Coraco je napisao/la:Imate li novih slika stadiona ? ovo što ste radili i pomijerali teren. pozz
Ove su napravljene prije par dana.
Coraco je napisao/la:Imate li novih slika stadiona ? ovo što ste radili i pomijerali teren. pozz
Naš teren odlično podnosi vodu, ima odličnu drenazu, odmah je do Bosne i prošle sezone je bio jedan od ponajboljih u BiH, međutim jak pljusak nije prestao od sinoć od oko 12 pa sve do sat pred utakmicu, nema šanse da to teren upije. Malo je trava izgorila jer su bile velike vreline ali ipak je to sve ok. Što s utakmice tice, nemojte misliti da je Metalleghe loša ekipa, oni su vrlo žilavi, niko se neće naigrati protiv njih. Mi smo danas bili bolji, ali sve je moglo biti i drugačije, opasni su i biće svima teško protiv njih.FoSte95 je napisao/la:Meni krajnje simpatičan klub i drago mi je da ste pobijedili. Još da onaj teren dotjerate da bolje podnosi kišu![]()
ugl svaka čast, zasada ste bez poraza koliko vidim, samo tako garite pa da vas gledamo i u ligi za prvaka
na stranici nsbih pise da je utakmica u subotu dok na stranicama mladosti i sarajeva pise da je u nedjelju...High je napisao/la:Znate li kad igrate protiv FKS? Koji dan i u koliko sati?
Još se ne zna, zajebaju s ovim TV prenosima. MDK - FKS će biti na Tv sigurno, vjerojatno će pomjeriti na nedjelju... kako god bilo, dobro nam došli, i da se pripremite karta je ceneraAdiFKS je napisao/la:Hajd ljudi, javite da je subotu. Bitno mi je zbog odlaska na more. Ako je u subotu stizem i u Kakanj.
Utakmica je u subotu u 17:00, zvanična informacija.AdiFKS je napisao/la:Znaci vjerovstno nedjelja.
A i to 10 KM mnogo je to brate za tribinu iza gola. To bi bila najskuplja karta na gostovanju. Pa derbi na Grbavici smo placali toliko. A to dvoje se ne moze porediti.
Racunajte onda na 1/3 posjete, koliko je raje trebako doci. Mozda nas bude 300tinjak. Preskupe su karte.
Znam brate i meni j puno bilo 10 gdje god sam bio. A 10 sam platio u Lukavici, na AFH, Grbavica, Tušanj, Otoka... sta ćeš, ustekaj cenera i **** gaAdiFKS je napisao/la:Znaci vjerovstno nedjelja.
A i to 10 KM mnogo je to brate za tribinu iza gola. To bi bila najskuplja karta na gostovanju. Pa derbi na Grbavici smo placali toliko. A to dvoje se ne moze porediti.
Racunajte onda na 1/3 posjete, koliko je raje trebako doci. Mozda nas bude 300tinjak. Preskupe su karte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.