AntoniooConte je napisao/la:Sloboda-Željo na moja TV?
da
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
AntoniooConte je napisao/la:Sloboda-Željo na moja TV?
Biće gusto biće 0-2_dreamer_ je napisao/la:sto ce reci da ste zreli za poraza...Raonffa je napisao/la:Već 6 godina Željo ne zna za poraz na Tušnju u okviru lige.
Salu na stranu, bice sigurno gutava utakmica. Nekako je cudno ovo, ja se jos navikavam na ovu novu ligu gdje svako kolo imas barem 2 jake utakmice.
mozes li to naci na kodijuAntoniooConte je napisao/la:Sloboda-Željo na moja TV?
E jbg tu se pouzdam u larssona i YouTube streamirfo je napisao/la:mozes li to naci na kodijuAntoniooConte je napisao/la:Sloboda-Željo na moja TV?
kakva laz ovo je obrnuto hhwobly92 je napisao/la:Sloboda i Željezničar su se do sada u bh. ligaškim takmičenjima sastajali 19 puta. Tuzlaci su slavili u devet navrata, uz četiri remija i šest pobjeda Plavih. Gol razlika je 26:20 u korist Slobode.
Alipasino je napisao/la:Odze mojavTV Zeljo zega Slobodu Ole.Zeba nisu Manijaci ti pisu.
fakat nas zabolje ku..racFanVitez je napisao/la:Gospodo prebacite vcrs u 19h na Arenu 3,da vidite ludilo na sjeveru...(sjever i istok rasprodat,do pocetka ce i zapad uz jug planuti),inace igra se najveci derbi u HR,ako dobijemo Split ce goriti...Sretno svim nasim premijerligasima ovo kolo,i pozdrav iz Splita!
upala ti kitaFanVitez je napisao/la:Gospodo prebacite vcrs u 19h na Arenu 3,da vidite ludilo na sjeveru...(sjever i istok rasprodat,do pocetka ce i zapad uz jug planuti),inace igra se najveci derbi u HR,ako dobijemo Split ce goriti...Sretno svim nasim premijerligasima ovo kolo,i pozdrav iz Splita!
solinas je napisao/la:fakat nas zabolje ku..racFanVitez je napisao/la:Gospodo prebacite vcrs u 19h na Arenu 3,da vidite ludilo na sjeveru...(sjever i istok rasprodat,do pocetka ce i zapad uz jug planuti),inace igra se najveci derbi u HR,ako dobijemo Split ce goriti...Sretno svim nasim premijerligasima ovo kolo,i pozdrav iz Splita!
Kako je seljacki komentar, tema je Premijer liga i zaista nas kita zaboli za Splitom i HNL-om. Postoji poseban pdf za komsijske lige.FanVitez je napisao/la:solinas je napisao/la:fakat nas zabolje ku..racFanVitez je napisao/la:Gospodo prebacite vcrs u 19h na Arenu 3,da vidite ludilo na sjeveru...(sjever i istok rasprodat,do pocetka ce i zapad uz jug planuti),inace igra se najveci derbi u HR,ako dobijemo Split ce goriti...Sretno svim nasim premijerligasima ovo kolo,i pozdrav iz Splita!
doduse nisam se ni nadao da ce proci post bez seljackih komentara.![]()
Sretno Vitezani na oba fronta, pozdrav iz Sarajeva.FanVitez je napisao/la:solinas je napisao/la:fakat nas zabolje ku..racFanVitez je napisao/la:Gospodo prebacite vcrs u 19h na Arenu 3,da vidite ludilo na sjeveru...(sjever i istok rasprodat,do pocetka ce i zapad uz jug planuti),inace igra se najveci derbi u HR,ako dobijemo Split ce goriti...Sretno svim nasim premijerligasima ovo kolo,i pozdrav iz Splita!
doduse nisam se ni nadao da ce proci post bez seljackih komentara.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.