Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la BigBigBang » 10 avg 2016, 00:54

chily-rz je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Pa posljedica toga sto nisi naviknut na takve transfere je to da nisi naviknut ni na osvjaanje titula. Cifra od 100 miliona ne bi trebala predstavljati problem za klub koji toliko zaradjuje i plus prosli ljetni prelanzi rok je sa dolascima i odlascima bio na nuli, dakle 2 godine si haman na nuli dakle ni 200 miliona ti ne bi trebalo biti puno obzirom da si prethodnu sezonu zaradio vise od svih engleskih ekipa.

Arsenal je doveo Ozila za tri puta manje samo je bitno naci momenat ali dok ti uhvatis taj momenat tri sezone prodju i ne osvojis nista a ti i dalje hvataj momente i volju igraca i drkaj ku?ac dok drugi dovode klase i osvajaju trofeje. Kad iduci put uhvatis momenat da dovedes klasu poput Ozila taj isti Ozil ce ti vec biti igrac drugog kluba pa ces opet biti na istom na nicijoj zemlji.
Pamtim ja Arsenalove titule,tad je ekipa izrodila velikane i šampione,nije Arsenal ni tad pravio mega transfere,.

Ne vrijede ti milioni ako igrac nece,Benzemu bi garant kaparisali samo da je on želio taj transfer,.Davati 60-70 mil za likove koji nisu ni od Girouda dali više golova je ludost,.I meni je taj Lacazete bezveze transfer,prije bi Chicarita kaparisao,.

United je potrošio brdo para pa su završili u Evropa ligi,ne garantuju im trofeje ni Armenac,Pogba i Mourinho,.Skupa ta tranzicija kod njih,.
Super za tebe sto pamtis sigurno si svjestan da je zadnji veliki trofej bio prije vise od 12 godina...

Ja ne znam da li vi koristite mozak? ne moze se porediti broj golova napadaca Arsenala i Intera. U jednom klubu ti sanse kreira Ozil a u drugom su ti glavni kreativci Kondogbia i Brozovic. Icardi je 5 puta bolji realizator od Girouda, mladji je i moze biti jos bolji za razliku od panjine koja moze biti ista ili losija nego sto je sad, dakle ako neces dati rekordnu cifru za provjerenu klasu Griezmana onda bar probaj uzeti nekoga ko nije ta klasa a moze biti a to je Icardi. Smijesne su ove usporedbe Icardija sa gotovim igracima koji su vec dokazali klasu, Icardi to tek treba da pokaze i prije ce je on pokazati nego sto ce j epokazati Panjoud, Walnut, Lacazete i slicni mentoli.

Posto se sjecas uspjeha Arsenala sjecas se vjerovatno da se bas tada Abramovic pojavio kada ste svi govorili za Chelsea da su plastika da novac ne moze kupiti sve pa je Chelsea narednu deceniju osvojio sve sto se mozeo osvojiti i postao uz United najuspjesniji Engleski klub u tom periodu u potpunosti istisnuvsi Arsenal i Liverpool koji su bili ispred njega a u tih 10 godina osvojili su zajedno jednu ligu sampiona i par kupova. DAkle, DA novac i velika ulaganja ti garantuju trofeje, svi timovi koji su skrsili veliki novac nisu ostali suha ku?ca kao Arsenal, City se pojavaio poslije par godina su osvojili jednu pa onda i drugu titulu, PSG je od prosjecne ekipe francuske postao top5 najjacih ekipa u LP, Real je uzeo 2 Lige Sampiona i jednu ligu u zadnjih 5 godina. Dakle oni su svi istresli lovu i osvojili su nesto, zato ne boj se i United ce osvojiti polako samo gledaj. Dok oni osvajaju ti i dalje se zavaravaj da ce Arsenal kao 2004 dobiti za bagatelu dobru generaciju koja ce mu donijeti titulu,
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 avg 2016, 00:57

AllGunsBlazing je napisao/la:Koliko je one godine Suarez dao golova protiv top 3-4-5? Meni se cini da bijase 0.

