PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

DoeTz
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la DoeTz » 10 avg 2016, 11:42

Komunista je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Prava vam je zajebancija ovo tone Tuzla i gori Grbavica. Prave ste liske mostarske, vas smisao za humor, liskaluk donio vam je milion picki u krevet.
Ne moralisi sada kada se spominje grbavica, po tebi je Tuzla mogla tonuti godinama. Banuj sada koliko hoces, ali nama jeste problem sto nam grad tone i sto se neko sprda sa tim, ali to ti nije smetalo dok nije "gorila grbavica". Nije smijesno, tu si u pravu, ali niko nece na to odsutiti.

Ovo je upravu, ljudi nekoliko dana pisu kako tone Tuzla tebe nigdje, cim se sugavica spomenu eto te trcis.
Jel ti to krivo sto cete umjesto Ordage dobit krcinu ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Chinaglia » 10 avg 2016, 11:51

mene ovo "Tone Tuzla, tone Sloboda", ne dotice ni najmanje, ne zato sto se ne palim na pisanja online, nego zato sto me to ne bi dotaklo ni uzivo da neko kaze, to su gluposti i smatram da se niko ne bi trebao primat' na to

jos smijesnija "provokacija" od "Tone Tuzla, tone Sloboda", jeste "Cijela Tuzla jednu kozu muzla" :lol:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 avg 2016, 11:55

Pantelija je napisao/la:Razumijem ja ovu temu, ko ga kome stavi i pristavi, ali bas nekada mucno citati kako nizak nivo komunikacije i lose zahebancije. Pa je li tesko naci zahebanciju oko trenutnih desavanja u klubovima, zelje sa bogicevicem i bivsim igracima, sarajevu oko remija sa terminasima iz celika, slobodi oko titula :D pa na dalje.... jok, uhvate se rata, paljenja , tonjenja...
odem na tekmu sa celikom, na zapad medju njihove, , ne znam je li to ta tribina toliko prizzivana, bilo je psovki ali ja se kunem da su gore psoovke na istoku koševa.... ne vidjeh tri prsta, psovanje ovog i onog... normalni ljudi sa djecom , djevojkama gledaju tekmu, dodjes na forume kontas rat izbio....
a vazda sam za dobru zajebanciju kao sto je bila na pocetku ove teme, ovo sad je vec preslo u neke raatne zahebancije, ppropadanje i ostalo...bzvz, neinteresantno za citati...
Visak hormona i vremena, po mom misljenju... Prcanje je ok, ali sve dok se drzi neki nivo. Moramo li u svemu biti razdjeljeni, zavadjeni i kopati jedni drugima grobove? Meni to nikada nece biti jasno zasto ne znamo bolje, ali je savrseno jasno da je takav odnos jednih prema drugima jedan od glavnih razloga sto smo generalno tu gdje jesmo - nigdje.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 avg 2016, 12:20

Tacno nekad bolje izvale ima i slika
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 10 avg 2016, 12:41

A fora je da ljudi ne znaju da je taj dio Tuzle prestao tonut ima 60 godina :mrgreen:

I platite Aci cojku cevape kod Ahmeta.
Tamo se uvijek kulturna svita okupi prije tekme.
tuzlanska Sloboda

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 avg 2016, 12:55

zlajci je napisao/la:A fora je da ljudi ne znaju da je taj dio Tuzle prestao tonut ima 60 godina :mrgreen:

I platite Aci cojku cevape kod Ahmeta.
Tamo se uvijek kulturna svita okupi prije tekme.
Kakve bola cevape zlajci. Odvedite covjeka na janjetinu,grcku salatu i baklavu. Nakon toga mu dajte kontrolok da to sve zeludac svari. Cuj na cevape :urnebes: :urnebes: daj bola nije do tog stadija siromastva doslo kod tzv tuzlanskih gostoljubivih hadzija . Jeste domacini u pm :rol:
salim se brato moramo malo
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 avg 2016, 12:57

