pare na to. daj ba dozovite se.
-
- Kontakt:
jbt pa ne kupuje stolicu svoju (pa da moze i kuci da je nosizeljoooooooooo je napisao/la:Imam jedno konstruktivno pitanje za sve.
Očekivao sam odavno ovu informaciju vezano za plaćanje stolice za Istok na 12 rata.
Napokon, kada smo dobili i tu informaciju, mene interesuje još nešto, i skoro da je nevjerovatno da to niko nije primijetio.
Naime, ukoliko se Mujo Mujić odliči da sebi kupi desetogodišnju ulaznicu, i rezerviše mjesto G24, i naravno želi povesti i svog prijatelja na utakmicu, međutim, desi se da su mjesta oko Mujinog (G23,G25,F23,F24,F25,H23,H24,H25) kupljena i zauzeta, to znači da Mujo teoretski 10 godina sam dolazi na utakmicu i sjedi pored, za njega, nepoznatih ljudi, bez mogućnosti da dođe sa prijateljem, djevojkom, sinom, tetkom...
Po meni je ovo recimo veliki minus, ako sam ja to shvatio na pravi način.

a što ne bi Misle kupio 400 stolica pa nek sjedi sam ko šeik?
- Hrasno1921
- Kontakt:
HausMan je napisao/la:i ti kupis to mjesto, ja sjednem na to mjesto i necu da ustanem, i onda me tuzis idemo na sud ?

Jok posaketate se, i kome opanci kome obojci njegova i stolica

Postavio je dobro pitanje, medjutim ova akcija je vise simbolicna sto se tice numerisanja stolica, pa sjetimo se da se i 2004. odvijala ista akcija ako se ko sjeca, po tome ja na sjeveru imam dvije stolice, tada sam uplatio za dvije stolice 50 KM i dobio racun, redni broj na racunu bio je i kasnije broj stolice, i sve to u zivotu je bilo neke dvije tri utakmice, kasnije sve propalo i niko se toga vise nije pridrzavao.
A uvjeren sam da ce tako biti i sada, cilj je da se prikupi sto vise para za izgradnju tribine i to jedina poenta i cilj svega.
I ovi koji daju za istok uvjeren sam da ih 90% boli racku za kasnije sjedenje i "vlasnistvo" nad stolicom.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja koliko sam vidio na onom nacrtu tribine,sektor gdje ce biti ove "destogodisnje ulaznice" je ogradjen na jedan nacin.Ca i ako nije,uopste ga nije tesko naknadno ograditi malo i staviti 2 zastitara.Tako ce,najvjerovatnije i biti uradjeno. 

Treba pitati nekog navijača Uniteda ili Borussije Dortmund koji već 20 godina sjedi na svom numerisanom mjestu, šta on uradi kad želi povesti tetku na utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
poenta je da se raja uvale da kupe stolicu ili da neke guzonje daju pare koje boli za hiljadu. a da gospoda u klubu ne daju marku iz svog dzepa i da na kraju budi transparentni do mile volje. realno mogu ja biti umjesto miskete, ali nemam firmu jedino jbga.
a sad ce neko doci reci miske kupio 10 stolica
kupi 400 budi gospodin i ko seik sam sjedi na tribinu bas bi me bolio racku.

kome bude trebao link za tekmu nek se javi u pp
stavi link da svi gledamo, nije drzavna tajna jbt. ponasate se ko djeca.
Dobra je i ta, kupi 400 stolica i hadžijaj. Neka 400 stolica kupi Žujo (zvani blagodat) ili Violina (naturna laž), iaonako se zaklinju u Želju.HausMan je napisao/la:a sad ce neko doci reci miske kupio 10 stolicakupi 400 budi gospodin i ko seik sam sjedi na tribinu bas bi me bolio racku.
Biće gusto, biće 0:2

Čekaj sad da se pregrupišu, pogodio si ih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
da plati zujo i violina i da se oni kite zujinim parama, vrlo zanimljivo. sto nije miske dao milion kad je zujo bio tu? nije volio miske tad toliko Zelju, ali ga zavolio kako se uliva da pravi od para navijaca.
Ne trazi niko milion. 400 stolica = 400 000 maraka. Podijeli na njih dvojicu i eto. Za njih sica koliko vole klub.HausMan je napisao/la:da plati zujo i violina i da se oni kite zujinim parama, vrlo zanimljivo. sto nije miske dao milion kad je zujo bio tu?
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero
to karikiram. kad miske tako voli zelju sto nije pomogao zuji s 400.000 npr ili nekom drugom koje bio u klubu? placenicke price, cuj sto violina ne plati.wanted je napisao/la:Ne trazi niko milion. 400 stolica = 400 000 maraka. Podijeli na njih dvojicu i eto. Za njih sica koliko vole klub.HausMan je napisao/la:da plati zujo i violina i da se oni kite zujinim parama, vrlo zanimljivo. sto nije miske dao milion kad je zujo bio tu?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.