Chinaglia je napisao/la:mene ovo "Tone Tuzla, tone Sloboda", ne dotice ni najmanje, ne zato sto se ne palim na pisanja online, nego zato sto me to ne bi dotaklo ni uzivo da neko kaze, to su gluposti i smatram da se niko ne bi trebao primat' na to
jos smijesnija "provokacija" od "Tone Tuzla, tone Sloboda", jeste "Cijela Tuzla jednu kozu muzla"

sto bi te doticalo, ja samo kad pokusam da zamislim mentalni sklop osobe koja napise "noz zica " ili psuje markale shvatim da s takvom osobom svaka komunikacija je suvisna i gubljenje dragocjenog vremena koje mozes utrositi na ganjanje pokemona jer je cak i to korisnije nego s takvima uci u neku diskusiju i spustiti se na taj nivo
nisam taj nivo, i nikad necu biti... hebo to, kazem ti bio a zapadu prvi put u zenici... tu i tamo neki divljak al brate ima ih i na istoku i na zapadu i jugu i sjeveru i grbavice i koseva...
_dreamer_ je napisao/la:
Visak hormona i vremena, po mom misljenju... Prcanje je ok, ali sve dok se drzi neki nivo. Moramo li u svemu biti razdjeljeni, zavadjeni i kopati jedni drugima grobove? Meni to nikada nece biti jasno zasto ne znamo bolje, ali je savrseno jasno da je takav odnos jednih prema drugima jedan od glavnih razloga sto smo generalno tu gdje jesmo - nigdje.
moguce da je to ...
ma nemamo mi stava... kada robijasi daju krv dobri su, dodje 10 indijanaaca pokaze tri prsta generalizuje se da su "SRCE SRBIJE".... meni ce uvijek biti normala jer su pokazali sta misle kada je bilo najteze... bubuljicara vazda bilo... i bit ce
naravno, navijacki okrsaji ultra fazon to je nesto sto sam prozivio i shvatam to neko "ganjanje" ... cakije , nozeve , pistolje nikad... ali je meni bilo sasvim ugodno u zenici sjediti sa rajom koja je dosla da gleda fudbal... i to je recimo jedan nacin da shvatimo da smo mi svi skoro isti, iz iste vrece