FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

djulba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la djulba » 10 avg 2016, 11:36

Hrasno1921 je napisao/la:Danas ofanzivno od prve minute sa dva napadaca, mislim da nema sta da cekamo i da igramo defanzivno, uvjeren sam to niko nebi ocekivao pa ni sam Husref takvu taktiku sa nase strane, kao sto Aco rece ko dobije bitku na sredini terena taj ce i pobijediti.
Iskren da budem sve je na nasoj strani od kvaliteta pa do kondicije igraca i ocekujem pobjedu pa makar sa jednim golom razlike.

Sa druge strane imat cemo veliku podrsku na tribinama, preko 400. Manijaka ide u Tuzlu :thumbup:
Sad ću ja javit Husrefu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 avg 2016, 11:46

djulba je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Danas ofanzivno od prve minute sa dva napadaca, mislim da nema sta da cekamo i da igramo defanzivno, uvjeren sam to niko nebi ocekivao pa ni sam Husref takvu taktiku sa nase strane, kao sto Aco rece ko dobije bitku na sredini terena taj ce i pobijediti.
Iskren da budem sve je na nasoj strani od kvaliteta pa do kondicije igraca i ocekujem pobjedu pa makar sa jednim golom razlike.

Sa druge strane imat cemo veliku podrsku na tribinama, preko 400. Manijaka ide u Tuzlu :thumbup:
Sad ću ja javit Husrefu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nemoj bgt optuzit ce mene onda na forumu da radim i protiv ekipe :mrgreen:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 10 avg 2016, 11:50

amazon je napisao/la:Vrlo moguće da je to. A on je bio povrijeđen prije 10 dana, evo opet i skoro svaki put druga povreda.
Zericev problem je njegov menadjer...
Ko malo bolje poznaje Zeru znat ce o cemu govorim....
Isti mu je i u kadetima isto savjetovao...

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 10 avg 2016, 12:34

Zna li neko vise sta o tome, da li Kosoric odlazi, komentator na Areni je nesto spominjao
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 avg 2016, 12:44

aleksandar_veliki je napisao/la:
Euzebio je napisao/la:
amazon je napisao/la:Vrlo moguće da je to. A on je bio povrijeđen prije 10 dana, evo opet i skoro svaki put druga povreda.
Zasto menadzer? Bilo bi dobro da nakon ovakvih konstatacija malo i obrazloziti.
Menadzeri malog Zerica su Hadis Zubanovic i Nedim Hrapovic, i poznavajuci obojicu slobodno mogu reci da ta prica ne stoji, necu reci da je izmisljena i laz od doticnog, nego jednostavno ne stoji.
Obijica su vrlo korektni menadzeri i prije svega ljudi kako treba, nisu gladni para kao vecina menadzera a to dokazuju i transferi Visce, Bajica i Hadziahmetovica i komplet background koji ih prati.

Glavni problem Zerica je sto je preskocio juniore, prekomandovan je u prvi tim direkt iz kadeta, od djeteta se previse ocekuje i ocekivalo se, treba ga pustiti da radi i da sve ide svojim tokom, i naci mu dobrog nutricionistu, sve ostalo ce doci na svoje
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 10 avg 2016, 13:08

Glavni problem Denisa je Faco koji forsira sve previse...

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 10 avg 2016, 13:09

Euzebio je napisao/la:
Zasto menadzer? Bilo bi dobro da nakon ovakvih konstatacija malo i obrazloziti.
Iz usta Zerinog amidje.
Ja posto kupio pod to i prodao.
Znaci savjetovali su ga da se malo stedi i na trenizima i utakmicama za kadete te ako ga zovnu da igra za prvi tim da to eskivira te da kaze da je povrijedjen.A sve to jer ce imati klub za njega.Doduse to je sve bilo prije odlaska u Barcelonu....
Imaju ljudi i na ovom forumu koji prate mladje selelkcije pa eto neka oni kazu koliko utakmica i kako je mali Zera odigrao proslu sezonu.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 avg 2016, 14:00

Imam jedno konstruktivno pitanje za sve.

Očekivao sam odavno ovu informaciju vezano za plaćanje stolice za Istok na 12 rata.

Napokon, kada smo dobili i tu informaciju, mene interesuje još nešto, i skoro da je nevjerovatno da to niko nije primijetio.

Naime, ukoliko se Mujo Mujić odliči da sebi kupi desetogodišnju ulaznicu, i rezerviše mjesto G24, i naravno želi povesti i svog prijatelja na utakmicu, međutim, desi se da su mjesta oko Mujinog (G23,G25,F23,F24,F25,H23,H24,H25) kupljena i zauzeta, to znači da Mujo teoretski 10 godina sam dolazi na utakmicu i sjedi pored, za njega, nepoznatih ljudi, bez mogućnosti da dođe sa prijateljem, djevojkom, sinom, tetkom...

Po meni je ovo recimo veliki minus, ako sam ja to shvatio na pravi način.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 10 avg 2016, 14:10

jedina poenta u svemu tome je uzeti pare od obicnih ljudi a sta ce biti za 10 godina ko ziv ko mrtav. lupam za 3 godine dode druga uprava i kaze kakve ba stolica, sjedi ko hoce.
pa nisu oni budale da daju iz svog dzepa pare pa da 10 godina uzimaju na tome jer znaju da je to rizik, sutra se raja mogu okrenuti protiv njih.
ovo sto oni rade je nesto slicno zilhi iz narodne kuhinje.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 avg 2016, 14:24

Tražio sam konkretan odgovor a ne odmah "zauzimanje pozicija" za i protiv uprave.

