uNbx je napisao/la:Dino Selimović, jedan je od nas.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
uNbx je napisao/la:Dino Selimović, jedan je od nas.
Hakovan acc od strane Dinokiovaca, pravi vlasnik vjerovatno misteriozno nestao.uNbx je napisao/la:Dino Selimović, jedan je od nas.
Odoh kopat tozla da izlijemo bistu najvećem sinu kojeg je bordo-bijeli klub iznjedrio.joker90 je napisao/la:Hakovan acc od strane Dinokiovaca, pravi vlasnik vjerovatno misteriozno nestao.uNbx je napisao/la:Dino Selimović, jedan je od nas.
Kad zavrsis sa Hasetovom bistom, naleti na tekmu sutra.uNbx je napisao/la:Odoh kopat tozla da izlijemo bistu najvećem sinu kojeg je bordo-bijeli klub iznjedrio.joker90 je napisao/la:Hakovan acc od strane Dinokiovaca, pravi vlasnik vjerovatno misteriozno nestao.uNbx je napisao/la:Dino Selimović, jedan je od nas.
X ko kucazagorski je napisao/la:Ne sikirajte se braco za danas,tradicija je na nasoj strani. Jos nikada nismo izgubili od Krupe na Kosevu
Andjusic isto desno....Testo je napisao/la:zaboravio si hebibovića koji je klasično desno krilo.HaRakIRi46 je napisao/la:Ne znam da li je Bekic igrao od kako je dosao iz Zrinjskog spica ili je uvjek bio krilo,msm. da bi Bekic u spicu bio pun pogodak.Na ovakav nacin smo unistili Velkoskog forsirajuci ga na krilu,tu jos i Bilbija pa i Okic.
msm. da je Bekic u Zrinjskom bio u spicu i da bi ga trebalo kao takvog i pustiti tu da igra,na krlilima imamo Crnkica,Saida,Duljevica,Cetkovica,pa i Hodzica.
a ovo si gore upravu - to veze sa mozgom nema da se igrači siluju na neprirodnim pozicijama.
i da, amer je cisti spic , joker koji moze uletiti u 70min da osvjezi vrh napada. a ovaj nas strucnjak ga gura na desno krilo gdje imamo najvise opcija, stvarno mi to ne ide u glavu.
a što se saida tiče mislim da on ne može više na krilo jer treba puno da se trči na toj poziciji...
daj Bože da može nešto i na poziciji 10 da ponudi koliko se meni čini ...
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 14 gostiju.