RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
Zar nije sat vremena?
Hvala momci!
A vidi @legende jest se okurazio, nemoj da ti slikam tv pa da vidis sta pise.
Nije mi se dalo s mobitela ganjat te programske sheme po netu, nemam baterije, svega 2%. 

A vidi @legende jest se okurazio, nemoj da ti slikam tv pa da vidis sta pise.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Rukomet u 02:50h a košarka u 03:30h, znao sam da je 10 do 3 rukomet al' sam zaokružio na pola sataSiamoNoi je napisao/la:Zar nije sat vremena?

Ne znam otkud tebi da je sat razlike?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
slikaj i ja sam evo otvorio i fino piše Argentina-Hrvatskakobe24 je napisao/la:Hvala momci!![]()
A vidi @legende jest se okurazio, nemoj da ti slikam tv pa da vidis sta pise.Nije mi se dalo s mobitela ganjat te programske sheme po netu, nemam baterije, svega 2%.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Fukarski vam je taj EPG na Mojoj TV, Telemach je mamalegenda reala je napisao/la:slikaj i ja sam evo otvorio i fino piše Argentina-Hrvatskakobe24 je napisao/la:Hvala momci!![]()
A vidi @legende jest se okurazio, nemoj da ti slikam tv pa da vidis sta pise.Nije mi se dalo s mobitela ganjat te programske sheme po netu, nemam baterije, svega 2%.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Fukarski vam je taj EPG na Mojoj TV, Telemach je mamalegenda reala je napisao/la:slikaj i ja sam evo otvorio i fino piše Argentina-Hrvatskakobe24 je napisao/la:Hvala momci!![]()

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Hahahaha, a znam sve, al necu ja da punim dzepove stranim tajkunima.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Spanija gubi a ovdje krivac Rubio
Niko ne spominje kloca
Rudya koji pola godine nije sam sebi kreirao shut a nedaj boze da pogodi nesto.

Kloc Rudy i dalje iz nekog razloga u Španiji igra na 3 protiv većih i jačih igrača, a znamo da je imao povredu leđa ove godine. Prije je i mogao parirati trojkama, ali sada jednostavno nema šanse.lumani je napisao/la:Spanija gubi a ovdje krivac Rubio![]()
Niko ne spominje kloca
- JohnCleese
- Kontakt:
Spanija na konopcima.
Manu ce ih dovrsiti
Manu ce ih dovrsiti

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
jbg,pricas o toj povredi cijelu sezonu,vratio je se na teren ima sigurno 3,4 mjesecaKawhi je napisao/la:Kloc Rudy i dalje iz nekog razloga u Španiji igra na 3 protiv većih i jačih igrača, a znamo da je imao povredu leđa ove godine. Prije je i mogao parirati trojkama, ali sada jednostavno nema šanse.lumani je napisao/la:Spanija gubi a ovdje krivac Rubio![]()
Niko ne spominje kloca

Pa i u Realu je više igrao na 2 u ta 3-4 mjeseca. Pogotovo u završnici Endese kad je Taylor iskočio.lumani je napisao/la:jbg,pricas o toj povredi cijelu sezonu,vratio je se na teren ima sigurno 3,4 mjesecaKawhi je napisao/la:Kloc Rudy i dalje iz nekog razloga u Španiji igra na 3 protiv većih i jačih igrača, a znamo da je imao povredu leđa ove godine. Prije je i mogao parirati trojkama, ali sada jednostavno nema šanse.lumani je napisao/la:Spanija gubi a ovdje krivac Rubio![]()
Niko ne spominje kloca
Španiji treba Claver na 3 iako ni njemu to nije najjača pozicija. Nikad nisu imali neku baš jaku trojku, ali je Rudy prije povrede mogao fizički parirati protivničkim trojkama.
Da li sam samo ja mišljenja da će Kenguri popušiti u 1/4, bez obzira na protivnika iz one druge grupe ?
I think I'm a pussy one.
Nemaju oni sto dozvoliti ili ne jer ako mi veceras dobijemo i Brazil Argentince oni su 4. makar dobili sve do krajatuzlak1987 je napisao/la:Eto bas ce ti kvarnjaci dozvoliti da ih zapadne Amerika
joj ovog brzog gonzalesa kod nigerije,frajer leti po terenu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čim su Litvanci počeli pogađati odmah su se odlijepili od Nigerije.
Koliko ja znam Ezili, Oladipo, Laval, Aminu, Udoh... Nisam ih gledao i nisam vidio kakav je roster dosao, ali mislim da su ovi iz razlicitih razloga otpali.DANTES je napisao/la:ko sve fali nigeriji od igrača?

Bore se Nigerijci do kraja 
@Kobe
Upravo tako, ne znam što je Lawal otpao jer je bio na ovom krajnjem spisku za ovaj turnir.

@Kobe
Upravo tako, ne znam što je Lawal otpao jer je bio na ovom krajnjem spisku za ovaj turnir.
Oladipo ?kobe24 je napisao/la:Koliko ja znam Ezili, Oladipo, Laval, Aminu, Udoh... Nisam ih gledao i nisam vidio kakav je roster dosao, ali mislim da su ovi iz razlicitih razloga otpali.DANTES je napisao/la:ko sve fali nigeriji od igrača?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.