Ciro nije ni pozvao igrace a ljudi stavljaju izmjene ,spiceve ove one.
Ako budete tako nastavili piro ce da stavi dzeku kao libera da pojaca odbranu a vi gledajte odakle vedri

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
majstore ti si nesto fulo.....Dzeko je u 4 utakmice dao 5 golova....to nesto govori...a i konstantno igra u prvoj postavi....a Dzeko igra u Wolfsburgu a ovaj u Aeku....i to nesto govori....LAW je napisao/la:Ove postave su smjesne koji Dzeko ba bolji je Muslimovic hiljadu puta nafurali ste Dzeku ko da je neznam sta Djeco ostavite se trenerskog posla.Nema nista protiv Dzeke al stvarno Muslimovic je bolji samo sto on ima manje medijske paznje.
ZELJO DO GROBA je napisao/la:majstore ti si nesto fulo.....Dzeko je u 4 utakmice dao 5 golova....to nesto govori...a i konstantno igra u prvoj postavi....a Dzeko igra u Wolfsburgu a ovaj u Aeku....i to nesto govori....LAW je napisao/la:Ove postave su smjesne koji Dzeko ba bolji je Muslimovic hiljadu puta nafurali ste Dzeku ko da je neznam sta Djeco ostavite se trenerskog posla.Nema nista protiv Dzeke al stvarno Muslimovic je bolji samo sto on ima manje medijske paznje.
al da su oba igraca dobra dobra su...i nemoj vise majketi pisati ovaikve gluposti....
a evo najvjerovatnije koji ce igraci igrati (bez formacije):
Keno (ako ne bude spreman ima vise opcija...Brasnic, Nurkovic najizglednije...)
Spaha
Nadarevic
Jahic (Damjanovic-ovo je do cire..hocel priznati da je napravio gresku sto nije ranije pozvao Jahu u repku i sto ga je otjero...)
Dzemo Berberovic
Salihovic
Rahimic
Muratovic
Miske
Ibricic (covjek zasluzujer mjesto...igra lik u zivotnoj formi)
Dzeko
aaaa...moja greska...prebaci me nesto....mone je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:majstore ti si nesto fulo.....Dzeko je u 4 utakmice dao 5 golova....to nesto govori...a i konstantno igra u prvoj postavi....a Dzeko igra u Wolfsburgu a ovaj u Aeku....i to nesto govori....LAW je napisao/la:Ove postave su smjesne koji Dzeko ba bolji je Muslimovic hiljadu puta nafurali ste Dzeku ko da je neznam sta Djeco ostavite se trenerskog posla.Nema nista protiv Dzeke al stvarno Muslimovic je bolji samo sto on ima manje medijske paznje.
al da su oba igraca dobra dobra su...i nemoj vise majketi pisati ovaikve gluposti....
a evo najvjerovatnije koji ce igraci igrati (bez formacije):
Keno (ako ne bude spreman ima vise opcija...Brasnic, Nurkovic najizglednije...)
Spaha
Nadarevic
Jahic (Damjanovic-ovo je do cire..hocel priznati da je napravio gresku sto nije ranije pozvao Jahu u repku i sto ga je otjero...)
Dzemo Berberovic
Salihovic
Rahimic
Muratovic
Miske
Ibricic (covjek zasluzujer mjesto...igra lik u zivotnoj formi)
Dzeko
upravu si, samo Muslimović igra u PAOK-u
koga bi ti ujeoZELJO DO GROBA je napisao/la:sine moj da mi sad daju da biram izmedju tebe i Ibrahimovica ja bi ueo tebe....hehhe...
ma samo ce Dzeko biti u napadu...igracemo sa tri szopera...ovo ostalo je bezveze pisanje...sao ta formacija dolazi u obzir...vidjecete...
narkomane ne seri...ovo su greske u pisanju...hehearmando je napisao/la:koga bi ti ujeoZELJO DO GROBA je napisao/la:sine moj da mi sad daju da biram izmedju tebe i Ibrahimovica ja bi ueo tebe....hehhe...
ma samo ce Dzeko biti u napadu...igracemo sa tri szopera...ovo ostalo je bezveze pisanje...sao ta formacija dolazi u obzir...vidjecete...![]()
hehe, i igramo sa tri copera (moj omiljeni motocikl)
![]()
zeljo moj, stalno me nasmijavas...sta bi mi bez tvog humora
yebo ti narkoman tu glavu ludu, neotesanu...nisi svjestan kolko si glup i kolko se brukas.ZELJO DO GROBA je napisao/la:narkomane ne seri...ovo su greske u pisanju...hehearmando je napisao/la:koga bi ti ujeoZELJO DO GROBA je napisao/la:sine moj da mi sad daju da biram izmedju tebe i Ibrahimovica ja bi ueo tebe....hehhe...
ma samo ce Dzeko biti u napadu...igracemo sa tri szopera...ovo ostalo je bezveze pisanje...sao ta formacija dolazi u obzir...vidjecete...![]()
hehe, i igramo sa tri copera (moj omiljeni motocikl)
![]()
zeljo moj, stalno me nasmijavas...sta bi mi bez tvog humora
ueo-uzeo
szopera-stopera
[/quote]armando je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:
yebo ti narkoman tu glavu ludu, neotesanu...nisi svjestan kolko si glup i kolko se brukas.![]()
sto pravis konstantno greske u pisanju, jesi li zavrsio osnovnu ili jos ides u istutrcis da izjavis nesto vazno, pa nemas kad da pazis na greske...spamere na kvadrat...bem ti internet kad ga svako koristi
Evo ja sad prico sa Kenom. Kaze najmanje 5-6 sedmica pauze, mozda i duze..znaci nista od njega protiv Belgije..treba mu traziti zamjenu!!Tarik14 je napisao/la:Hasagic je jucer zaradio povredu prepona i veliki je upitnik hoce li biti spreman za dvomec protiv Belgije.
Ma ja, nesumljam da je to rekao. Povreda prepona je uvijek ozbiljna stvar.E.D je napisao/la:Evo ja sad prico sa Kenom. Kaze najmanje 5-6 sedmica pauze, mozda i duze..znaci nista od njega protiv Belgije..treba mu traziti zamjenu!!Tarik14 je napisao/la:Hasagic je jucer zaradio povredu prepona i veliki je upitnik hoce li biti spreman za dvomec protiv Belgije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.