Icardi egzekutor, jedva ima jedan sut po utakmici. :urnebes: Sta onaj rece neki dan, najbolji spic Seria A lige :mrgreen:
Cudo da spominjes tu svoju epsku provalu o Suarezu i tim derbi utakmicama iako je taj igrac sezonama prije te trpao i United, City, Arsenlal, Chelsea a kasniej sve velike meceve u Barceloni rijesio ne razumijem sta hoces da dokazes time sto je te sezone zabio cini mi se jedan gol protiv top4 ekipe? Pa protiv Arsenala je zabio u dvomecu 0 ali je zato onaj drugi mec kad nas razbiese bio najbolji igrac izdominirao wc kartona i imao jedno 2 ili 3 asistencije.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 avg 2016, 01:00

Asteriks jara,nije tema United pa ne bi o tome ovdje,.
AllGunsBlazing je napisao/la: Icardi egzekutor, jedva ima jedan sut po utakmici. :urnebes: Sta onaj rece neki dan, najbolji spic Seria A lige :mrgreen:
Ajde ja razumijem da ga cijene,možda i izraste u TOP napadaca,ja nisam pratio Inter toliko pa ne bi ni da mu dodam ili umanjim,.S druge strane imaš Higuaina iz iste te lige koji je dao 20 ili koliko vec više golova od pomenutog a ovdje je choker i trpac žabarske nejaci,Icardi ipak ima bolji procenat realizacije,. :bow:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2016, 01:10

Higuain je za Icardija Ronaldo i to onaj orginal.

Doduse ovaj je igrao u velesili Napoliju, a ovaj u nekom bezveznom Interu.
Celik!3,2,2.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 10 avg 2016, 01:25

Artetitis je napisao/la:
Seaman je napisao/la:za usporedbu suarez je s 24 godina došao u redse i tad je odmah sigurno prema voajeroljupcima bio gotov igrač na svome vrhuncu :rol:
Dečec, Suarez je bio mašina od samog početka, već na prvo gledanje mi se činio kao dostojan nasljednik Henryja po pitanju klase na terenu, samo što je igrao kod onog prolupalog Dalglisha koji je u istom roku doveo Carrolla za 35 miliona funti. Ko je gledao Liverpool-United 3:1 u prvoj Suarezovoj polusezoni, nije trebao ništa više gledati da skonta na kojem je nivou Suarez, uništio je United sam samcat i yebenom Kuytu namjestio hat-trick, sva tri gola mu namjestio. :rol: Da je imao pokretljivog špica za suradnju, a ne onog pijanog drvosječu, prekucao bi ligu i prije one 2013-14.

Argentinski švaler je egzekutor, Suarez je i asistent i egzekutor (mada ga je Barca više pretvorila u ovo drugo). Kruške i jabuke. :kafa:

Nego, nešto mi palo na pamet: da neće Wenger vratiti Van Persieja? :facepalm:
Zapade mi za oko što širiš neistinu :mrgreen:

Prvi gol fenomenalan prodor Sulje i tap-in za Dirka.
Drugi gol greška Nanija koji glavom dodaje loptu za Kuyta i ovaj daje gol.
Treći gol šut Sulje iz slobodnjaka, Van der Sar brani i lopta se odbija do Dirka i on daje gol.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 avg 2016, 01:43

Paja jara,fali trofej,to je sigurno,Arsenal je velikan u Engleskoj i posti dugo za svoj renome ali nismo potonili i što je još bitnije imamo sve preduslove da budemo konkurentni,.Veliku bazu fanova,jake sponzorske ugovore,jednu od najboljih infrastruktura u svijetu,.

Ne može se ni Montpeljer porediti sa Arsenalom,Cabala sa Ozilom pa je Giroud bio glavni piun u tituli navedenih,dao brdo golova i skupio dvocifren broj asistencija na to,.

Sve je to ok,Icardi ima potencijal ali mu je Inter nabio cijenu kao da kupuješ gotov proizvod a ne igraca koji je postigao 16 golova u sezoni i sad najvjerovatnije samo želi izvuci još bolji ugovor u Interu pa flertuje sa drugim klubovima,.Žiru je placen koliko ? Petnestak miliona eura,ovaj kao vrijedi 60 ili 70,.

