FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Utorak protiv iskre iz Bugojna, Stole isplatili se ici radi ovoga ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ne vrijedi mi uzimat slobodan dan na poslu da bih gledao utakmicu sa Iskrom ...pile87 je napisao/la:Utorak protiv iskre iz Bugojna, Stole isplatili se ici radi ovoga ?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ja sam slobodan al daleko je radi tekme sa iskrom a garant ce samo jedno poluvrijeme odigrat prvi tim vozit cijeli dan radi 45 minuta.Stole iz Bora je napisao/la:Ne vrijedi mi uzimat slobodan dan na poslu da bih gledao utakmicu sa Iskrom ...pile87 je napisao/la:Utorak protiv iskre iz Bugojna, Stole isplatili se ici radi ovoga ?
evo svi se pojačavaju,a mi čekamo i čekamo....
- samir_tm87
- Kontakt:
Mostar47 je napisao/la:evo svi se pojačavaju,a mi čekamo i čekamo....
ti cekaj i dalje , nama dosla 4 igraca , samo ti cekaj

ali realno da su bar dosla neka provjerena imena sem zebesamir_tm87 je napisao/la:Mostar47 je napisao/la:evo svi se pojačavaju,a mi čekamo i čekamo....
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
budimo realni para za neka velika imena nemamo, osim je to i sam rekao, zeba je tu jer je bio slobodan igrac i vjerovatno zbog osima, ja sam bio u fojnici cijele pripreme uopste ne izgledamo lose, zebi fali malo kondicije al to ce se sredit... Bajro se nametao tako da i njega racunas kao "novog" igraca, malad je moze kao i visca zabljesnut.... Gancev, Karic, Savic, ugl su bili medju boljima u EX timovima tako da su pojacanja jer osim karica svi ce ti igrat u prvom timu, a ni ostali se nesto extra nisu pojacali, sarajevo otpustilo 2-3 glavna doveli nekog, borac isto siroki jedino ali i oni su kao i prosle godine, ove polusezone smo u najmanju ruku jednako jaki kao i na kraju prosle
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Amar zna šta radi.tax je napisao/la:ali realno da su bar dosla neka provjerena imena sem zebe
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma uopste ne znam ko se nesto ekstra pojacao, sve ofucani igraci koji prelaze iz kluba u klub u nasoj ligi, Sarajevo pokupilo smece iz Slavije i nekog Crnogorca, a otislo im 5 ponajboljih igraca, Mi imamo na okupu veliki broj igraca koji su uovojili titulu pojacani sa dobra 3 igraca. Nadam se da je tacno ono sto je govore u klubu, da nece biti pojacanja za Hapoel vise ali da ce do pocetka prvenstva doci jos 2-3 igraca. Realno nama mozda treba jedan napadac, a ostale pozicije su pokrivene. Mene zanima da li cu dozivjeti da se Grbavica sagradi!
Doživjećeš (ako nemaš 89 godina
). Šuška se o tome, a gdje ima dima ima i vatre.
Što se tiče naše ekipe za iduću sezonu, smatram da smo jači nego prethodne, uigraniji, igrači se bolje poznaju, Zeba je bolji od Bekrića, Šimić nije igrao koliko će Gančev igrati (to valjda nešto govori), a mali Višća i Spahić će eksplodirati ove sezone. Još jedan dobar napadač kojeg ne bismo morali čekati, koji će odmah zabijati i ja ulažem stan na duplu krunu.
Za Hapoel se ne nadam ništa, jači su puno, a ako šta i ubodemo, DRAMA!

Što se tiče naše ekipe za iduću sezonu, smatram da smo jači nego prethodne, uigraniji, igrači se bolje poznaju, Zeba je bolji od Bekrića, Šimić nije igrao koliko će Gančev igrati (to valjda nešto govori), a mali Višća i Spahić će eksplodirati ove sezone. Još jedan dobar napadač kojeg ne bismo morali čekati, koji će odmah zabijati i ja ulažem stan na duplu krunu.

Za Hapoel se ne nadam ništa, jači su puno, a ako šta i ubodemo, DRAMA!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Kad se pocne graditi (ako se sta ne razjebe, al tesko da ce, jer svabA je to), neki ce pocet srat zasto se koristi odredjena smjesa betona, zasto su metalni dijelovi od odredjene legure, zasto nam trava malo "ljevlje" raste...
Umjesto da "im" je drago, oni kritikuju zasto 40 000...da nas dolazi ko šitara sta nas briga, kurcimo se jer mozemo i fala bogu imamo i imat cemo sa cim...
Imamo jacu ekipu od prosle godine, uigraniju i nece biti problema u ligi...za ligu sampiona nam fali "20tak" igraca, da bi mogli reci objektivno, pa mozda ih zveknemo...sada je to sve u fazi SF-a i trebat ce dobro da nas posere sreca uz taktiku iz Splita...al sve cemo vidjeti kako izgleda protiv cibalije...
Umjesto da "im" je drago, oni kritikuju zasto 40 000...da nas dolazi ko šitara sta nas briga, kurcimo se jer mozemo i fala bogu imamo i imat cemo sa cim...
Imamo jacu ekipu od prosle godine, uigraniju i nece biti problema u ligi...za ligu sampiona nam fali "20tak" igraca, da bi mogli reci objektivno, pa mozda ih zveknemo...sada je to sve u fazi SF-a i trebat ce dobro da nas posere sreca uz taktiku iz Splita...al sve cemo vidjeti kako izgleda protiv cibalije...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- samir_tm87
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Kad se pocne graditi (ako se sta ne razjebe, al tesko da ce, jer svabA je to), neki ce pocet srat zasto se koristi odredjena smjesa betona, zasto su metalni dijelovi od odredjene legure, zasto nam trava malo "ljevlje" raste...
najace