Chinaglia je napisao/la:mene ovo "Tone Tuzla, tone Sloboda", ne dotice ni najmanje, ne zato sto se ne palim na pisanja online, nego zato sto me to ne bi dotaklo ni uzivo da neko kaze, to su gluposti i smatram da se niko ne bi trebao primat' na to

jos smijesnija "provokacija" od "Tone Tuzla, tone Sloboda", jeste "Cijela Tuzla jednu kozu muzla" :lol:
sto bi te doticalo, ja samo kad pokusam da zamislim mentalni sklop osobe koja napise "noz zica " ili psuje markale shvatim da s takvom osobom svaka komunikacija je suvisna i gubljenje dragocjenog vremena koje mozes utrositi na ganjanje pokemona jer je cak i to korisnije nego s takvima uci u neku diskusiju i spustiti se na taj nivo
nisam taj nivo, i nikad necu biti... hebo to, kazem ti bio a zapadu prvi put u zenici... tu i tamo neki divljak al brate ima ih i na istoku i na zapadu i jugu i sjeveru i grbavice i koseva...
_dreamer_ je napisao/la:
Visak hormona i vremena, po mom misljenju... Prcanje je ok, ali sve dok se drzi neki nivo. Moramo li u svemu biti razdjeljeni, zavadjeni i kopati jedni drugima grobove? Meni to nikada nece biti jasno zasto ne znamo bolje, ali je savrseno jasno da je takav odnos jednih prema drugima jedan od glavnih razloga sto smo generalno tu gdje jesmo - nigdje.

moguce da je to ...
ma nemamo mi stava... kada robijasi daju krv dobri su, dodje 10 indijanaaca pokaze tri prsta generalizuje se da su "SRCE SRBIJE".... meni ce uvijek biti normala jer su pokazali sta misle kada je bilo najteze... bubuljicara vazda bilo... i bit ce
naravno, navijacki okrsaji ultra fazon to je nesto sto sam prozivio i shvatam to neko "ganjanje" ... cakije , nozeve , pistolje nikad... ali je meni bilo sasvim ugodno u zenici sjediti sa rajom koja je dosla da gleda fudbal... i to je recimo jedan nacin da shvatimo da smo mi svi skoro isti, iz iste vrece
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 10 avg 2016, 13:34

Pantelija je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:mene ovo "Tone Tuzla, tone Sloboda", ne dotice ni najmanje, ne zato sto se ne palim na pisanja online, nego zato sto me to ne bi dotaklo ni uzivo da neko kaze, to su gluposti i smatram da se niko ne bi trebao primat' na to

sto bi te doticalo, ja samo kad pokusam da zamislim mentalni sklop osobe koja napise "noz zica " ili psuje markale shvatim da s takvom osobom svaka komunikacija je suvisna i gubljenje dragocjenog vremena koje mozes utrositi na ganjanje pokemona jer je cak i to korisnije nego s takvima uci u neku diskusiju i spustiti se na taj nivo
nisam taj nivo, i nikad necu biti... hebo to, kazem ti bio a zapadu prvi put u zenici... tu i tamo neki divljak al brate ima ih i na istoku i na zapadu i jugu i sjeveru i grbavice i koseva...
_dreamer_ je napisao/la:

moguce da je to ...
ma nemamo mi stava... kada robijasi daju krv dobri su, dodje 10 indijanaaca pokaze tri prsta generalizuje se da su "SRCE SRBIJE".... meni ce uvijek biti normala jer su pokazali sta misle kada je bilo najteze... bubuljicara vazda bilo... i bit ce
naravno, navijacki okrsaji ultra fazon to je nesto sto sam prozivio i shvatam to neko "ganjanje" ... cakije , nozeve , pistolje nikad... ali je meni bilo sasvim ugodno u zenici sjediti sa rajom koja je dosla da gleda fudbal... i to je recimo jedan nacin da shvatimo da smo mi svi skoro isti, iz iste vrece
Ma druze ko hoce da vidi pozitivu, on će je vidjet.
Ko okreće na negativu će uvijek pokusavat ocrniti ono sto ne poznaje.
Svako normalan je dobrodosao u zenicu odgledat utakmicu, jer na jednog wannabe huligana ima 100 normalne raje koja je dosla mirno pogledat 70 godina star klub na najljepsem bh stadionu.
Mrznju je najlakse siriti
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 avg 2016, 13:35

1-sloboda ima trofej
2-sloboda nema trofej ali ima ime
3-fc sloboda-League Cup winners Yugoslavia
4-sloboda ima ljudskost
5-dajte sobodi milion
6-ordagic ne ide ni za milion
7-uz zvezdu sloboda igra najbolji fudbal na balkanu
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 10 avg 2016, 14:28