Ja sam za Chelsea vjerovao da ne mogu kupiti simpatije i popularnost,tu sam se prevario jer ljudi traže interes u svemu pa tako i u klubu za koji navijaju/simpatišu,.Mene Arsenal nije kupio titulama nego šmekerskom igrom i fantasticnom generacijom koja se izrodila kroz vrhunski projekat kojem je tvorac matori Wenger,.Da,pregazilo ga je vrijeme,tvrdoglav je,razumijem mnogima i antipatican ali je covjek koji je Arsenal brendirao u svjetskim okvirima bez Ruskih ili Arapksih milijardi,.

Terekovu ligu prvaka niko ne može osporiti ali rijetko ko ce reci da su bili najbolja ekipa te godine,da su igrali najbolji fudbal,.Mnogi ce reci da je trofej najbitniji u svemu tome,vjerovatno i jeste jer ce godine izbrisati sjecanje na prosjecnu ekipu koja je uz mnogo srece došla do titule,.

Meni ce ostati sjecanje na generaciju nepobjedljivih koja je za taj Chelsea igrala svemirski fudbal a ostala bez titule LP,.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 10 avg 2016, 11:42

Seaman je napisao/la:daj se nauči čitati za početak :kafa: švaler je egzekutor prema tebi,a očito onda nam treba dimnjačar a ne egzekutor :facepalm:
Pa ti i gluplji nego sto sam mislio. :facepalm: Kazem da je glupo porediti Icardija i Suareza jer je argentinski zigolo iskljucivo strijelac, a Suarez je i strijelac i kreator, njemu je nebitno da li su mu suigraci Downing i rani Henderson ili Ozil i Cazorla, on moze driblingom i zadnjom loptom napraviti sansu, Sturridgea je proslavio.

@gaston - my bad, godine cine svoje, a nisam gledao klip da provjerim. Svejedno, ko je htio vidjeti, znao je kakvog igraca je Liverpool doveo vec tad.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 avg 2016, 12:16

AllGunsBlazing je napisao/la:Higuain je za Icardija Ronaldo i to onaj orginal.

Doduse ovaj je igrao u velesili Napoliju, a ovaj u nekom bezveznom Interu.

higuain je obična panjina koja nabija statistiku protiv manjih ekipa,a kad dođe biti ili nebiti bude glavni tragičar :rol: baš me zanima šta je osvojio s tim golovima :kafa: usrao svoju ekipu i repku gdje je god mogao,od real preko napolija do repke :rol:

ovaj ti opis za napoli i inter može stajati po igri tih klubova,upravo je takva razlika u igri bila između njih :kafa: gdje su panjini od pipite servirali po 5,6 šansi po tekmi,dok je icardi imao 1 do max 2 šanse :kafa: zato se nemoj čuditi ako u napoliju naredne sezone procvjeta gabbiadini što se već može viditi po nekim prijateljskim :kafa: ovo za gabiadinia zapiši

uživaj u tom wc panju od pipite :kafa:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Artetitis je napisao/la:
Seaman je napisao/la:daj se nauči čitati za početak :kafa: švaler je egzekutor prema tebi,a očito onda nam treba dimnjačar a ne egzekutor :facepalm:
Pa ti i gluplji nego sto sam mislio. :facepalm: Kazem da je glupo porediti Icardija i Suareza jer je argentinski zigolo iskljucivo strijelac, a Suarez je i strijelac i kreator, njemu je nebitno da li su mu suigraci Downing i rani Henderson ili Ozil i Cazorla, on moze driblingom i zadnjom loptom napraviti sansu, Sturridgea je proslavio.

klasičan vojaeroljubac,kad ga se uhvati da nezna niti čitati krene s gluparijama,nije niti u stanju shvatiti šta sam mislio s poantom realizatora i dimnjačara i s ovim prije gotovim igračem :rol:

Arsenal fears as Özil & Alexis delay signing deals. And club will re open talks with both players after the window closes (@MattHughesTimes)

kako to,pa vojaeroljupci su nam uvjeravali da će potpisati nove ugovore odmah po završetku cope i eura :rol:

vidim da nas povezuju s bonyem :facepalm:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2016, 12:40

I hajd sad pogledaj kako je dao skoro tri puta vise golova nego Icardi. U istoj ligi, priblizno istom klubu. I kako je Juve voljan bio platiti 90 miliona. Mora da su budale.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 avg 2016, 14:37

