FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 09 avg 2016, 22:31

Evo ako ce se bas birati moderator, ja sam onda za Amazona :bih:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 avg 2016, 22:33

Hrasno1921 je napisao/la:Evo ako ce se bas birati moderator, ja sam onda za Amazona :bih:
Ma ja se zahebavam, ne bih se jos bavio s tim nema sanse.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 avg 2016, 22:40

Ma mogu uvijek biti na kapiji skupljati lopte :D ode ovo u off.

Nego fakat bi nam sutra valjala pobjeda a mozda ni pobjeda nije toliko bitna, ali da odigramo dobro. Da se vidi da nije patnja kao proslih godina. Realno nas je ova Sloboda prosle godine dobro ubila, ne bi valjalo da nas opet uzmu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 09 avg 2016, 22:53

Nekako sam siguran da cemo sutra igrati bez Bekrica u sredini. Radinovic i Secerovic pocinju garant.
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2016, 22:58

aleksandar_veliki je napisao/la: Amazon je u pravu. To sto je neko mladi reprezentativac nista ne znaci. Koliko je samo prodefilovalo igraca mladom repkom i danas ih nigdje nema.
Koliko je Željinih golmana prodefilovalo reprezentacijama i šta je na kraju bilo sa njima?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 09 avg 2016, 23:10

aleksandar_veliki je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Amazon je u pravu. To sto je neko mladi reprezentativac nista ne znaci. Koliko je samo prodefilovalo igraca mladom repkom i danas ih nigdje nema.
Koliko je Željinih golmana prodefilovalo reprezentacijama i šta je na kraju bilo sa njima?
Zadnji koji je bio u mladoj reprezentaciji bio je Bukvic? Mislim da nakon njega ih nije bilo vise u mladoj? Bio Seha prije njega, ko je jos bio? Nista ne mora znaciti nastup u mladoj reprezentaciji.
Ne mora znaciti, ali....
Vedran je bolji golman, ako ni u cemu drugom onda u istrcavanjima i kupljenju "golmanskih" lopti u petercu. Fejzic imao par odlicnih odbrana protiv Sirokog, ali navedi mi jedno njegovo dobro istrcavanje na centarsut u ove tri utakmice?? A nije da ce faliti centarsuteva u Tz...
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2016, 23:11

aleksandar_veliki je napisao/la:Zadnji koji je bio u mladoj reprezentaciji bio je Bukvic? Mislim da nakon njega ih nije bilo vise u mladoj? Bio Seha prije njega, ko je jos bio? Nista ne mora znaciti nastup u mladoj reprezentaciji.
Željini golmani su uvijek dobro prolazili u reprezentaciji, Hasagić, Baotić, Gušo, Šehić... i napravili su dobre karijere.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2016, 23:18

aleksandar_veliki je napisao/la:Ne mislim ja da je Kjoseevski losiji golman. Trener je u nezavidnoj situaciji i kako god odluci ako Zeljo izgubi i to jos slabom intervencijom bice razapet. Nije mu lako.
Pred Kostićem je teška odluka i on gubi u svakom slučaju. Ja sam uvijek za Vecu, svaka čast Fejziću, ali Kjosevski je po svim parametrima budući A reprezentativac i naš kapitalac, a kvalitet je neupitan.
Voli te tvoje Sarajevo.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 09 avg 2016, 23:41

Da li je potencijal za A repku pokazaće vrijeme, ali kvalitetan je sigurno toliko da ima prednost u odnosu na Fejzića, mada ne bi volio biti u Kostićevoj koži pri izboru. Opet treba malo premotati film u ne tako daleku prošlost, pa se prisjetiti zadnje ligaške utakmice u Tuzli, gdje je Vedran bio vjerovatno naš najbolji pojedinac. Sve u svemu, ko god bude na golu nek mu je sa srećom i da ostavi mrežu netaknutom. [emoji2] [emoji106]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 10 avg 2016, 02:51

Vedran kao Zeljino dijete mora da bude prvi golman i ima neku prednost u odnosu na Fejzica. Jeste da je nepravedno prema njemu , ali on je na to pristo onog momenta kad je potpiso jer se znalo da ce Veca bit prvi izbor.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 10 avg 2016, 06:39

Mislim da Veca treba stati na gol protiv Viteza.Ovo govorim cistto radi neke uigranosti Fejzica sa zadnjom linijom jer ipak je branio 3 utakmice.Utakmica u Tuzli nam je jako bitna i mislm da Kostic nece nesto previse rizikovati sa golmanima.
Protiv Viteza i ako se desi neki Vecin kiks lakse se moze ispraviti nego u Tuzli.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 10 avg 2016, 08:48

aleksandar_veliki je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
starina je napisao/la:Izvini a jel ti znas sta je sindikat fudbalera?Ne cini njega samo jedan Dzidic,kako pojedini pisete da uprava ima svoje pravnike tako isto i taj sindikat ima krug ljudi koji znaju u sta ulaze.....Sta je sa Stanica? :shh:
I ti ljudi bi trebali znati da onaj ko izgubi spor plaća sudske troškove i još svašta nešta, Željo to sebi može priuštiti, a mogu li oni... vidjećemo.

