Stalno je tako. Momak ima 18 godina i oni našli govoriti krampa... Mogu misliti kakav je pritisak na njemu, a ako Bog da, ja ga vidim u repki za koju godinu. Isto tako, kod nas je Hurtić jednu sedmicu kralj, car, gospodin, Guardiola... dok je drugu debil, ološ, ubleha, uhljup, neznalica... Bože sačuvaj debilnog naroda.baboatif je napisao/la:nas mentalitet je toliko nekad pogan da je za nepovjerovati.mali se trudi i bori.ima kikseva kao sto ima i odlicnih tekmi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja bih ovako: Pavlović, Kadusic, Novakovic, Mihojevic, Balic, Rustemovic, Sarić, Cetkovic, Duljevic, Hodzic, Sejfudin. 

ZZ
Po meni, vakat je da vidimo kako Advan i Dušan funkcionišu po toj desnoj strani, a isto tako mislim da je Almiru Bekiću vakat jednu tekmu da odmori. Ušao je u krizu, pa nek se dozove malo. Crnkića uvesti u 2. pol.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
da mi je znati budalu koja je rekla da je hurtic car gospodin kralj i gvardiolaKenChoo je napisao/la:Stalno je tako. Momak ima 18 godina i oni našli govoriti krampa... Mogu misliti kakav je pritisak na njemu, a ako Bog da, ja ga vidim u repki za koju godinu. Isto tako, kod nas je Hurtić jednu sedmicu kralj, car, gospodin, Guardiola... dok je drugu debil, ološ, ubleha, uhljup, neznalica... Bože sačuvaj debilnog naroda.baboatif je napisao/la:nas mentalitet je toliko nekad pogan da je za nepovjerovati.mali se trudi i bori.ima kikseva kao sto ima i odlicnih tekmi.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

da vidimo tu širinu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
kaduša će biti dobar igrač i bezze je što ga se poserava,sa druge strane hurta je ultimativni bezveznjaković,valjda će se nekada uhavizati mada čisto sumnjam
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cuj "auto mu gori". Boze sacuvaj. Da je kakve drzave ovdje, i ti sto su zapalili auto njemu, oni koji kradu ostalim i slicni kriminalci bi bili u zatvoru, a ne bi se za te stvari smileyi stavljali.Pantelija je napisao/la:da mi je znati budalu koja je rekla da je hurtic car gospodin kralj i gvardiolaKenChoo je napisao/la:Stalno je tako. Momak ima 18 godina i oni našli govoriti krampa... Mogu misliti kakav je pritisak na njemu, a ako Bog da, ja ga vidim u repki za koju godinu. Isto tako, kod nas je Hurtić jednu sedmicu kralj, car, gospodin, Guardiola... dok je drugu debil, ološ, ubleha, uhljup, neznalica... Bože sačuvaj debilnog naroda.baboatif je napisao/la:nas mentalitet je toliko nekad pogan da je za nepovjerovati.mali se trudi i bori.ima kikseva kao sto ima i odlicnih tekmi.![]()
![]()
![]()
lik nema licence, nema znanja i auto mu gori....gospodski
I usput, zasto mu je zapaljeno auto? Vidim da ti je smijesno, pa je valjda i razlog paljevine smijesan.
- franklampard8
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:Ja bih ovako: Pavlović, Kadusic, Novakovic, Mihojevic, Balic, Rustemovic, Sarić, Cetkovic, Duljevic, Hodzic, Sejfudin.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja da sam stajo na golu mjesto Pavlovica ne bi primili onaj goTele33 je napisao/la:Ja bih počeo sutra:
Pavlović - Kadušić - Mihojević - Balić - Bekić - Rustemović - Sarić - Crnkić - Ćetković(može i Radovac) - Duljević - Ahmetović
Da dodam, za mene Novaković nikakav igrač. I kad će Said bit spreman za poluvrijeme barem, ima li ikakvih procjena?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Meni najvise smeta kod Hurtica nema zara u njemu , kako ce on nalozit nekog , i dolazi mu Krupa om laze bive tesko, Pa alp nam je tesko protiv Krupe u njegovoj glavi , sve je jasno
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mene smeta to sto laze.paulus je napisao/la:Meni najvise smeta kod Hurtica nema zara u njemu , kako ce on nalozit nekog , i dolazi mu Krupa om laze bive tesko, Pa alp nam je tesko protiv Krupe u njegovoj glavi , sve je jasno
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Evo raja i van foruma zbog onog posta koji je napisao @Majkl, masovno odlucila da ide na tekmu sutra. Mozda i prebacimo milju. Daj @Majkl, napisi i igracima motivacioni govor jedan onako, kad ti vec ide ova motivacija, da bar Krupu uzmemo! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako se očekuje milja onda je bolje da bojkotujemo svi.joker90 je napisao/la:Evo raja i van foruma zbog onog posta koji je napisao @Majkl, masovno odlucila da ide na tekmu sutra. Mozda i prebacimo milju. Daj @Majkl, napisi i igracima motivacioni govor jedan onako, kad ti vec ide ova motivacija, da bar Krupu uzmemo!

Sutra će imati manji pritisak ima da razvale

Naš klub je jedini koji ima pritisak od navijača.

Ako su porazi način da ovi odstupe sa pozicija ja se nadam da do toga neće doći

Nekako ih otjerati u miru

Da je dočekati da na kraju utakmice bude samo

I bez yebanja upravi

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Vrijeme je za Saida, makar zadnjih 5 minuta..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dal se smijat il plakat...Bordomen je napisao/la:Ako se očekuje milja onda je bolje da bojkotujemo svi.joker90 je napisao/la:Evo raja i van foruma zbog onog posta koji je napisao @Majkl, masovno odlucila da ide na tekmu sutra. Mozda i prebacimo milju. Daj @Majkl, napisi i igracima motivacioni govor jedan onako, kad ti vec ide ova motivacija, da bar Krupu uzmemo!![]()
Sutra će imati manji pritisak ima da razvale![]()
Naš klub je jedini koji ima pritisak od navijača.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako su porazi način da ovi odstupe sa pozicija ja se nadam da do toga neće doći![]()
Nekako ih otjerati u mirui mirna Bosna
Da je dočekati da na kraju utakmice bude samoigracima bez obzira na rezultat
I bez yebanja upravi![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ma jes dietetamamypitar je napisao/la:nnoo88 je napisao/la:Covjek se trudi i zato ga treba podrzati bez obzira na sveDzanelemi je napisao/la:Dino Selimović, jedno od najvećih imena FK Sarajeva možda u cjelokupnoj historiji, vrijeme će pokazati.
Ne da ga treba podrzati,vec mu spomenik podici.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- franklampard8
- Kontakt:
Printat ga na toalet papir.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.