Naravno da su budale, ti i tebi slicni na ovoj temi morali prvi reci jer koliko znam smatrali ste da Suarez ne vrijedi 50 ili 55 miliona funti koliko sam ja govorio daj e trebalo dati nakon sto nam je odbijeno onih sramotnih 40 i jedna funta. Kako je ono bilo rizik prevelik :lol: Lik u naredne tri godine dokazao da je u tom trenutku vrijedilo za njega dati 100 miliona funti a ne bijednih 50. Ali naravno sada ti argentinski panj i choker je vrijedan 94 i pozivas se na transfer u Juve :lol:

Pri tome poredis Inter i Napoli u kontekstu imena kluba pa Napoli je u ovom trenutku 3 puta veca sila od Intera ti gledas ime kluba i to ti je argument kao da to igra neku ulogu Napoli je tri puta bolji od Intera igrace Ligu Sampiona drugi najbolji klub u Italiji naravno da ce Gonzalo panj Higuain zabiti vise golova od Icardija. A da ne pricam o tome da ce Icardi na svom vrhuncu tek biti kako vrijeme bude prolazilo dok je panjina vec usao u tridesete.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 avg 2016, 14:46

chily-rz je napisao/la:Paja jara,fali trofej,to je sigurno,Arsenal je velikan u Engleskoj i posti dugo za svoj renome ali nismo potonili i što je još bitnije imamo sve preduslove da budemo konkurentni,.Veliku bazu fanova,jake sponzorske ugovore,jednu od najboljih infrastruktura u svijetu,.

Ne može se ni Montpeljer porediti sa Arsenalom,Cabala sa Ozilom pa je Giroud bio glavni piun u tituli navedenih,dao brdo golova i skupio dvocifren broj asistencija na to,.

Sve je to ok,Icardi ima potencijal ali mu je Inter nabio cijenu kao da kupuješ gotov proizvod a ne igraca koji je postigao 16 golova u sezoni i sad najvjerovatnije samo želi izvuci još bolji ugovor u Interu pa flertuje sa drugim klubovima,.Žiru je placen koliko ? Petnestak miliona eura,ovaj kao vrijedi 60 ili 70,.

Ja sam za Chelsea vjerovao da ne mogu kupiti simpatije i popularnost,tu sam se prevario jer ljudi traže interes u svemu pa tako i u klubu za koji navijaju/simpatišu,.Mene Arsenal nije kupio titulama nego šmekerskom igrom i fantasticnom generacijom koja se izrodila kroz vrhunski projekat kojem je tvorac matori Wenger,.Da,pregazilo ga je vrijeme,tvrdoglav je,razumijem mnogima i antipatican ali je covjek koji je Arsenal brendirao u svjetskim okvirima bez Ruskih ili Arapksih milijardi,.

Terekovu ligu prvaka niko ne može osporiti ali rijetko ko ce reci da su bili najbolja ekipa te godine,da su igrali najbolji fudbal,.Mnogi ce reci da je trofej najbitniji u svemu tome,vjerovatno i jeste jer ce godine izbrisati sjecanje na prosjecnu ekipu koja je uz mnogo srece došla do titule,.

Meni ce ostati sjecanje na generaciju nepobjedljivih koja je za taj Chelsea igrala svemirski fudbal a ostala bez titule LP,.
Arsenal sezonama unazad ima sve preduslove ali djaba ti preduslovi kad ne ispunnjavas uslove a uslovi za titule su velika pojacanja i vrhunski igraci a takvih je u Arsenalu malo i koliko vidim ne zele da proudze ugovor. PA se ti malo zapitaj zasto ne zele produziti?

Giroud je izodminirao smijesnu francusku ligu koja je sesta po jacini u evropi i u kojoj je titulu kao prvi spic Bordou donio strasni Chamakh, strasna referenca je francuska liga, obicno smece. Jos tada je PSG bio tek u nastajanju a i sada sa PSGom koji je konkurentan najjacim evropskim ekipama ta liga je i dalje smece. Koliko je smece Ligue 1 dovoljno govori podatak da Serija A je odron svih ovih godina u odnosu na ono sto je nekad bila, propali zestoko i zamisli u toj svjooj propasti i dalje su druga dimenzija u odnosu na francusku ligu koja u tom periodu ne da nije uspjela da stigne propalu Seriju A vec je cak uspjela da izgubi mjesto lige petice od Portugalske lige. Naravno ta liga ce uvijek davati vrhunskih igraca ali i mnogo polovnjaka ala Giroud.