I danas ćemo kao za vikedn, "ja te je*em Saraj'vooo"
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 avg 2016, 14:30

samocelik je napisao/la:I danas ćemo kao za vikedn, "ja te je*em Saraj'vooo"
ko vam je onaj lik sa salom sto skace 90 min na zapadu? :urnebes:

dere se "čelik sampion, hajmo svii svi " kad lik odozgo "sta je jarane opet loš spid" :lolno:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 10 avg 2016, 14:33

Ma Edo garant. Jbg taj momak je od rođenja umno bolestan, odnosno ima neki poremećaj jbg nemam pojma. Uglavnom stari je od mene i od kako ja pratim Čelika on je na utakmicama. Ide ponekad na gostovanja, neverovatno srčan i ako nije dobar. Recimo subotom je tekma on u Četvrtak dres šal i lagano čeka.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 avg 2016, 14:34

Ako duljevic vrijedi milion onda ordagic vrijedi dva.

Konstantniji je Diaby sa milion povreda u karijeri nego Duljevic. Bljesne, odigra fantasticno utakmicu onda nestane par i tako ukrug. Da ima 18 godina razumio bi. Ima privilegiju igrati vaznu ulogu u Sarajevu kao prva zvijezda tima a kako ih vodi vidjeli smo prosle sezone.

Da Ordagic igra u Zelji ili Slobodi igrao bi davno u repki tj bio bi pozvan.

Ovo isto sam govorio za Blagojevica dok je u Velezu igrao. Doktor fudbala za Hebibovica aka 45 min igram pa 45 min nestanem.

Do jucer su neki pljuvali Ahmetovica danas ga kuju u zvijezde isto bi bilo ya Ordagicem.

Ps: U pararelnom univerzumu sarajevo i zelju ponudilo 210k za Kozulja. Ode za sicu najbolji igrac u Hajduk. Odlicno se radi u skautingu igraca.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 avg 2016, 14:46

samocelik je napisao/la:Ma Edo garant. Jbg taj momak je od rođenja umno bolestan, odnosno ima neki poremećaj jbg nemam pojma. Uglavnom stari je od mene i od kako ja pratim Čelika on je na utakmicama. Ide ponekad na gostovanja, neverovatno srčan i ako nije dobar. Recimo subotom je tekma on u Četvrtak dres šal i lagano čeka.
nesto kao nas Sejo :bow:

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 10 avg 2016, 15:10

joker90 je napisao/la:Dok su im kone divljale gradom i radili sta hoce, Fufare nisu reagovale jer su na drugom dijelu grada cijepali drva, jbg.. :kafa:
[youtube][/youtube]

slika
To je taj tuzlanski mentalitet, samo fizicki rad, nisu puno za razmisljanje ali za ovakav vid rada su bolji i od vola i od konja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 10 avg 2016, 15:11

8- ako duljevic vrijedi milion, onda ordagic (igrac tzv fk sloboda) vrijedi dva. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 10 avg 2016, 15:14

TobeYarabi je napisao/la:8- ako duljevic vrijedi milion, onda ordagic (igrac tzv fk sloboda) vrijedi dva. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Sta je smijesno,boli istina,a ?

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 10 avg 2016, 15:21

Suljo20002 je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:8- ako duljevic vrijedi milion, onda ordagic (igrac tzv fk sloboda) vrijedi dva. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Istina ahahahahaha :rol: :rol:
Kojeg ce to Sloboda prodati igraca vise nego Sarajevo ?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 10 avg 2016, 15:23

Manuel je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:
Istina ahahahahaha :rol: :rol:
Kojeg ce to Sloboda prodati igraca vise nego Sarajevo ?
Svaki igrac slobode je vrijedniji nego ti bajg fudbaleri u Sarajevu
Ovdje ne racunam na Mehidica :lol:
ŽLJŠČAR JE SAMPINJON OOOO

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 10 avg 2016, 15:25

Pa zasto ne prodajete te igrace za fine pare kad su toliko vrijedniji ?

Ovi bolji zaigraju u Sarajevo da bi se lakse prodali jer preko Slobode je teze koliko god ti to tesko palo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.