Što se tiče Stanića, vjerovatno ga čeka ista sudbina kao Bogićevića.
Sindikatu fudbalera treba dati podrsku. Zasto bi bilo koji klub radio s igracima sta mu je volja. Toga smo imali u proslosti, zasto ne bismo to promijenili. Sindikat trenera pod hitno osnovati. Znam koliko je Ibrakovic imao problema, odnosno kakvu je proceduru morao proci da bi mu se dozvolilo da vodi tim u 2. austrijskoj Bundesligi. Jbg, stranac. Kod nas treneri sa strane dolaze kako hoce, cak ni licence ne moraju imati i zbog toga nam treba sindikat bh. trenera. I da, nisam ja protiv dolaska stranaca pogotovo onih koji mogu donijeti nesto novo ali moramo znati zastiti i nas kadar.
Da sindikatu nogometasa organizovanom po principima modernog profesionalnog ustroja i u skladu sa pravilima ove igre. Ne drustvu jednog lica zenickog papka kojem je sve u zivotu nauditi Zelji a Bgm i Sarajevu. Znaci seres tu o ugrozenosti jednog igraca a sto ne kazes kakav ugovor ti imas, koliko kesa si na crno primio, jesi li uopste prijavljen. Kada jednu takvu organizaciju budu vodili profesionalci, pravnici i advokati, podrzati je svakako, a ovo trenutno je lakrdija prava.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 avg 2016, 08:56

Zar sindikate uvijek ne vode radnici? Kako sad advokati i u upravu sindikata?

U svakom slucaju, mislim da bi za diskusije o organizaciji i ustroju sindikata fudbalera trebalo otvoriti posebnu temu, ovdje je ta prica oftopic.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 avg 2016, 09:21

Da li ce biti prenos današnje utakmice ?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 avg 2016, 09:26

admin je napisao/la:Zar sindikate uvijek ne vode radnici? Kako sad advokati i u upravu sindikata?

U svakom slucaju, mislim da bi za diskusije o organizaciji i ustroju sindikata fudbalera trebalo otvoriti posebnu temu, ovdje je ta prica oftopic.
Da vode radnici, bilo bi lijepo da vode obrazovani radnici, gdje u pravilu bi trebao imati nekog pravnika u okviru firme koji bi zastupao prava radnika.
Ne moze ti kafe kuharica voditi sindikat, a samim tim ni polupismeni lik iz Zenice. Ima obrazovanih fudbalera, sa zavresnim faksom ali ocito je da se nisu ukljucili.

U pravu si da je offtopic, ali eto treba napomenuti da se vidi kako stoje stvari.

Danas bi trebalo biti ugodno vrijeme za igru, teren je tezak i grbav, na kojem se tuzlaci bolje snalaze. Ako nasa sredina na celu sa Blagojem i Radinovicem gdje se jos nadam Seceru bude na nivou, sigurno nece biti zijan, a Lendric ce pripremiti pobjedu.
O ovom derbiju se treba pisati jer sve stvari upucuju na kvalitetnu utakmicu.
Dilema je pregrst, golman, desni bek, lijevi bek, 2/4 u vezi i Lendricev partner u vrhu napada.
Po meni su sigurni stoperi, Blagoje, Miro i Lendra.
Ljeljak ce smisliti nesto da iznenadi Husa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 10 avg 2016, 09:57

jasmin10 je napisao/la:Da li ce biti prenos današnje utakmice ?
Moja TV

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 avg 2016, 10:39

Po mom misljenju Zeric je veliki talenat, ali kad sam sad otvorio deep relif o povredama od pocetka do danas Zeric je na listi svakih 7-10 dana. Realno od njegove karijere nema nista, trosenje vremena. Tako mlad momak s ovako puno povreda u godini dana je sumnjivo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 10 avg 2016, 10:50

Problem Zerica je da je ipak premlad i da njegova trenutna konstitucija tesko podnosi duele i startove ovih premijerligaskih bitangi pa i na treninzima. Decko je fakticki preskocio juniore i iz kadeta je ubacen u prvi tim, rano je preforsiran, i tu nekako vidim razloge povreda..

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 avg 2016, 11:19

Vrlo moguće da je to. A on je bio povrijeđen prije 10 dana, evo opet i skoro svaki put druga povreda.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 avg 2016, 11:33

Danas ofanzivno od prve minute sa dva napadaca, mislim da nema sta da cekamo i da igramo defanzivno, uvjeren sam to niko nebi ocekivao pa ni sam Husref takvu taktiku sa nase strane, kao sto Aco rece ko dobije bitku na sredini terena taj ce i pobijediti.
Iskren da budem sve je na nasoj strani od kvaliteta pa do kondicije igraca i ocekujem pobjedu pa makar sa jednim golom razlike.

Sa druge strane imat cemo veliku podrsku na tribinama, preko 400. Manijaka ide u Tuzlu :thumbup:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 14 gostiju.