Inter nije nabio cijenu Icardiju, trziste mu je nabilo cijenu ono trziste u kojem Paul Pogba vrijedi 110 miliona eura. Ti imas sada opciju da se prilagodis trzistu i platis vise igraca kao sto je Icardi ili da furas svoju politiku sam protiv svih koja ti je godinama dala samo neusspjehe kad su najveci dometi u pitanju.

Isto tako ce se rijetko ko sjetiti da je Terek prije te Lige PRvaka zasluzio minimalno 2 titule Lige Prvaka jer su i oni igrali sezonama ispred svemirski fudbal u odnosu na taj Di Mateov Chelsea koji je bio najlosiji a uzeo LP. Dakle LP da osvojis moras imati i srece a Chelsea je zasluzio jer je godinama igrao polufinala i finala i na kraju zalsuzeno osvojio.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2016, 14:50

Ma ti si smijesan lik. Cuj sramotnih i jednu funtu? Ovi iz Liverpoola imaju samo srece sto su u Arsenalu gospoda, inace bi isli na sud. Kakva ti je logika davati 5-10-15 miliona funti vise kad mu je u ugovoru 40? A ko je govorio da ne vrijedi? Pa idiote ti si se najvise isprosipao na ovoj temi, a predstavljas sse kao da si sve bio u pravu.
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 avg 2016, 14:51

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa idiote ti si se najvise isprosipao na ovoj temi, a predstavljas sse kao da si sve bio u pravu.
Pa šta to nije bio upravu? Bio je upravu nekih 90% stvari samo što je dosadan i težak ko ingot.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2016, 15:00

Marsal je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Pa idiote ti si se najvise isprosipao na ovoj temi, a predstavljas sse kao da si sve bio u pravu.
Pa šta to nije bio upravu? Bio je upravu nekih 90% stvari samo što je dosadan i težak ko ingot.
Nije u pravu za El Nenya, Xhaku u pitanju transfera. Nije u pravu za Monreala, niti za Kosicelnog, niti za Ospinu. Da ne pricam o Cazorli. Eto ti 6 stvari koje nije u pravu.

Ja i da citiram:
"Hadziahmetovic je veci talenat od Iwobija".
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 avg 2016, 15:11

AllGunsBlazing je napisao/la: Nije u pravu za El Nenya, Xhaku u pitanju transfera. Nije u pravu za Monreala, niti za Kosicelnog, niti za Ospinu. Da ne pricam o Cazorli. Eto ti 6 stvari koje nije u pravu.
Nije ni u krivu.

Hoćemo li stvarno suditi Elnenyu da je igračina jer je proigrao i nešto ko odigrao u dijelu sezone kad smo ispali iz svega? Tad bi i Filip Arežina u Arsenalu izgledao kao pristojan igrač. Znači momak ništa do sada nije pokazao.
Šta je sa Xhakom problem? Momak me uopšte nije oduševio u ovih par pripremnih, izgubi se ko krava nekad na terenu. Mislim da će biti dobar igrač ali opet ne pljuje po njemu nego po Wengeru jer je doveo skupljeg igrača od Kričovijaka koji nam je bio potrebniji. Isto da sada Wenger dovede Isca umjesto napadača ili krila ili štopera. Normalno da ćeš pljuvat.
Monreal - nije ga nikad pljuvao nego je govorio ono što svi znamo ovdje, je li on neki mega lijevi bek? Nije, pošteno odrađuje posao i to je to dok se na ovoj temi od njega pravi Maldini jer nije qrčina kakve smo navikli gledati na bekovima.
Koscielny - je li frajer svake sezone ima nekoliko pomračenja? Ima, skrivi par golova, popljuje ga, pa šta.Je li istina u tome da ako želimo osvojiti titulu da bi nam trebao bolji štoper od Koscielnya? Jeste! On je po meni odloičan stoper ali treba da igra u paru sa boljim i iskusnijim od sebe a ne da on bude vođa čopora jer taj pritisak on ne može podnijet.
Ospina - prosječan golman i nedovoljno dobar za prvog golmana ekipe koja navodno cilja za titulu
Cazorla - je li apsolutno svi želimo da on bude zamjena i da ne bude redovan u prvih 11. Želimo, ili smo makar svi to željeli i pisali u jednom trenutku. Gdje on može igrati a da ekipa bude izbalansirana? Umjesto Ozila ili nazad da bude zadnji vezni što je smiješno realno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 avg 2016, 15:18