A koje to čuo za Viću lani u ova doba? Nije bio zvučno pojačanje, čak bi mnogi rekli prinova, a na kraju se ispostavi da se sada svi zaklinjemo u malog! Osim zna šta radi i treba mu vjerovati! Ako su došla 4-ica i ako ih je Brko doveo, onda su pojačanja i kapak!tax je napisao/la:ali realno da su bar dosla neka provjerena imena sem zebesamir_tm87 je napisao/la:Mostar47 je napisao/la:evo svi se pojačavaju,a mi čekamo i čekamo....
Treba jači beton udariti.Bar 3:1 i koristiti splitski cemenat u vrečama po 25 KgSeyo_TM je napisao/la:Kad se pocne graditi (ako se sta ne razjebe, al tesko da ce, jer svabA je to), neki ce pocet srat zasto se koristi odredjena smjesa betona, zasto su metalni dijelovi od odredjene legure, zasto nam trava malo "ljevlje" raste...
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
-
- Kontakt:
Neko je spomenuo prijateljsku tekmu protiv Iskre, kada se igra tekma i gdje, jel na Grbavici?????????
Ma dobro Seyo napisa, zar je moguće da ima nekih kojima bi smetalo da stadion bude od 40 000 mjesta? Jbg, da mi je docekat da vidim bagere i masine, pa neka prave kako god hoce, samo da se pocne graditi.
Najbitnije da smo doveli ono sto smo htjeli od nekih boljih igraca za koje se neko bori da dodvede mi smo doveli Zebu na dvije godine, borac se trudi da dovede Maletica ( ako ovaj ne nadje sta vani ) a celik Aganovica ( vjerovatno posudba ) mi smo i doveli igraca i na dvije godine.Savic ce se ukopiti sa Culumom odlicno mislim da je Amar namjenski isao na to da ima sva visoka igraca na zadnjem veznom a oba imaju upotrebljive pasove i radice za Zebu na krilima Beslija iskustvo + borbenost a sa druge strane Visca pokazao da moze jako puno.U odbrani Gancev je zauzeo mjesto desnog beka, stoperski par je i onako bio najjaci dio tima lijevo je standarno Mirko koji je zacemntirao mjesto zalaganjem ali i dobrim igrama.Napad je vjerovatno Lazin a na golu Seha.tax je napisao/la:ali realno da su bar dosla neka provjerena imena sem zebe
Razlika izmedju nas i hapoela je tolika da oni imaju golmana koji brani na svjetskom a mi golmana koji sjedi na klupi u reprezentaciji kao treci golman.Daleko od toga da treba skinuti gace odmah na pocetku ali mislim da su u klubu svjesni te cinjenice!
Potpispile87 je napisao/la:Najbitnije da smo doveli ono sto smo htjeli od nekih boljih igraca za koje se neko bori da dodvede mi smo doveli Zebu na dvije godine, borac se trudi da dovede Maletica ( ako ovaj ne nadje sta vani ) a celik Aganovica ( vjerovatno posudba ) mi smo i doveli igraca i na dvije godine.Savic ce se ukopiti sa Culumom odlicno mislim da je Amar namjenski isao na to da ima sva visoka igraca na zadnjem veznom a oba imaju upotrebljive pasove i radice za Zebu na krilima Beslija iskustvo + borbenost a sa druge strane Visca pokazao da moze jako puno.U odbrani Gancev je zauzeo mjesto desnog beka, stoperski par je i onako bio najjaci dio tima lijevo je standarno Mirko koji je zacemntirao mjesto zalaganjem ali i dobrim igrama.Napad je vjerovatno Lazin a na golu Seha.tax je napisao/la:ali realno da su bar dosla neka provjerena imena sem zebe
Razlika izmedju nas i hapoela je tolika da oni imaju golmana koji brani na svjetskom a mi golmana koji sjedi na klupi u reprezentaciji kao treci golman.Daleko od toga da treba skinuti gace odmah na pocetku ali mislim da su u klubu svjesni te cinjenice!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- themaniaks
- Kontakt:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.