Drugo, nešto što se reguliše ugovorom, koji svaki kupac stolice potpiše, kao i klub, važi po definisanim pravilima - odnosno, nema te uprave, pojedinca ili sile, koja može nekome osporiti da sjedne na mjesto koje je kupio pod tim ugovorom, bilo to za 5,6, ili 9 godina i 10 mjeseci.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 10 avg 2016, 14:27

po kojem to pravnom osnovu mogu uraditi ?

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 avg 2016, 14:42

Pa istom pravnom osnovu po kojem recimo od investitora zgrade u izgradnji kupiš garažno mjesto na određeni period (10 godina),
regulišeš ugovorom da li je to samo mjesto iscrtano linijama, ili imaš nešto zagrađeno, da li imaš vrata ili je otvorenog tipa,
sa druge strane investitor sebe ogradi time što u ugovor unese tvoje uslove plaćanja i dinamiku izmirenja troškova, itd. i
postoji 0% šanse da neko treći dođi i kaže, eh sada, ja sam kupio cijelu zgradu, taj parking prostor je moj.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 avg 2016, 14:48

Cuj ovog nova uprava ce osporit ugovor :facepalm: , pa ne potpisujes ugovor sa upravom vec sa fudbalskim klubom zeljeznicar, nema veze ko je na celu kluba , tebi ugovor vazi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 10 avg 2016, 14:50

i tebi je isto privatna zgrada i fudbalska tribina?

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 10 avg 2016, 14:51

zeljoooooooooo je napisao/la:Imam jedno konstruktivno pitanje za sve.

Očekivao sam odavno ovu informaciju vezano za plaćanje stolice za Istok na 12 rata.

Napokon, kada smo dobili i tu informaciju, mene interesuje još nešto, i skoro da je nevjerovatno da to niko nije primijetio.

Naime, ukoliko se Mujo Mujić odliči da sebi kupi desetogodišnju ulaznicu, i rezerviše mjesto G24, i naravno želi povesti i svog prijatelja na utakmicu, međutim, desi se da su mjesta oko Mujinog (G23,G25,F23,F24,F25,H23,H24,H25) kupljena i zauzeta, to znači da Mujo teoretski 10 godina sam dolazi na utakmicu i sjedi pored, za njega, nepoznatih ljudi, bez mogućnosti da dođe sa prijateljem, djevojkom, sinom, tetkom...

Shvatio si na pravi nacin, ali ne postoji mogucnost da se to drugacije rijesi. Jedino da Mujo Mujic kupi 2 ili 3 stolice i onda moze dolaziti sa prijateljem/prijateljima.
Isto kao i sa garaznim mjestom koje pominjes u sljedecem postu..ako si kupio garazno mjesto broj 3, a 2 i 4 su zauzeti, kad ti dodje prijatelj u posjetu parkirace pred zgradu, ili gdje vec ima slobodno mjesto.
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 avg 2016, 14:54

HausMan je napisao/la:i tebi je isto privatna zgrada i fudbalska tribina?
Nije isto, ali zakon je isti.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 10 avg 2016, 14:55

i ti kupis to mjesto, ja sjednem na to mjesto i necu da ustanem, i onda me tuzis idemo na sud ?

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 10 avg 2016, 14:56

HausMan je napisao/la:i tebi je isto privatna zgrada i fudbalska tribina?
Zar nije u ovom slucaju...

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 avg 2016, 14:58

zeljoooooooooo je napisao/la:Imam jedno konstruktivno pitanje za sve.

Dobro pitanje o kojem nisam razmisljao. Vjerovatno se islo na to da kod nas i pored numerisanih karata niko to ne postuje. Medjutim ako dodje dobra ekipa u Evropi i ne bude mjesta moze biti problema. Zna li neko nesto vise o ovoj problematici?
Mislim da se moglo ovo pitanje vrlo lako riješiti, na način da se ponuđena mjesta "raštrkaju" po tribini.

Kakve veze ima da neko kupi mjesto koje nije u centralnom dijelu tribine, već prema jugu ili sjeveru.

Na taj način bi se napravilo komocije, tako da u krugu od 5-10 mjesta pored sebe ne bi imao "komšiju" koji je rezervisao mjesto.

Ne vjerujem da će ovo smanjiti potražnju, ali definitivno je pitanje koje bi se moglo razmotriti.

Ja prvi ne bih kupio stolicu ukoliko mi ne bi neko mogao garantovati ako dođem sat, sat i po, prije utakmice, da ću moći prijatelja, koji nije kupio stolicu, smjestiti pored sebe.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 10 avg 2016, 15:01

HausMan je napisao/la:i ti kupis to mjesto, ja sjednem na to mjesto i necu da ustanem, i onda me tuzis idemo na sud ?
Ugovorom se garantuje tebi kao kupcu to mjesto i odgovornost je kluba (prodavca) da ti osigura to mjesto.

Na koji način, mene iskreno ne zanima, bio to dodatni broj zaštitara, posebno STAFF osoblje koje će se baviti tim pitanjem, ili nešto treće, meni je svejedno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 25 gostiju.