:rol: :tokralju:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 avg 2016, 15:22

Šta cemo sa Shneiderlinom kojeg ste ovdje nahvalili ko da je Viera licno,to je on imao bolju sezonu od EL Nenya,.Šta s Felainiem za kojeg je United izvalio koliko 40.mil a dobio drvo ? Kondogbia prekucao u Interu ?

Icardi sa 16 golova klasa a Higuain sa 40 flop i choker ? Jel i to stoji ?

Xhaka ok,po meni nepotreban transfer jer nije vrhunski destruktivac,bar me nije impresionirao do sada.

Monreal je imao fakat odlican period prošle sezone,jedan od konstantnijih u ekipi,.Ko je to vrhunski lijevi bek u Engleskoj,.Shaw ? :rol:

Koscielny došao iz Lorienta za par miliona,TOP 5 štopera na otoku sigurno,svi griješe pa i taj Fonte kojeg prizivate..Čudno je to što je isti taj Kosicielny recimo i u Francuskoj opcija prije Fontea..

BItno da je Stones prekucao prošle sezone,mi da smo forsirali Chambersa garantujem da bi imao bolju sezonu od navedenog a fola 50 mil.funti,jest al Arapskih funti jer ni jedna ozbiljna ekipa ne bi pljunila tolike pare za može bit klasu aka Mangala,.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2016, 15:23

Kos jedan od najboljih stopera lige i svijeta. Njemu nedovoljan.
Monreal najbolji bek lige. Njemu nedovoljan.
Cazorla jedan od najboljih tehicara lige gdje ima manu da je Ozil na njegovoj poziciji. Paji je "cirkusant".

A sta ti govori da pljuje igrace prije nego i zaigraju? A drugo, Poljak i Xhaka nisu isti tip igraca. Xhaka je igrac koji ima drugi najbolji diagonalni pas u Bundesligi(jedini bolji jeste Xabi Alonso), covjek uopste nije razbijac igre. Ne bi se ni Poljak proslavio u Arsenalu jer nije igrac koji moze igrati u oba smjera, a dok je Wenger tu takvi igraci ce se cijeniti. Zato ni Coq ne igra.
Celik!3,2,2.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 10 avg 2016, 15:24

Čudno je to što je isti taj Kosicielny recimo i u Francuskoj opcija prije Fontea..

:roll:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 avg 2016, 15:24

AllGunsBlazing je napisao/la:I hajd sad pogledaj kako je dao skoro tri puta vise golova nego Icardi. U istoj ligi, priblizno istom klubu. I kako je Juve voljan bio platiti 90 miliona. Mora da su budale.

dao 3x više golova na 10x više šansi,kolko si ti smiješan lik kad pišeš u približno istom klubu :rol: vjerojatno nisi niti 5 tekmi intera i napolija prošlih sezona,da jesi onda nebi pisao ove gluparije,znao bi kako stoje s igrom oba kluba

mogu dati i 150 milki za panja pipitu,ako se nadaju da će im donijeti lp svojim golovima,grdno se varaju,gore sam ti stavio titanske poteze titana u finalima

Marsal je napisao/la:

Šta je sa Xhakom problem? Momak me uopšte nije oduševio u ovih par pripremnih, izgubi se ko krava nekad na terenu. Mislim da će biti dobar igrač ali opet ne pljuje po njemu nego po Wengeru jer je doveo skupljeg igrača od Kričovijaka koji nam je bio potrebniji. Isto da sada Wenger dovede Isca umjesto napadača ili krila ili štopera. Normalno da ćeš pljuvat.

Marsal » 22 stu 2015, 17:02
Svjesni smo da nema nista od toga ali novine moraju nesto pisat.

Paja, Xhaka je beton. Legao bi nam samo tako...

brzo si počeo mijenjati mišljenje :rol: neznam samo gdje si ti vidio tog betona od igrača :tokralju: možda na 3 tekme tijekom cijele sezone ili na golovima gdje golman reagira kao krepani mačak

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.